Jump to content

Καφεδάκι....(οσοι πιστοί προσέλθετε...)

psilos

Recommended Posts

Όποιος θέλει παραγγέλνει και τρώει :p

Εκτος και αν θέλετε τιποτα γαρίδες/μπακαλιάρους/γίδες βραστές και ψιλοκομμένο πατσαδάκι. Α, υπάρχει και γουρουνοπούλα για τους βιτσιόζους. :p

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

εγώ θέλω φιλε level μια μπροζολα με πατάτες να είναι μαλακι φτιαγμένη από τα χεράκια σου με μεγάλη προσοχή :)

καλα ετοιμασου :) θελω να εχει trimmer πανω πολυστροφο 100Ωhm κ

παιδια προβλημα.....αργησα να γυρισω σπιτι...μολις μπηκα και δε προλαβαινω καθολου...

Ειχα καποια προβληματακια στο δρομο και καθυστερησα

Σορρυ παιδια

πως δεν σε αφησε για να δει την καλομοιρα..εχθες εμενα αυτα μου κανε ο φαν μπου..και δεν του φαινοταν..:hehe:

ε μα ναι..του το φυλαγα..με αφησε με ενα τριπλο ψυγειο στα χερια και εξαφανιστηκε λεμε..ο κυρος γραναζης:hehe:

ε μα ναι..του το φυλαγα..με αφησε με ενα τριπλο ψυγειο στα χερια και εξαφανιστηκε λεμε..ο κυρος γραναζης:hehe:

Καλά εσυ τέτοια ώρα μέσα παντρεμένος άνθρωπος; Γρρρρρρρήγορα για υπνο! :p:P

http://www.freepatentsonline.com/6560900-0-large.jpg

Οσο για τους υπόλοιπους που περιμέναμε... Ενα μονο έχω να πώ... έχετε να φάτε αλάτι στο επόμενο φραπεδάκι.. συννεφο θα πάει.. beware! Me has spoken. :p

οοουσττ ραα...:hehe::hehe:

θα σε δωσω στεγνα μην με προκαλεις κυρε γραναζη...:hehe:

LevelOne πολυ απλη την βρισκω, βαλε και κανα σχεδιακι μπροστα, ετσι σκετη? tres banal...

εγω βαριομουν να ερθω μονος ο psilos βολτα,o jasson ζεστενοταν λεει....

Πο Πο τι παραπονιαρης που εισαι θα το κανονισουμε και για αλλη κυριακη μην μου στεναχοριεσαι :D

Ποιος πηγε?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.