Jump to content

Καφεδάκι....(οσοι πιστοί προσέλθετε...)

psilos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Λοιπόν...

Με αφορμή τον Ελευσινάρα και την προτροπή του ας κάνω το βήμα για το καφεδάκι...

Ψήνεστε για καφεδάκι κανα ΣΚ????

ΚΥΡΙΑΚΗ 25/05 στου LevelOne το μαγαζί στον Ταύρο...

7,30 να είστε όλοι εκεί..

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Count me in. Επίσης αν θελήσουν οσοι μαζευτούν, μαζευόμαστε στο μαγαζί μου...

Αύριο είναι η ορκομωσία του bro, μπορώ μετά τις 1. Κυριακή δουλέω μέχρι τις 2, μετά i'm in! Να προτείνει κανείς ώρα και μέρα? Τόπος είναι το λιγότερο! :p

Μόνο οι γνωστοί-παλιοί επιτρέπονται ή και οι ψάρακες; Θα θελα να σας γνωρίσω σε κάποια φάση

l2phile δεν θες να γνωρισεις τον junior.

Ο Ανεστης και τι δεν ειναι.

Εμπορος ναρκωτικων, παιδεραστης, λαμογιο , εμπορος λευκης σαρκως και ο κολλητος του ειναι ο ψωμιαδης (δειξε μου τον φιλο σου...)

Τι παλιοι-γνωστοι βρε.. ειπε ο psiloshac τιποτα για μαυρη λιστα ή ignore list? :p

αμα ερθει ο τζατζικοlevelone και ο εμπορος ναρκωτικων ανεστης ειμαι μεσα

Οπότε κάουντ μι ιν :D ...αναλόγως ώρα, μέρα, μέρος (ναι είμαι εύκολος, το ξέρω) :p

καλώς εχόντων των πραγμάτων... είμαι μέσα :D

Άντε, γιατί μου λείψανε κάποιες φατσούλες από εδώ μέσα :inlove::hehe:

Και εγω μεσα psile :banging:

Εγω λεω καλητερα να πεις και ωρα μερα για να ξερουν και τα αλλα μελοι :toomuchne

psile να το κάνουμε σε κανα ψυγειο απο χασαπικο, να έχουμε και καλες θρμοκρασίες :p

εγω θα φερω το ποτο (αζωτο) και εσεις τα ποτηρια (κανιστρα) να μπορουν να πιουν ολοι βρε παιδι μου.αληθεια πρεπει να βρουμε ενα μερος με πολυ χωρο για να χωρεσουμε ολοι γιατι εγω πιανω χωρο :) και να προσκαλεσουμε και καμια γυναικα μην ειμαστε γαιδουρια....

προυποθεση να μην πουμε τπτ για υπολογιστες χαχα οποιος μιλαει θα τρωει φαπες απο τους αλλους παει?

προυποθεση να μην πουμε τπτ για υπολογιστες χαχα οποιος μιλαει θα τρωει φαπες απο τους αλλους παει?

Σωστά.. άλλωστε υπάρχουν τόσα άλλα θέματα στα κοινά ενδιαφέροντά μας για να συζητήσουμε: πλέξιμο σταυροβελονιά ή διπλεβελονιά; Τα καινούρια καλλυντικά που έφερε ο hondos. Φιλέτο μοσχαριού ή ψαρονέφρι; :p

(Υπ'όψιν, πλάκα κάνω. Φυσικά και υπάρχουν θέματα εκτός Η/Υ για να συζητήσουμε, αλλά λόγω του ότι όσοι θα μαζευτούν θα έρχονται από ένα τεχνολογικό φόρουμ, θέλοντας και μη θα πάει η συζήτηση στους Η/Υ. Ειδικά αν έρθει κι ο Γιώργος-HiPro)

Η λίστα ανανεώθηκε...Αναμένουμε τον LevelOne να μας πει ώρα που θα υποφέρει το μαγαζί του... :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.