Jump to content

Καφεδάκι....(οσοι πιστοί προσέλθετε...)

psilos

Recommended Posts

για που λετε ρε σεις?...ολο λογια εισαστε...:hehe:

κοιτα να ξαναπαθεις κανα σοκ απο την πολυκοσμια και σηκωθεις να τρεχεις φωναζοντας boOm HeadsHoT

Σωστά.. άλλωστε υπάρχουν τόσα άλλα θέματα στα κοινά ενδιαφέροντά μας για να συζητήσουμε:Τα καινούρια καλλυντικά που έφερε ο hondos.

δυστυχως εαν θες να εισαι πετυχημενος στον πιπινοτομεα οι παραπανω πληροφοριες πρεπει να γινονται autoupdate στο κινητο σου με ενημερωτικο sms:shutup:

εγω δεν υποσχομαι οτι θα μπορεσω.οι 2επομενες 2-3 εβδομαδες ζοριζουν αρκετα.:look:

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Βασικά κ εγώ Σάββατο απόγευμα + Κυριακή θα είμαι εκτός.Έτυχε κάτι.

Τα επόμενα ΣΚ πάντως θα είμαι ελεύθερος για πάρτυ σας.

Όσοι πάτε, καλές καφροσυζητήσεις

Θεωρω οτι η ώρα θα πρέπει να οριστει βάση του ωραριου προσελευσης του μεγαλύτερου δυνατου αριθμου πιπινιων

Η ώρα κανονίζετε απο τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού που θέλει να του κάνει ανακαίνιση και γιαυτο μας το πρότεινε να πάμε εκεί.... :p

Την Κυριακη ειμαι 7-3μμ... αν δεν αλλάξει κάτι μέχρι (τιποτα υπερωρίες κτλ) ειμαι μέσα....

psilos, μην γράφεις ονόματα στην αρχή, δεν υπάρχει λόγος, δεν είναι πίτα (μην περιμένεις φλουρί πάλι :p) άρα απλά ανακοίνωση και όσοι πιστοί....

μπαλα δεν εχει..καλο καιρο εχει....οποτε κι εγω μεσα ειμαι τωρα που μου επεσε ο πυρετος...

Τι ώρα λέτε..? κατα τις 4-5 ή πιο αργά...?

Τι 4-5 λετε ραααααα?Για τσάι θα πάμε? :p

Πρότασις εκ μέρους μου: 7-8

Πρόβλημα με την ώρα δεν υπάρχει. Αν όμως θέλετε να έχουμε prive το μαγαζί, τότε να το κάνουμε ιδια ώρα με την κοπή της πίτας. 22:30-23:00. Ειλικρινά δεν έχω πρόβλημα...

Οκ junior δεν εχει κουτακι αρα ακυρώνετε ο καφες...χαχαχα...

Jason σπιιτι μου θα ερθεις και με τα ποδια θα παμε...

Ρε σεις τραπεζάκι για τα μεγαλύτερα παιδιά (παππούδες) θα έχει?

τελικα τι μερα και ωρα παιδες ;

Εγω σημερα βραδυ δε μπορω.

edit : α τωρα ειδα τη 1η σελιδα.Ναι με βολευει την Κυριακη.Λογικα ειμαι μεσα.

Φαι να εχουμε και ερχομαι :p

Guys...??

Κατα τι ωρα λετε τελικα να ερθετε; Ισχύει ότι σας είπα πρίν. Δεν υπάρχει πρόβλημα με την ώρα, απλά να συνεννοηθούμε λίγο... ;):T:

μετα τις 7:30 αυριο στο μαγαζι σου....οποιος μπορει ερχεται.

Εγω λογικα θα ερθω..Να φαμε ομως ετσι ;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.