Jump to content

P5EWS PRO

SCREPTOS

Recommended Posts

Έχω την P5E WS PRO εναν quad 2.4, 2gb ram twinmos,2 raptores 150gb μια7900gt,ενα tagan 580w.ΑΛΛΑ δεν είμαι ικανοποιημένος από τις επιδόσεις του υπολογιστή μου, ένας φίλος με την ίδια mobo την άλλαξε και μου είπε ότι είδε σχεδόν 30% καλύτερες επιδόσεις. Έβαλε μια Gigabyte δεν θυμάμαι μοντέλο. Μπορεί να ανέβει όντος τόσο πολύ διαφορά, είναι η mobo τόσο χάλια?? Και στην τελική κόστισε και 279, δεν είναι καμία του κιλού. Να ενημερώσω το bios, να αλλάξω μνήμες?? :(

Έχω δουλέψει σε πολύ πιο φτηνά pc και είδα ότι πάνε πιο γρήγορα. Πίστεψα ότι οι raptores θα κάνουν την διαφορά αλλά και πάλι τπτ. Και στο άνοιγμα και μέσα στα win και σε εφαρμογές , λειτουργικό έχω αγοράσει και xp pro kai vista home premium , ένα p4 3 που έχω me 2gb ram και έναν απλό sata hd , λιγάκι καλύτερα πάει

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.