Jump to content

ATiman forum flame galore

atiman

Recommended Posts

ρε παιδια,μην τον αποσπατε, δεν θελει να απαντησει τωρα ο ανθρωπας,θαχει παρει το κολλητηρι του και θα συναρμολογει το R770 ...

Κάτι άκουσα για εσωτερική μετάθεση στην amd όπου θα αναπτύσει ήδη με γοργούς ρυθμούς (αυριο μεθαύριο θα βγάλει δηλαδή) τους νέους DIAKOphenom που θα είναι 16πύρινοι και με συχνότητα 6.6ghz-vcore 0.85V-temps -10 βαθμούς.

Τελικά υπάρχουν πολλοί τρελοί στον κόσμο μας...............................................................:devil::devil::devil::devil:

EDIT:Ναι καλά διαβάσατε.Μου το εκμηστιρύτηκε προ ολίγου που μιλαγα μαζί απο τον Καναδά.Ζήτησε να μην το αποκακλύψω αμέσως.

• Replies 324
  • Created
  • Last Reply
hayabusa was here too :D

Τέτοιο thread είχαμε καιρό να δούμε, μήπως να κάναμε κλήρωση κάθε μήνα για το ποιος θα παίξει τον ex-CEO της Intel κλπ κλπ κλπ; ; ; :hehe:

Αγαπητέ hayabusa σε παρακαλώ πολύ κανε μου την χάρη να με κάνεις εμένα ex-CEΟ.Πάντα το είχα όνειρο να δουλέψω στην ΙΝΤΕΛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:jump::jump::jump::jump::jump::jump::jump::jump:

Με το να τον ειρωνεύεστε, δεν κερδίζετε κάτι. Αν δεν ξαναμπεί, γίνεται ρεζίλι από μόνος του. Αν ξαναμπει, ας δούμε τι έχει να πει.

Προσωπικά, με χάλασε το πως του την πέσανε εξ αρχής μερικοί...

ρε παιδια,μην τον αποσπατε, δεν θελει να απαντησει τωρα ο ανθρωπας,θαχει παρει το κολλητηρι του και θα συναρμολογει το R770 ...

Είναι άσχημο αυτό που γίνεται όμως...δεν είναι καθόλου ωραίο θέαμα τόση ειρωνεία και ας έχεις και δίκιο

Εγώ πάντως μόνο σε ένα ποστ μου τον ειρωνεύτηκα, και πάλι εντελώς πλαγίως.

Και όταν λέω ότι μου λείπει η παρουσία του στο φόρουμ το εννοώ... :cry:

Αν αγαπάς κάποιον άσ' τον να φύγει!

Αν γυρίσει είναι δικός σου!

Αν δεν γυρίσει, δεν ήταν ποτέ!

Κακώς κατά την γνώμη μου μία διαφορά σε τεχνικά θέματα καταλήγει σε λογομαχία και εκνευρισμό-παρεξηγήσεις.

Δεν είναι μια απλή διαφωνία απόψεων σε τεχνικά θέματα.

Είναι αναίτια επίθεση με στόχο να τον βλάψει επαγγελματικά.

Οι επιθέσεις που επιβουλεύονται το ψωμί του άλλου, είναι : Χυδαία ρυπαρές, και ως εκ τούτου κατάπτυστες.

το σημαντικότερο είναι ότι o,τι έγινε δεν είχε σαν κίνητρο ούτε την αποκατάσταση ούτε την αποκάλυψη της αλήθειας... ξεκίνησε από μια διαμάχη για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση ενος προϊοντος συγκεκριμένων εμπορικών συμφερόντων και κατέληξε στην ati... Ως τώρα δεν βλέπω ούτε επαρκή στοιχεία, ούτε τεκμηριωμένες απαντήσεις... Περισεύουν τα πικρόχολα σχόλια. και για να μην παρεξηγηθώ δεν είμαι fan κανενός. Απλά καλό είναι να μην είμαστε εριστικοί.

Συγνωμη απο ολα τα παιδια του forum για τοις εκφρασεις μου προς τον atiman αλλα οταν εχεις δη απο κοντα ολη την προσπαθεια του hipro5 γεια να φτιαξη στην αρχη το maximaizer και μετα το τροφοδοτικο και εχει βοηθηση με της γνωσεις του (μοντες μετατροπες) πιο πολλη απο ολους την ομαδα Η.Ο.Τ και πολλες φορες εχει βρη τον μπελα του αδικα φυσικα απο διαφορους που δεν τον βλεπουν με καλο ματι.Και βλεπεις καποιον να του επιτηθετε με αυτον το τροπο φενοταν καθαρα η επιθεση στο προσωπο του hipro5 . :flower:

παιδιά...το τράβηγμα με τον atiman έχει γίνει πολύ καιρό πριν...

Δεν ξεκίνησε με την επίθεση του απατιμαν στον hipro

Απλά τώρα την έπεσε στον λάθος άνθρωπο ;)

Δεν είναι μια απλή διαφωνία απόψεων σε τεχνικά θέματα.

