Jump to content

Cosmos S Project By Michalis76

Michalis761416003192

Recommended Posts

• Replies 452
  • Created
  • Last Reply

Στο κατω ψυγειο ο ανεμιστηρας θα ειναι απο πανω απο το ψυγειο και θα βγαζει αερα...Γενικα ολα τα ψυγεια μαλλον θα βγαζουν αερα...Αλλα δεν θα εχουν προβλημα εφοσον θα μπενει αερας απο τον πλαινο 23αρι που εχει επιλεξει να βαλει ο

Μιχαλης:happy2:

Αντε περιμενω να το δω τελειωμενο...Μπορει να ερθω και εγω στο extreme την Δευτερα,γιατι εχω να κανω αγορες εκει στο Πλαισιο:happy2:

Μιχάλη συνεχίζεται η άψογη δουλειά απο οτι βλέπω...

Μια ιδέα μόνο. Αφ' ενός επειδή σε αυτο το project θα χρειαστεί μια πρωτοτυπία σε ότι αφορά τον φωτισμό του και αφ' ετερου απο οτι βλέπω money is not an issue...

http://www.photonic-products.com/images/crystallize_2_big.jpg

Green Laser και μικρά καθρεφτάκια στρατηγικά τοποθετημένα... Κοπριτοδουλειά... :T:

Πιστεύω οτι πιο όμορφο για να δέσει με την δουλειά που έχετε κάνει...

Και πάλι πολλά μπράβο παίδες!

Και εμένα τα καλώδια με καίνε, θα ήταν πολύ ωραίο να τα μαζέψει κάπως έστι ώστε να μην πολυφαίνονται. Περιμένω να δω το τελικό αποτέλεσμα. Αλλά όπως είχε πει ότι αυτό το θέμα το έχει... Θα δούμε...

_MG_4633.jpg

_MG_4637.jpg

_MG_4638.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.