Jump to content

ATiman forum flame galore

atiman

Recommended Posts

δεν μπορω να καταλαβω γιατι τη βρισκετε τοσο εγκλημα την ειρωνεια...λεπτο χιουμορ χωρις υβρεις...τοσες αλλες ατακες που πετιουνται γενικα στο φορουμ και γελαμε χωρις να προσβαλλεται κανεις?η μηπως δεν ηταν προκλητικο το υφος "I wrote the book"..προκλητικο οχι για επιθεση βεβαιως βεβαιως,αλλα ενα αστειακι δεν εβλαψε κανεναν...

• Replies 324
  • Created
  • Last Reply
AN7 OverClocker, αυτα ειτε αληθεια ειτε ψεματα με αφηναν αδιαφορο γιατι επι τις ουσιας θεματα εδινε βοηθεια ειτε ηταν δικια του δουλεια αυτα ειτε οχι.

εμένα προσωπικά δεν με άφηνε αδιάφορο γιατί δεν βαριέμαι καθόλου τον γοογλη.Βρίσκεις και καλύτερα πράγματα ;)

Παντως ειχε suspence δεν μπορειτε να πειτε...

Και τελος αυτο το ρυμαδοκουτι με τους 30 σκληρους θα το δουμε?:p:p

νομιζω υπαρχει ιατρικος ορος που περιγραφει στο επακρο

την κατασταση στη οποια βρισκεται, λεγεται:

Billpepa's syndrome και βαραει κατακουτελα χωρις εξαιρεσεις

Καλα μιλάμε πηρα πατατάκια και κοκα κολα και αρχισα το διαβασμα...κανονικό σηριαλ

1 μέρα εκατσα και υπερωρια στην δουλεια απο το πρωι και εχασα επεισόδια.... :hehe:

Εγω θέλω να κάνει 9 μηνες η ΑΤι να ξαναβγάλει drivers για να μάθετε... :p

Κρίμα ρε γαμώτο... Ακ(λ)αφτο πηγε το παληκάρι...

webcomic.png

Αυτη ΤΑ'ΣΠΑΣΕ! :banging:

Δεν ξερω γιατι, αλλα το μονο που μου ηρθε διαβαζοντας (και παρακολουθωντας μερες το σηριαλ) αυτο το thread ηταν η φραση (quoted απο Αστυνομο Σαινη) " Εμπρος καλε μου ΑΤΙμαν! " :blink:

ειχε και λιγο ενδιαφερον αυτο το topic.....παει τωρα...στην ξενερα....τον διωξατε ασπλαχνοι!!!

Γυρνα πισω ατιμαν και μη μασας!!!τουλαχιστον σαν IBMBoy, ΙntelGirl, SuperMan,SpiderMan κατι ρε παιδι μου να διλωνει σουπερ ηρωα....:jump1::jump1:

Εγώ να προτείνω κάτι?

Οκ ο άνθρωπος μπορεί να έλεγε μπαρούφες, μπορεί και όχι δεν έχει σημασία. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει τη θέση του προς τα μέλη του φόρουμ. Αν θα το κάνει δεν ξέρουμε, όμως μέχρι να το κάνει μπορούμε να αποφύγουμε τις προσβολές.

Ξέρω ότι ψωφάτε για τζερτζελέ και είναι και το αλατοπίπερο του φόρουμ κακά τα ψέματα. ο καθένας μας όμως μπορεί να ξεχωρίσει τα όρια του αστείου και της προσβολής. Στο κάτω κάτω δεν έβρισε και κανενός τη μάνα...

0χα0χα0χα0χα0χα0χα0χα0χσα0χα0χα0χα0χα0χα0χα0χα0χα0χα0χα0 σταματααααααααααααααααα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.