Είναι αναίτια επίθεση με στόχο να τον βλάψει επαγγελματικά.

Οι επιθέσεις που επιβουλεύονται το ψωμί του άλλου, είναι : Χυδαία ρυπαρές, και ως εκ τούτου κατάπτυστες.

Περιμένω όπως όλοι μας την έκβαση του θρεντ,και ιδιαίτερα τις τεκμηριωμένες απαντήσεις του atiman

και θα σου απαντήσω.

Αν και δε νομίζω να απαντήσει, ο λόγος που το θέμα έχει μείνει ανοικτό και δεν έχει πάει στο αρχείο, είναι για να λεχθούν κάποια πράγματα, και να απαντήσουν οι εμπλεκώμενοι. Χαίρομαι που κάποιοι ζήτησαν συγνώμη για τυχόν παραβατική συμπεριφορά που ανέπτυξαν. Θα σας παρακαλέσω να μην παρεκτραπείτε έτσι ώστε να μην δώσετε λαβές σε οποιονδήποτε να πεί ότιδήποτε. Ευχαριστώ:D

τελικα μεχρι στιγμης η εκδοχη νουμερο 2 του gznp μοιαζει να ειναι η ποιο σωστη..........

το επομενο nickname αραγε ποιο θα ειναι ?

ασχετο με το θεμα......αλλα εκφραστηκε η ιδεα για ΚΑΦΕΔΑΚΙ

ας κανει καποιος κανα νημα στο offtopic να το οργανωσουμε

αντε ντε

Με το να τον ειρωνεύεστε, δεν κερδίζετε κάτι. Αν δεν ξαναμπεί, γίνεται ρεζίλι από μόνος του. Αν ξαναμπει, ας δούμε τι έχει να πει.

Προσωπικά, με χάλασε το πως του την πέσανε εξ αρχής μερικοί...

Και μενα δεν μου αρεσε πως του την επεσαν μερικοι. Εγω ξερω οτι εχει κανει πολυ καλα ποστ και εχει βοηθησει. Και εκανε και εναν πολυ οραιο οδηγο για τα flasakia. Δεν μπορω να καταλαβω απο που πιγαζει και γιατι τοσο μεγαλη ειρωνια και εχθροτητα σε ενα ατομο που το μονο που κανει ειναι να δινει κυριος βοηθεια. Για εμενα εαν δεν ξαναμπει θα ειναι μια απολια για το forum ειτε το παραδεχονται μερικοι οχι. Ανεξαρτητα εαν ειναι αυτος που λεει η οχι (αδιαφορο επι αυτου), προσωπικα εχω βοηθιθει απο τα ποστ του και αυτο δεν μπορει να αμφισβιτιθει απο κανενα.

Και μενα δεν μου αρεσε πως του την επεσαν μερικοι. Εγω ξερω οτι εχει κανει πολυ καλα ποστ και εχει βοηθησει. Και εκανε και εναν πολυ οραιο οδηγο για τα flasakia. Δεν μπορω να καταλαβω απο που πιγαζει και γιατι τοσο μεγαλη ειρωνια και εχθροτητα σε ενα ατομο που το μονο που κανει ειναι να δινει κυριος βοηθεια.

Προσωπικά δεν ξέρω κανένα παιδί εδώ παραπάνω. Εγώ τον συμπαθούσα τον Atiman (ακόμα και αν διαφωνούσα εντελώς με ορισμένες απόψεις του) όπως συμπαθώ όλα τα παιδιά του thelab.

@Eaglenik

Κυρίως βοήθεια?

Ομολογουμένως έχει κάνει 2-3 καλά ποστ.Αλλά ως εκεί.

Εδώ είχε φτάσει στο σημείο να πέρνει ποστ απ έξω και να τα υιοθετεί.Και να λέει ότι έφτιαχνε drivers....ναι καλά...και γώ σχεδιάζω τσιπ για την IBM

Απο κεί και πέρα έλεγε όλο αναληθή πράγματα και παραπληροφορούσε κόσμο.Πέρα ότι για τα τροφοδοτικά και τις καταναλώσεις έλεγε ότι του κατέβαινε

Και μόνο που ισχυριζόταν ότι δούλευε στην ΑΤι και ότι έχει σχεδιάσει την 2900Χτ και και και και ενα καρο άλλες μλκιες για να τον πιστεύουν άλλοι χρήστες είναι αρκετά.

Εμένα προσωπικά με πειράζει σαν νοήμον άνθρωπο να υποτιμάν την νοημοσύνη μου και να με δουλεύουν μες την μάπα.

AN7 OverClocker, αυτα ειτε αληθεια ειτε ψεματα με αφηναν αδιαφορο γιατι επι τις ουσιας θεματα εδινε βοηθεια ειτε ηταν δικια του δουλεια αυτα ειτε οχι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.