Jump to content

Cosmos S Project By Michalis76

Michalis761416003192

Recommended Posts

μιχαλη η καλυπτρα σε σωνει....

αυριο θα φτιαξω το δικο μου για να δουμε τι θα γινει και ελπιζω να σου αρεσει :)

Η τελική καλύπτρα έχει δουλειά. Ένα σχέδιο περίπου πως θα είναι

plate.jpg

plate2.jpg

• Replies 452
  • Created
  • Last Reply

δεν νομιζω fafoylako αυτο οπως καταλαβα θα μπει διπλα απο την μιτρικη ακριβως δεν θα εχουν κανενα προβλημα οι 5.25:shifty:

ουπς με προλαβε :$

Kοιτα petr00kos τι λεει ο Michalis76 σε αυτη την σελιδα πρωτο post :slap:

οκ απλα το 'πα δεν το θυμομουν. παντως 8α βγει πανεμορφο. μιχαλη εισαι ο λογος που αγαπαμε το COSMOS

Να φανταστώ ότι αυτό το πράσινο που είναι ανάμεσα στο μαυρό(στην καλύπτρα λέω) θα φωτίζεται και θα λάμπει και καλά???...

Το έχω πει από το πρώτο ποστ ότι ο σκελετός θα γίνει μαύρος. Απλά πρέπει πρώτα να γίνουν όλα τα κοψίματα και μετά να βαφτεί. Γι' αυτό άλλωστε έγινε και φύλλο και φτερό το κουτί.

Ε με τοσα που εχουν δει τα ματια μου το ξεχασα..... Θα γινει τελικα κουκλα το κουτακι σου!!!! Ελπιζω να δωσεις στοιχεια και για το βαψιμο να παρουμε μια ιδεα και μεις. :clap:

Να φανταστώ ότι αυτό το πράσινο που είναι ανάμεσα στο μαυρό(στην καλύπτρα λέω) θα φωτίζεται και θα λάμπει και καλά???...

ΌΧι...απο μπροστά θα κοπέι με laser και θα έχει το logo της nVidia, το οποίο και θα φωτίζει ! ! ! :magic:

Καλό? :flex:

Ειλικρινά πανέμορφο και γεμάτο καινοτομίες το δημιούργημα του Μιχάλη μέχρι στιγμής:T: Ποιος ξέρει τι μας περιμένει ακόμα:banging: Ειδικά το τελευταίο με την υδρόψυξη αν βγεί όπως στο σχέδιο θα είναι άπιαστο.

:OT: Με τι φτιάχνετε αυτά τα σχέδια; Είναι πανέμορφα :OT:

Ειλικρινά πανέμορφο και γεμάτο καινοτομίες το δημιούργημα του Μιχάλη μέχρι στιγμής:T: Ποιος ξέρει τι μας περιμένει ακόμα:banging: Ειδικά το τελευταίο με την υδρόψυξη αν βγεί όπως στο σχέδιο θα είναι άπιαστο.

:OT: Με τι φτιάχνετε αυτά τα σχέδια; Είναι πανέμορφα :OT:

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Το πρόγραμμα που χρησιμοποιώ είναι το Sketchup της Google.

Γιατί δεν πήρες διαφορετικά χρώματα;
χαρη ομοιομορφιας μηπως?

Αν ΓιαγκΤ εννοείς καλώδια, απαντάει ο Nephilim. Αν εννοείς αυτοκόλλητα έχω label printer και βγαίνουν στο φτερό.

mike μολις ειδα τις το σκιτσο απλα respect με αφησες αφωνο δεν το ειχα σκεφτει ετσι

ωραια περιμενω πως και πως,στο τελος θα στο σημωσω κιολας :Ρ

Μιχαλη , τα σχεδια με τι προγραμμα τα φτιαχνεις ;Αναφερομαι στις φωτος με τη μητρικη

btw , παρα πολυ καλη δουλεια.Θελει και απιστευτη φαντασια ετσι..

μπραβο:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.