BILL5 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 22, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 22, 2008 για χαρα παιδια εχω αγορασει απο τον 12/06 ενα Pioneer DEH-30 MP για το αυτοκινητο μου και τωρα τελευτευα δυσκολευεται να βγαλει το cd απο μεσα. εχει καποιος παρομιο προβλημα? και αν αξειζει να το παω στο service ευχαριστω.
greekfragma Μάϊος 22, 2008 #2 Μάϊος 22, 2008 το προβλημα ειναι το στραβο cd και οχι το pioneer κατα πασα πιθανοτητα.ασε το δισκακι να παιξει......προχωρα το προς το τελος για να μεινει το λεηζερ οσο πιο εξω γινεται και τοτε πατα eject.εαν δεν τοτε θα χρειαστει service εαν ειναι εντος εγγυησης....αλλα και μονος σου δεν ειναι δυσκολο.
chrooooo Μάϊος 23, 2008 #3 Μάϊος 23, 2008 πανω στο ιδιο θεμα,εγω εχω ενα corolla του '05 με το δικο του radio-cd πανω και τα cd που γραφω εγω,που ειναι τα χρυσα taiyo yuden,δεν μπορει να τα διαβασει και μετα απο λιγο τα φτυνει.αν ομως ριξω ενα χαστουκι στο ταμπλω απο πανω του(το radio-cd ειναι πανω πανω στην κονσολα)τα διαβαζει και μετα ολα κανονικα,τι λετε να παιζει? http://grahammitchell.com/pix/corolla-interior.jpg to radio-cd ειναι καπως σαν την φωτο,οποτε το χαστουκι σκαει απο πανω,πειτε καμια ιδεα,τρομαζουν τα γκομενακια που μπαινουν στο αμαξι!
pontium Μάϊος 23, 2008 #5 Μάϊος 23, 2008 ....δεν μπορει να τα διαβασει και μετα απο λιγο τα φτυνει.αν ομως ριξω ενα χαστουκι στο ταμπλω απο πανω του.... Γιατί δεν το ανοίγεις και να καθαρίσεις την κεφαλή??Ή άμα δεν μπορείς πηγαινέ το αντιπροσωπεία να στο φτιάξουν. ..to radio-cd ειναι καπως σαν την φωτο,οποτε το χαστουκι σκαει απο πανω,πειτε καμια ιδεα,τρομαζουν τα γκομενακια που μπαινουν στο αμαξι.... Εγώ γύρναγα με ένα fiat fiorino(σακαράκα) του 89' πριν απο 2 χρόνια και καμία δεν τρόμαξε και σένα τρομάζουν με το ράδιο-cd?? για χαρα παιδια εχω αγορασει απο τον 12/06 ενα Pioneer DEH-30 MP για το αυτοκινητο μου και τωρα τελευτευα δυσκολευεται να βγαλει το cd απο μεσα. εχει καποιος παρομιο προβλημα? και αν αξειζει να το παω στο service ευχαριστω. Το στανταρ είναι να βγάλεις έγκαιρα το cd απο μέσα μόλις σου βγάλει στο monitor "heat".Πραγματικά βράζει και καλό είναι να αφαιρείς και την πρόσοψη μέχρι να κρυώσει
chrooooo Μάϊος 23, 2008 #6 Μάϊος 23, 2008 ρε σε ανυποπτο χρονο του ριχνω μια σφαλιαρα σου λεω,πολυ βαρβατιλα,χαχα!@sirdiman:με ολα το κανει,μαλλον θα θελει καθαρισμο της κεφαλης,οπως ειπε ο pontium,αλλα ειναι στην εγγυηση ακομα,οποτε θα τους το πω οταν το παω για service
pontium Μάϊος 23, 2008 #7 Μάϊος 23, 2008 Μωρέ,μπουνιές-κλωτσιές του έριχνα γιατί κόλλαγαν οι βελόνες του ταμπλό,αλλά δεν τρόμαζε καμία,ίσως γιατί ήταν μπροστά μου.Το πιο συνηθισμένο ήταν η βελόνα της βενζίνης που το έδειχνε άδειο αλλά με μια σφαλιάρα έδειχνε.Να φανταστείς ότι μόλις πήρα το πρώτο μου corolla(σαν το δικό σου),είχε μπει στην ρεζέρβα και απο συνήθειο του έριξα μια
crio Μάϊος 23, 2008 #8 Μάϊος 23, 2008 Εγώ γύρναγα με ένα fiat fiorino(σακαράκα) του 89' πριν απο 2 χρόνια και καμία δεν τρόμαξε και σένα τρομάζουν με το ράδιο-cd?? Ti μου θύμησες τώρα.Θρυλικό το fiorino.Εγώ είχα ένα του 87.Απλά one of a kind
Spanaks Μάϊος 23, 2008 #9 Μάϊος 23, 2008 για χαρα παιδια εχω αγορασει απο τον 12/06 ενα Pioneer DEH-30 MP για το αυτοκινητο μου και τωρα τελευτευα δυσκολευεται να βγαλει το cd απο μεσα. εχει καποιος παρομιο προβλημα? και αν αξειζει να το παω στο service ευχαριστω.Έχουν 2 χρόνια εγγύηση αυτά... οπότε έχεις ακόμα. Στο δικό μου που έκανε τα ίδια το χαρτί της επισκευής έλεγε για καθαρισμό κεφαλής και ευθυγράμμιση μηχανισμού εξαγωγής... (το πήγα 1 μήνα πριν λήξει η εγγύηση)Το πρόβλημα προκαλείται κυρίως από βρώμικα cd...
