Jump to content

Cosmos S Project By Michalis76

Michalis761416003192

Recommended Posts

Συγχαριτήρια για την μέχρι τώρα δουλειά Μιχάλη:worship:

Θα μου επιτρέψεις όμως να κάνω κάποιες προτάσεις:

1)Εγώ εάν ήμουν στην θέση σου θα έκανα δυο ξεχωριστά κυκλώματα , ένα με τα δυο μονά για τα μπλοκ της μιτρικής και ένα για cpu/vgas.¨Ετσι πιστεύω θα έχεις καλύτερες θερμοκρασίες, καθώς το ένα κύκλωμα δεν θα επιβαρύνεται απ'το άλλο.

2)Μην βάλεις στο κουτί τπτ biohazard, θα υποβαθμίσει πολύ το project και θα το κάνει να φαίνεται συνηθισμένο.Αντίθετα,μια αερογραφία στο εξωτερικό του κουτιού θα ήταν η ιδανική.

3)Το παράθυρο πιστεύω πως θα ήταν όμορφο εάν κοβόταν στο σχέδιο του cosmos s,, ίσως λίγο πιο μεγάλο σε μέγεθος για να φαίνεται η δουλεία που έχει γίνει στο εσωτερικό.Και μια ερώτηση:Οι κάρτες θα είναι 8800 gts ή 9800gx2;

Το ''ελατηριο'' ειναι αυτό στους σωλήνες έτσι?

..Κοιτώντας την προηγούμενη φωτογραφία, βλέπω οτι δεν εχει πολύ χώρο για να μπει και το μπλοκ στο 2ο στικ μνήμης...

Το δεύτερο μπλοκ συνδέεται με το πρώτο με αυτό.

• Replies 452
  • Created
  • Last Reply

Ask Κοπρίτης :D

Από όσα μου είπε, παίζει να είναι και σχετικά φτηνό, για το εφέ που προσφέρει.

Με όλες αυτές τις προτάσεις, το καλύτερο που έχω να κάνω είναι να φτιάξω το μοντέλο του Cosmos S σε 3d, ώστε να τις βλέπουμε και πάνω στο κουτί πως φαίνονται.

:D 2 μερες ειχα να το δω και διεπρεψες παλι...

Ωραιο ειναι μιχαλιώ..και τοσοι σωληνες...:o

Πολυ τακτοποιημενα..

gratz! :baby:

ναι μιχαλη καλη ιδεα δωσε σε 3d να δουμε το τελικο αποτελεσμα κιολας....

Επειδή προβληματίστηκα λίγο με τον όγκο του τανκ (μικρό) και για να μην μου φύγει η μαγκιά για να το γεμίζω, σκέφτηκα μία πατέντα για να μπει και αυτό το τανκ στο κύκλωμα.

IMGP0600.jpg

Να δω αν θα καταλάβει κανείς την ροή της σκέψης μου (και της υδρόψυξης)

_MG_4577.jpg

ΥΓ. Οι φωτογραφίες θέλουν τρίποδο, αλλά βαριέμαι να στήνω.

ΥΓ. Οι φωτογραφίες θέλουν τρίποδο, αλλά βαριέμαι να στήνω.

Κοιτα αν ειναι να μπει στο million dollar pc -> NEVER SHOT WHEN YOU HOLD YOUR CAMERA IN YOUR HAND :happy2::T:

Υπάρχει και η προσωρινή λύση του flash.

Σε κύκλο η νέα διακλάδωση που προστέθηκε

_MG_4580.jpg

που θα συνδέεται με το τανκ, αλλά και με τον πάνω σύνδεσμο πίσω από το κουτί

_MG_4581.jpg

Βασικά ο πάνω και κάτω σύνδεσμος μπορούν να αφαιρεθούν και να μπει στην θέση τους αυτό, που ουσιαστικά θα συνδέει δύο ρακόρ μεταξύ τους.

adt-ap005p_p0.jpg

Αλλά έχω και κάτι άλλο στο μυαλό μου.

πως θα κλεινει το καπακι ομως mister? θα κανεις καμια στενομακρη τριπα με το dreamel?????

Ωρέ, βγάλε τις άσχημες πράσινες κάρτες και βάλε τις μάυρες 9900...:D

Τον πάτο κάνε τον nickel, όχι μάυρο..:D

πως θα κλεινει το καπακι ομως mister? θα κανεις καμια στενομακρη τριπα με το dreamel?????

Περίπου. Δεν θα είναι στενόμακρη, αλλά μόνο όπου χρειάζεται.

Edit: Και επειδή μάλλον τώρα κατάλαβα τι με ρωτάς, εννοείται πως δεν θα κόψω το καπάκι. Θα έρθουν πιο μπροστά τα ρακόρ για να κλείσει σωστά.

Ωρέ, βγάλε τις άσχημες πράσινες κάρτες και βάλε τις μάυρες 9900...:D

Τον πάτο κάνε τον nickel, όχι μάυρο..:D

Την (ενικός) μαύρη για την ώρα :p

Μήπως ρε να το βουρτσίσω όλο. Αλλά με τόσο φλούδα αλουμίνιο, τί θα μείνει στο τέλος;

ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ

Για όποιον προσπαθήσει να στήσει παρόμοιο κύκλωμα:

Στο συγκεκριμένο σύστημα, όλα τα ρακόρ θα κολληθούν με σιλικόνη πάνω στα μπλοκς, για την καλύτερη δυνατή μόνωση. Ακόμα και έτσι, το κάθε μπλοκ θα δοκιμαστεί σε λούπα, ΕΞΩ από το κουτί, ξεχωριστά το καθένα για τυχόν διαρροές. Το κύκλωμα είναι πολύ πολύπλοκο για να γεμίσει κατευθείαν πάνω στην μητρική.

Όμορφο και χρυσό, αλλά πρέπει να είναι και αξιόπιστο.

Και εμένα τα καλώδια με καίνε, θα ήταν πολύ ωραίο να τα μαζέψει κάπως έστι ώστε να μην πολυφαίνονται. Περιμένω να δω το τελικό αποτέλεσμα. Αλλά όπως είχε πει ότι αυτό το θέμα το έχει... Θα δούμε...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.