Jump to content

Vista Raid-0 πρόβλημα

Thresh86

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους.

Στο σύστημα της υπογραφής έκανα format και ξεκίνησα για να βάλω : XP, σε άλλο partition Vista και έκοψα άλλα

2 partition (swap και ReiserFS ) για εγκατάσταση Linux. Όλα αυτά έγινα με το Acronis Disk Director Suite v10.3xx .

Ενώ τα XP παίζουν μια χαρά,στα Vista, μετά και την εγκατάσταση των updates, μου πετάει συνεχώς μηνύματα

για corrupted mft και γενικά προβλήματα με το δίσκο.Οι drivers που χρησιμοποίησα για την

εγκατάσταση είναι οι v9.98 (απο αρθράκι στo www.nforcershq.com ). Έχω κάνει 1 reinstall και

1 format του partition και εγκατάσταση.

To ubuntu δεν το εγκατέστησα ακόμη.

Καμιά ιδέα για το όλο πρόβλημα??

Σαν τελευταία ελπίδα,εγκατάσταση των 2 λειτουργικών σε έναν 20άρη πoυ έχω στην άκρη:blink:

Corrupt Mbt εννοείς μάλλον..

Μήπως παίζει κάτι με τους Nforce drivers κ' τα Vista? Τους είχες δοκιμάσει παλιότερα σε Vista?Δοκίμασε καμιά προηγούμενη έκδοση (π.χ. την τελευταία που δίνει η MSI για τη μητρική σου...), να δεις τι παίζει...

^^^

Εννοώ MFT=Master File Table. Το μόνο mbt που ξέρω είναι το master business and transport :hehe:

Δυστυχώς η MSI δεν έχει βγάλει drivers για vista οπότε μόνο απο Nvidia.

Το πρόβλημα λύθηκε πάντως! Τελικά, έκανα format και στη συνέχεια επαναδιαμόρφωσα

το partition των Vista με το Partition Magic 8 και όλα δουλεύουν μια χαρά! (ως τώρα τουλάχιστον).

Ευχαριστώ felix! :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.