pontium Μάϊος 23, 2008 #10 Μάϊος 23, 2008 Ti μου θύμησες τώρα.Θρυλικό το fiorino.Εγώ είχα ένα του 87.Απλά one of a kindΤο έχω ακόμα μέσα σε ένα container στο μαγαζί(μαζί με την celica του 72').Πέρασα απίστευτες στιγμές με αυτό και δεν ήθελα να το δώσω.Όταν βρω χρόνο θα ασχοληθώ μαζί του,θα το κάνω κουκλί
BILL5 Μάϊος 23, 2008 Author #11 Μάϊος 23, 2008 Έχουν 2 χρόνια εγγύηση αυτά... οπότε έχεις ακόμα. Στο δικό μου που έκανε τα ίδια το χαρτί της επισκευής έλεγε για καθαρισμό κεφαλής και ευθυγράμμιση μηχανισμού εξαγωγής... (το πήγα 1 μήνα πριν λήξει η εγγύηση)Το πρόβλημα προκαλείται κυρίως από βρώμικα cd... σε ευχαριστω πολυ φιλε για την βοηθεια σου οπως και ολους σας και ας ξεφυγατε λιγο απο το θεμα αλα ετσι θα προσεξω και την μεταχηρισμενη τουτοτα corolla που θελω να παρω απο δευτερα θα παρω την Intersys για να δω που εχει service παντως σε ενα cd που εχω στο σπιτι που δεν το ποιανει ηλιος μια χαρα το βγαζει εξω ολα τα αλα cd που χρησιμοποιo στο αμαξι ειναι σε μια πλασικη για 25 cd που την εχω στο ντουλαπακι του αμαξου
Spanaks Μάϊος 23, 2008 #12 Μάϊος 23, 2008 Έτσι είναι... δίχνει κάποια προτίμηση σε μερικά cd μέχρι που κάποια στιγμή δεν βγαίνει τπτ έξω...
BILL5 Μάϊος 23, 2008 Author #13 Μάϊος 23, 2008 Έτσι είναι... δίχνει κάποια προτίμηση σε μερικά cd μέχρι που κάποια στιγμή δεν βγαίνει τπτ έξω...μην μου λες τετοια πραγματα και μου φτανεις την πιεση στους κοφτες!:rant:να ρωτισω και κατι αλο τα τα χαρακτιριστικα του ειναι αυτα εδω http://www.pioneer.nl/uk/products/DEH-30MP/print.htmlθελω να παρω κατι ηχεια τωρα της BLAUPUNKT που ειναι θυγατρικη της bosh και θελω να ξερω αν τα συκονει γιατι τωρα εχω 4 120w αλα θα βγαλω τα 2 μπροστα και θελω να βαλω αυτα τα ηχεια που ειναι αυτα εδω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.502914
Spanaks Μάϊος 23, 2008 #14 Μάϊος 23, 2008 Εμ τι... ψέμματα να πω? Κλασσική περίπτωση βλάβης σε Pioneer... (ακόμα και στα ακριβότερα μοντέλα)Άμα σου κολήσει βγάλε την πρόσοψη και βγάλτο με το χέρι...Ω... μια χαρά τα σηκώνει (μη βλέπεις το 210W το RMS να κοιτάς...) μη σου πω να βάλεις και μεγαλύτερο μοντέλο...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.