Jump to content

ATiman forum flame galore

atiman

Recommended Posts

Κυνηγήστε τον για καμιά βδομάδα ακόμα μέχρι να τελειώσουνε κι οι πανελλήνιες... Για να έρθω κι εγώ... :p

• Replies 324
  • Created
  • Last Reply
Καλά, ακόμα να καταλάβετε τι γίνεται? Τον Atiman τον έβαλε ο hipro που απλά θέλησε να ζωντανέψει το thread για το τροφοδοτικό του!!

(μια πλάκα κάνω παιδιά! Μη φάω ban)

Η απλα ο hipro ειναι ο AtiMan xDDDDD :tomato:

Μαλλον ηταν "πρακτορας" της nvidia :p

Δεν ηταν πολυ ωραιο που πεσαμε ολοι πανω του να τον φαμε αλλα ξανοιχτηκε πολυ βρε παιδι μου.Κι ολες οι δηλωσεις του ηταν χωρις χειροπιαστες αποδειξεις

Αυτα ειναι ωραια thread... Οχι μλκ τυπου "τι υπολογιστη να παρω phenom ή core ? " και "βοηθεια, μολις πηρα τον νεο τουμπανο υπολογιστη μου, πως ανεβαζω τις μνημες? "

Ιντριγκες, σασπενς κλπ κλπ

Ωντος ειναι αρκετά ενδιαφέρον αυτο το thread...

Περιμένω να δω την συνέχεια...:hi::rip:

τελικα για καφε θα παμε ; :hehe:

Ασε τους καφέδες εσυ, κάνουν κακό :p

Αυτα ειναι ωραια thread... Οχι μλκ τυπου "τι υπολογιστη να παρω phenom ή core ? " και "βοηθεια, μολις πηρα τον νεο τουμπανο υπολογιστη μου, πως ανεβαζω τις μνημες? "

Ιντριγκες, σασπενς κλπ κλπ

πραγματικα,σημερα το ειδα και καθισα και το διαβασα ολο με περισσεια αγωνια...

ελπιζω,να εχει κ 2η season και να εχει και καμια ανατροπη..κατανταει βαρετο τωρα στο τελος...:jump1:

Θα πρέπει να παίξει και κάποιο outsider-guest staR πχ . ενας Product manager του newegg απο LA ( Latin America ) θα ηταν οτι πρεπει.

Το διάβασα κι εγώ.

@athens, το μόνο ΛΑ που βλέπω εφικτό είναι Λεκανοπέδιο Αττικής!

flame galore? :worship: :laughing: = must post thread

Θα πρέπει να παίξει και κάποιο outsider-guest staR πχ . ενας Product manager του newegg απο LA ( Latin America ) θα ηταν οτι πρεπει.

και κάποιος ex-αγαπητός π.χ Hellasvagabond για να φτάσει στα ύψη η net-θέαση.

@athens, το μόνο ΛΑ που βλέπω εφικτό είναι Λεκανοπέδιο Αττικής!

Ετσι ομως δεν θα πιάσουμε ατμόσφαιρα βραζιλιάνο σαπουνέρο.

το μόνο που βρηκα στο αντίστοιχο whitepage του canada ηταν εδώ

έβαλα την διεύθυνση και στο google earth και ηταν κοντα στις εγκαταστασεις τις ATI.. αλλα δεν νομιζω να σημαινει τπτ!:happy:

Άντε επιτέλους....βαρέθηκα να τον κυνηγάω και να χαλάω την ηρεμία του φόρουμ.

[edit]

Αλλά καλύτερα η μικρή αναστάτωση στο forum παρά η παραπληροφόρηση και να τον πιστεύουν ανυποψίαστοι χρήστες

Αποψη μου πάντα

[/edit]

H αλήθεια είναι, πως σε αυτόν τον καφέ, αν συμβεί, θα ήθελα να έρθω κι εγώ.

+1

εγω θελω και τον ΑΝ7 μαζι....αν δεν ερθει , δεν ερχομαι :p

ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΟΣ?

Χάνω εγώ τέτοια πράγματα...?

Που και Πότε είπαμε ο καφές?

22 χρονια στην ΑΤi k στο forum γραφτηκε το 2008// ελεος//

Ποιο να ειναι το επομενο nick αραγε??

ATIman πρέπει να απαντήσεις δημοσίως και όχι με π.μ για να βλέπουμε και εμείς και να εκτιμήσουμε αναλόγως.

Κακώς κατά την γνώμη μου μία διαφορά σε τεχνικά θέματα καταλήγει σε λογομαχία και εκνευρισμό-παρεξηγήσεις.

Υποτίθεται οι μεγαλύτεροι (στην ηλικία) θα έπρεπε να διδάσκουν με την συμπεριφορά τους, αυτό ισχύει και για τα δύο (στρατόπεδα).

Οντως.

Ο atiman μιλησε για καμμενα τροφοδοτικα και επιστροφες απο πλαισιο

Εμενα ΠΟΣΟΣ με ενδιαφερει αν ο atiman ειναι ο εφευρετης της 2900 ή πρωην υπαλληλος της amd ή ο εφευρετης διαστιμικου λεωφοριου.

Το thelab ειναι ενα forum που φυσικα εχεις ως κυριο topic την τεχνολογια.

Στη συζητηση για ενα προιον ειναι σοβαρο να γινονται δηλωσεις περι χαλασμενου ή προβληματικου προιοντος και να μην επεξηγονται.

Προσωπικα το θεωρω αγενια προς τα μελη.

Φυσικα και εχεις το δικαιωμα αν θες να μην ξαναγραψεις ποτε στο forum

αλλα η αγενια ειναι αγενια.

Εκτιμω πολυ τον Γιωργο και το ξερει, και φυσικα τον εμπιστευομαι αλλα οχι με κλειστα ματια...

Νομιζω πρεπει να δωθουν εξηγησεις που απο την πλευρα του Γιωργου δωθηκαν.

Οποτε η μη απαντηση θα σημαινει με την σειρα της πως και τα λογια σου ηταν απλα μια σκεβορια..

Be waiting

ρε παιδια,μην τον αποσπατε, δεν θελει να απαντησει τωρα ο ανθρωπας,θαχει παρει το κολλητηρι του και θα συναρμολογει το R770 ...

ρε παιδια,μην τον αποσπατε, δεν θελει να απαντησει τωρα ο ανθρωπας,θαχει παρει το κολλητηρι του και θα συναρμολογει το R770 ...

:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl: ;)

hayabusa was here too :D

Τέτοιο thread είχαμε καιρό να δούμε, μήπως να κάναμε κλήρωση κάθε μήνα για το ποιος θα παίξει τον ex-CEO της Intel κλπ κλπ κλπ; ; ; :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.