Jump to content

Cosmos S Project By Michalis76

Michalis761416003192

Recommended Posts

• Replies 452
  • Created
  • Last Reply

Φιλε Μιχαλη η αντλία σου που θα μπει ? ΟεΟ ?:blink:

Βασικα Φιλε μου...δεν πιστευω πως θα παιζει σωστα με 1 αντλια...θα πεφτει η πιεση της....

Αν εχεις προβλημα με αντλια βαλε μια τετοιa

Παντος ανηπομονω να το δω ολοκληρομένο...ειναι τρομερο...μπραβο στο μερακι σου....Καντο DEMO PC του TheLab:blink:

:rofl:

post-9563-1416073528,6919_thumb.jpg

Aμα βαλεις την αντλια που δου δειχνει ο ProPitsiriko$ λεω να πεταξεις μεσα και κανενα γρασιδακι οπως και καμια ντοματιτσα ι μαρουλακι να εχουμε να τρωμε οταν ερχομαστε στο extreme

Aμα βαλεις την αντλια που δου δειχνει ο ProPitsiriko$ λεω να πεταξεις μεσα και κανενα γρασιδακι οπως και καμια ντοματιτσα ι μαρουλακι να εχουμε να τρωμε οταν ερχομαστε στο extreme

Αυτη ειναι Αντλία για τα καλοριφερ των σπιτιων μας...:-O

Φαντασου ποσα L/h θα εχει αποδοση....:flag:

mike οσο για αυτο περι 3/8 και 1/2 που λεγαμε απο κοντα...τωρα πιστευω οτι σε ενα κυκλωμα σαν αυτο το 3/8 θα αποδιδει πιο σωστα δεν μιλω απο θεμα αν το 1/2 θα μπορουσε να γινει ''φυδι'' αλλα απο θεμα αποδοσης...τελικα ειναι πολυ ομορφο και η φωτογραφικη σου τα σπαει

Την Δευτέρα κολλάω τα ρακόρ. Την Τρίτη μπαίνει νερό στο κύκλωμα.

Οπότε θα περάσουμε από την θεωρία στην πράξη και θα λυθούν όλων οι απορίες. Και οι δικές μου δεν κρύβω.

Σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθώ από το αποτέλεσμα υπάρχουν αρκετές λύσεις, πχ, δεύτερη αντλία/ ανεξάρτητες λούπες/ αφαίρεση μπλόκ ή ψυγείου(ων) από το κύκλωμα .

Έως την Τρίτη λοιπόν.

Τι χρησιμοποιείς για να κολλήσεις τα ρακόρ?

Μαύρη σιλικόνη της Bison. Αν χρειαστεί αφαιρείται, δύσκολα βέβαια.

Χαζή μου γνώμη, αλλά νομίζω ότι από θερμοκρασίες δεν θα δεις πολλά

Ελπίζω να είμαι λάθος!!!

Τουλάχιστον με την συνδεσμολογία αυτή

Ειλικρινά στο όλο project με ενδιαφέρει πρώτα το αισθητικό μέρος , μετά ο θόρυβος και τελευταίες οι επιδόσεις της υδρόψυξης. Αν και προσωπικά πιστεύω (θεωρητικά), ότι θα τα καταφέρει πολύ καλά και σε αυτόν τον τομέα.

Να σημειώσω επίσης, ότι στο πλαϊνό παράθυρο θα μπει ένας 22cm ανεμιστήρας. Τώρα ή αυτός θα βάζει αέρα και των ψυγείων θα βγάζουν (διάταξη pull), ή το ανάποδο. Θα φανεί στην πράξη.

fan-22030hled_02.jpg

Τα leds θα αλλαχτούν με άλλου χρώματος.

εγω αντιθετα πιστευω συμφωνα με αυτο που βλεπω οτι θα εχει αποδωσει γιατι οπως ειπα παραπανω χριαζεται πιεση η ροη του νερου σε αυτο το κυκλωμα και νομιζω οτι με τα 3/8 και μη καταναλωση για λαστιχο θα εχουν ενα αποτελεσμα εκτος απο την ομορφια θα εχει και αποδοση.

δεν ξερω αν συμφωνεις μιχαλη πως τα εννοω τα παραπανω

Υπάρχει μία σίγουρη λύση για να έχω την μέγιστη ροή.

Μετά το μπλοκ του southbridge να χρησιμοποιηθεί σε 5.25" bay μία δεύτερη αντλία. Τότε το κύκλωμα γίνεται:

μισό λεπτό να το σχεδιάσω

Koλημα ομως με τα koolance!!... :p

παει απο το καλο στο καλυτερο μιχαλιω!

βαλε τον μεγαλο να βγαζει και των ψυγειων να βαζουν...Και σαν θερμοκρασιες θα κερδισεις κατι ψηλα,και σε θορυβο..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.