Jump to content

ATiman forum flame galore

atiman

Recommended Posts

Εσύ το έκανες μόνος σου (αμνησία?)

Πριν λίγο καιρό δε,σου είχε ζητηθεί να αποδείξεις τους ισχυρισμούς σου,αλλά από ότι φαίνεται κάποιοι κ*λόσανε ή προτίμησαν το παραπάνω traffic/activity.

Ρε φιλε δεν παίζεσαι.έχεις σκαλώσει με ένα θέμα και το αναφέρεις όπου σου καπνίσει.Αν έχεις απορίες για προσωπικά στοιχεια, δεν του στέλνεις ένα pm να μην μας πρήζεις και εμάς με το μάγκωμα σου?

• Replies 324
  • Created
  • Last Reply
Ρε φιλε δεν παίζεσαι.έχεις σκαλώσει με ένα θέμα και το αναφέρεις όπου σου καπνίσει.Αν έχεις απορίες για προσωπικά στοιχεια, δεν του στέλνεις ένα pm να μην μας πρήζεις και εμάς με το μάγκωμα σου?

+1

+1 οποιος εχει τη μυγα μυγιαζεται...εχει αποθυμενα και μας ζαλιζει ολους...μπαν για τρολ/σπαμ δεν εχει..?? εχω φαει μπολικα εγω κατα καιρους...:tomato: ασχετα που τα μισα ειναι εκτος θεματος τα σχολια πλεον στο thread...

:OT:

Ασχετως ολων των αλλων,,

Ποιος, γιατι και με ποια ανοχη εχει δικαιωμα να αναφερει δημοσια ονοματα?

(Με το συμπάθειο αλλά αυτό το πολλαπλό ερώτημα δε μπορεί να μείνει αιωρούμενο)

Κύριε Διακάκης, μας συστηθήκατε ο ίδιος την Πρωταπριλιά του 2008, βέβαια μπορεί και να ήταν πρωταπριλιάτικη φάρσα, αλλά δεν φανήκατε να αστειεύεστε.

Τέλος πάντων, ήταν από την εποχή που δεν ντρεπόσασταν/φοβόσασταν να πείτε δημόσια το όνομά σας (το αντίθετο θα έλεγα) και που διαλαλούσατε ότι τελειώσατε με τον Καναδά και μετά από 22 χρόνια γυρίσατε μόνιμα στην Ελλάδα.

Το οποίο είναι πιο λογική εξήγηση από το σημερινό σας τροπάρι: "Ζω στον Καναδά και δουλεύω στην ΑΤΙ αλλά ο λόγος που όλα μου τα posts έχουν γίνει από ελληνικές ΙΡ και σε ωράριο Ελλάδος, είναι γιατί στον Καναδά ξενυχτώ και ποστάρω μέσα από remote connection που κάνω στο PC του ανηψιού μου στην Αθήνα, γιατί στην ΑΤΙ μας αφήνουνε να συνδεθούμε σε διάφορα PCs ανά τον κόσμο, αλλά μας απαγορεύουνε δια ροπάλου να κάνουμε ένα post σε ένα forum απευθείας με καναδική ΙΡ."

(ναι, σοβαρότατα, αυτή ήταν η αιτιολόγηση που πήραμε από τον Καναδό ευεργέτη μας για την ελληνική ΙΡ του)

Ωπ, παραλίγο να ξεχαστώ να απαντήσω και στα αρχικά ερωτήματα:

:OT: Αλλα το χρειαζεστε.

Αγαπητε GoriLLakos δεν σε ξερω αλλα λες οτι "ξερεις" πολλα. Μπορεις ( φανταζομαι ) να βρεις ποιος ηταν ο John Diakakis στην ΑΤΙ και γιατι σημερα ειναι στην Ελλαδα μετα απο 22 χρονια σε ΗΠΑ και ΚΑΝΑΔΑ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.