Jump to content

Cosmos S Project By Michalis76

Michalis761416003192

Recommended Posts

• Replies 452
  • Created
  • Last Reply
Αφου δεν γινετε...

Τα πανω γωνιακα κλεινουν τα κατω και μετα δεν μπαινει κατω τπτ.

Αυτο που λεει ειναι σωστο ουτε σε εμενα μπαινουν μονο το τελευτεο αλλα διαφερει και ετσι τα βαζουμε ολα ορθια

Το pc το κρατας ακομα μηχαλη δεν βρεθηκε ακομα ο ανθρωπος που θα στο παρει :red:

Kαλοοοοοοοοοοοοοοό! :clap::clap::clap: Δεν έχει τελειωμό η βελτίωση man... Δεν μπορώ να το φανταστώ έτοιμο!

Πιστεύω θα κάνεις πολλές αλλαγές μέχρι να κατασταλάξεις! Ότι και να κάνεις όμως, πιστεύω ότι το τελικό αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό! :)

dslr power 4 ever :)

τι άκυρο ειναι αυτό ?

Καλύτερα που το έκανες ετσι το 24πινο :T:

Να μην έχεις και έναν όγκο να σε ενοχλεί...

Μιχαλη ποτε βλεπεις να το τελειωνεις?

Και κατι αλλο τoν cable guide κτλπ τον ξεχασαμε??

Μιχαλη ποτε βλεπεις να το τελειωνεις?

Και κατι αλλο τoν cable guide κτλπ τον ξεχασαμε??

Με την δουλειά που έχει πέσει στο μαγαζί, μάλλον τέλος του μήνα το βλέπω να τελειώνει.

Τον cable guide δεν τον έχω ξεχάσει. Λίγη υπομονή και κατανόηση.

Εχω μια απορια τωρα που εφτιαξες το 24πινο με δικα σου καλοδια πως αναγνωριζεις τα χρωμματα για να το βαλεις μεσα στο psu και για να εισαι σιγουρος να μην κανει κανενα μπαμμμ ????

Εχω μια απορια τωρα που εφτιαξες το 24πινο με δικα σου καλοδια πως αναγνωριζεις τα χρωμματα για να το βαλεις μεσα στο psu και για να εισαι σιγουρος να μην κανει κανενα μπαμμμ ????

Πολύ υπομονή και κόλλημα αυτοκόλλητων (1, 2, 3 ... 24).

ανθρωπε μου κανε το καμουφλαζ σωστο......μαυρη ηλεκτροστατικη εσωτερικα.......:p

Είσαι και βιαστικός ρε συ Γιώργο. Όλα στην ώρα τους

Το έχω πει από το πρώτο ποστ ότι ο σκελετός θα γίνει μαύρος. Απλά πρέπει πρώτα να γίνουν όλα τα κοψίματα και μετά να βαφτεί. Γι' αυτό άλλωστε έγινε και φύλλο και φτερό το κουτί.

μιχαλη η καλυπτρα σε σωνει....

αυριο θα φτιαξω το δικο μου για να δουμε τι θα γινει και ελπιζω να σου αρεσει :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.