Jump to content

ATiman forum flame galore

atiman

Recommended Posts

Hipro επειδη εδω μεσα κανεις δεν πιστευει οτι εγραψα το φορουμ που γραφετε..θα ερθω να σε βρω και εγω γιατι με εχουν στησει στον τοιχο και με πριζουν αφανταστα...μερικες φορες λεω "τι ηθελες και το εγραψες,να τωρα μεσα απο το δημιουργημα σου σε πολεμουν"..

Περα απο την πλακα ...θα ηθελα να σε ρωτησω τα τροφοδοτικα αυτα ποτε θα μπορεσει να τα αγορασει ο λαος και απο που?..τιμες δεν ρωταω..

Γιατί μιλάς?....Δεν κατάλαβα?..... :)

Κατι τελευταιο...περα απο το τροφοδοτικο ετοιμαζεις κατι αλλο?

Φιλικα

Μνήμες DDR3..... :whistle2:

• Replies 324
  • Created
  • Last Reply

@ Ο hipro5 εγραψε με πρασινο,,,βλεπεις οτι δεν κανω..Quote?...

Οι απαντησεις με μαυρο.

...Άρχισε να σχεδιάζεται ΕΔΩ .....μετά κόπων και βασάνων καταφέραμε και βρήκαμε 4 εταιρίες παραγωγής για να μας το μοντάρουν...

- Αυτο σημαινει οτι σχεδιαστηκε απο "λευκο" χαρτι χωρις να υπαρχει ταυτιση του σχεδιου με καποιο αλλο ηδη ετοιμο απο πουθενα κι υπαρχουν film pcb, χειρογραφα σχεδια, μελετες, υπολογισμοι κλπ κλπ"? κι ελειπε μονον το ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΑ?

Δεν ειναι ικανη αποδειξη ο ισχυρισμος σου και μπορει να θεωρηθει μονον ΛΟΓΙΑ και μαλιστα αοριστα..

...Αποφασίσαμε ΚΑΙ συμφωνήσαμε (κατόπιν πάμπολων e-mail και τηλεφώνων) να καταλήξουμε στο δικό τους σχεδιασμό (με τροποποιήσεις) ΑΛΛΑ με ΔΙΚΕΣ μας προδιαγραφές (και υλικά)

- Σε ποιον "δικο" τους σχεδιασμο? και ο δικος σας ο σχεδιασμος πηγε περιπατο κι εγινε μονο προδιαγραφες τροποποιησεις και υλικα? Η "πηραν" τα δικα σσς σχεδια και το βυσμα που θελατε και την τοπολογια της πλακετας που "επιλεξατε" και βασει αυτων παραγουν και το δικο τους αλλα και το Silverstone ?

Το λεω αυτο γιατι η μονη φωτογραφια (της πλατης) που υπαρχει απο το δικο σας και δειχνει λιγο απο το εσωτερικο δεν εχει την ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ διαφορα απο το επωνυμο εργοστασιακο αλλα κι απο το Silverstone, μα και το σασσι κι ο ανεμιστηρας και το ταμπελακι, ακομα κι ο διακοπτης...20αμπερο IEC320 βυσμα...και διακοπτης "της πλακας"?, ακομα και το μοντελο...δεν το λεγατε τουλαχιστον 1200 χψω? .) ΟΝΤΩΣ ΑΞΙΟΠΕΡΙΕΡΓΟ.

...Το ΔΙΚΟ ΜΑΣ τροφοδοτικό είναι για ΒΑΡΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 24/7 στο ΠΛΗΡΗ ΦΟΡΤΙΟ ΤΟΥ - ΟΠΩΣ ακριβώς "ΑΠΑΙΤΕΙ" ένας SERVER.......

- Μαλιστα...ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ. Σημερα (οχι τυχαια) ανακαλυψα οτι καταστημα Πλαισιο νοτιων προαστιων εχει δωσει ΔΥΟ τετοια τροφοδοτικα και γυρισαν πισω ΚΑΜΜΕΝΑ αμεσως. (ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΧΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ). Μαλλον ετυχε....

ΑΠΛΑ, ΟΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΟΥ HIPRO ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ, μπορει τα μελη του lab κι οι φιλοι να καλυπτονται, λογω τυφλης αν θελεις πιστης, αλλα ενας αγνωστος οπως πχ εγω, ΟΧΙ. Αλλο ο μεγαλος overcloker που ερασιτεχνικα εχει δοξασει την Ελλαδα, κι εγω μαζι σου και μαλιστα "σκυφτος" κι αλλο ο εμπορος...

ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΚΑΤ ΕΜΕΝΑ, ΛΕΩ...ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΩ.

Α) ΤΟ ΟΤΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΗΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΚΤΡΑΠΗΚΕΣ ΣΤΙΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΓΜΑ "ΕΝΟΧΗΣ" ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΜΙΛΑΓΕΣ Μ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΙ ΟΧΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ. κατι παρομοιο μ αυτο που ζητατε απο μενα....

Β) ΓΙΑ ΝΑ Β@ΥΛΩΣΩ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΙΣΗ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΤΕΙΣ ΤΟ SITE ΤΟΥ JONNYGURU ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΡΑΣΙΑΚΟΥ (Seventeam Hurricane 1200W) ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ.

ΓΙΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΣΤΗ ΠΛΑΚΕΤΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ ΣΕ ΕΜΦΑΝΗ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΝΑ ΣΗΜΑΔΙ Μ ΕΝΑΝ ΜΑΡΚΑΔΩΡΟ ....ΚΑΤΙ..

ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΦΙΡΜΑ" HIPRO (ΠΟΥ Η "ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΧΩΡΑ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΙΣΗ" κλπ κλπ, ΑΡΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ..) ΜΙΑΣ ΚΙ ΑΝ ΛΕΓΟΤΑΝ "ΘΑΝΑΣΗΣ" πιθανον ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ.

Γ) ΕΧΕΙΣ ΠΜ..hipro5 ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΧΩ @ΡΧΙΔΙΑ....να με δεις προσωπικα...αν εχω ωραια μυτη..

@hipro,,Δεν εχω αναγκη αν θα με "φανε" τα μελη του lab, ουτε αν θα με αναγνωρισουν, 8 μερες εμειναν' μετα χρονος μηδεν, δεν θα ειχα κανενα λογο να αμβισβητισω κανεναν αλλα πεταω πισω τις πετρες που δεχτηκα.

Ετυχε το προιον σου να μου δωσει "λαβη" για τους γνωστους λογους.

*ΤΟΝΙΖΩ ΚΙ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΕΠΙΣΗΣ, ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΟΣ hipro5.

*ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΛΕΓΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΕΧΟΜΟΥΝ ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΟΣ hipro5.

Οποιος θεωρει, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ, οτι η αμφιβολια μου για το προιον, οσον αφορα την σχεδιαση και το "made in" κι οχι την ποιοτητα, ειναι αβασιμη' ασχετα αν ονομαζεται hipro-tech Θανασης Μητσος η οτι αλλο να "ποσταρει" με αποδειξεις για το αντιθετο, μιας και μιλαμε ΜΟΝΟ για το προιον.

Φιλικα,

John Dia....s

Άμα κλανονίσεται καφεδάκι, θα έρθω και εγώ...:D:D:D

Ταυτότητες σε πμ δεν πιστέυω :D

να ερθω και εγωωωωωω ?

να κερασωωωω :beer::beer:

Αντε στα τσακιδια επιτελους να ησηχασουμε να μας φωναξεις να σου κουναμε και το μαντιλη :computer::whip:

Αντε στα τσακιδια επιτελους να ησηχασουμε να μας φωναξεις να σου κουναμε και το μαντιλη :computer::whip:

Σοβαρεψου......................... :fist:

Άμα κλανονίσεται καφεδάκι, θα έρθω και εγώ...:D:D:D

Ταυτότητες σε πμ δεν πιστέυω :D

H αλήθεια είναι, πως σε αυτόν τον καφέ, αν συμβεί, θα ήθελα να έρθω κι εγώ.

εγω θελω και τον ΑΝ7 μαζι....αν δεν ερθει , δεν ερχομαι :p

:tw:

ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ P.M. με τηλέφωνό σου να συναντηθούμε και άσε τις π@παριές που ξέρεις.........

Τα films του δικού μου τροφοδοτικού υπάρχουν και ΜΑΝΤΕΨΕ και κάτι άλλο......

ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ

Τώρα ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ το τηλέφωνό σου να συναντηθούμε ..... εγώ θα έχω μαζί μου το ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ τροφοδοτικό και μία φωτογραφική μηχανή κι εσύ ότι έχεις........ΜΟΝΟ το τηλέφωνό σου στείλε μου σε P.M. να δείξουμε με ΦΩΤΟ το ΤΙ έχει ο καθένας............Είσαι μέσα ή ΟΧΙ?.........

ΠΕΡΙΜΕΝΩ......... ;)

BIG EDIT:

Έστειλα e-mail στην ΑΤΙ με την υπογραφή σου που μου έστειλες στο P.M. για να μου απαντήσουν ΑΝ σε ξέρουν ή όχι.......Λογικά ΣΗΜΕΡΑ το πολύ αύριο ΘΑ ΞΕΡΩ....... ;)

1657a.jpg

:D

......ε αφού με μάθατε πλέον.......όταν ακούω μαμακίες και επιμένουν, τρελαίνωμαι......ΜΕΧΡΙ την ΑΤΙ έφτασα..... ;)

Έφυγε το παρακάτω e-mail::shifty:

Hi there Sami..... :)

I know that you're TOO busy but I need to do me a favor IF it's OK with you.... :)

Could you please check IF there is a person among you (ATI) WORKING for ATI?.....

His signature is below:

John Dia.....s

Designer Enginner ATI/AMD

Markham , On Canada

Valley H. L3T 7X6.

As you can read some letters are missing in his Second name: "John Dia.....s"

IF it's possible to check this for me I would be VERY gratefull to you my friend....... :)

P.S. I know that you're too f(l)ucken busy but it's a bit "urgent"

Thanks Sami,

Have a nice day/evening

George.

Oppppssss........Sorry I forgot.....He is a GREEK guy...... :)

.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.