Jump to content

προβλημα...μαλλον... με router!!!!!!

ennia

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εδω και 5-6 μερες εχω το εξης προβλημα με το internet.

Λοιπον... εχω 24αρα συνδεση στον ΟΤΕ (conn-x). Ξαφνικα, ενω ολα δουλευεαν ρολοι, δεν μου ανοιγε καμια σελιδα. εκανα restart στο router και δουλεψε μια χαρα. Εμεινα με την εντυπωση οτι καποιο προβλημα υπηρχε γενικα με το νετ.

Την αλλη μερα ξανα το ιδιο προβλημα... παρατηρησα οτι το παθαινει οταν ανοιξω για πρωτη φορα τον Η/Υ και επισης οταν μεινει πολυ ωρα χωρις να το δουλεψω. Αυτη η δουλεια γινεται τωρα μια εβδομαδα.Εμενα το μυαλο μου παει στο router(το ασυρματο που δινει ο ΟΤΕ).

Εσεις εχεται καμια αποψη πανω σε αυτο.?:help::help::help::help::help:

Μήπως κλείνει τη σύνδεση το ρουτερ όταν δεν υπάρχει διακίνηση πακέτων? Σε ενα ρουτερ που είχα δοκιμάσει είχε μια επιλογή για τη σύνδεση να είναι "always on".

Μήπως κλείνει τη σύνδεση το ρουτερ όταν δεν υπάρχει διακίνηση πακέτων? Σε ενα ρουτερ που είχα δοκιμάσει είχε μια επιλογή για τη σύνδεση να είναι "always on".

γιατι δεν το εκανε εδω και 6 μηνες και το κανει τωρα?

αν ισχυει αυτο που λες πως μπορω να το διορθωσω?

μπηκα το μεσημερι αλλα δεν βρηκα πως να το διορθωσω.

Κάνε ανταλαγή με κάποιον φίλο. να πάρεις το δικό του και αυτος το δικό σου να δείτε αν θα το κάνει σε αυτον και αν σε εσενα δουλεύει το δικό του κανονικά. Τοτέ ειναι θεμα ρουτερ. συσκευής ή ρυθμήσεων.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.