Jump to content

ATiman forum flame galore

atiman

Recommended Posts

Απορω γιατι μερικοι κανουν σαν μωρακια.....

Δεν σασ υποχρεωνει ο ατιμαν να χρησιμοποιησεται τους οδηγους του.....

Ηρθε, βοηθησε και στο κατω κατω δεν ζητησε και τπτ!

Δυστηχως ομως υπαρχει κακία στον κοσμο......

Και στην τελικη ρε ζωα γιατι να σας τα αποδειξει ολα αυτα?

Θα κερδισετε κατι?

Σιγουρα οχι!!!

Γιαυτο τα παραπονα σας στην μαμακα σας!!!!

Oχι και ζωα! Μαζεψου....

Ελεος! Αλλαξε το ποστ σου!

• Replies 324
  • Created
  • Last Reply
Απορω γιατι μερικοι κανουν σαν μωρακια.....

Δεν σασ υποχρεωνει ο ατιμαν να χρησιμοποιησεται τους οδηγους του.....

Ηρθε, βοηθησε και στο κατω κατω δεν ζητησε και τπτ!

Δυστηχως ομως υπαρχει κακία στον κοσμο......

Και στην τελικη ρε ζωα γιατι να σας τα αποδειξει ολα αυτα?

Θα κερδισετε κατι?

Σιγουρα οχι!!!

Γιαυτο τα παραπονα σας στην μαμακα σας!!!!

Τελικα πολλοι θα φυγουν απο το φορουμ μου φαινεται...

seb : εφαγε report....dont worry:)

ΑΝ, αν έχει κλείσει το θέμα και τις έχει καβατζώσει τις 68χχ ο "Κολλασης" για ρεβιού να μας το πείτε να μην γράφουμε αδικα.

με νυστάξατε ωρε λαμπήτες...

βλέπω το θρεντ να γίνεται στικι...

ατιμαν μακάρι να βγει η άκρη με τις καρτούλες

Υπαρχει τελεσιγραφο, μεταξυ της παροχης των στοιχειων μου η της διαγραφης μου.

Για ποιον λογο?

οπως ξερουμε η nvidia δινει στην φορα beta...ενω η ΑΤΙ δεν το κανει...ενα ατομο βρεθηκε να βοηθησει σε αυτο και...το καναμε θεμα...και για να στο πω και σενα και σε ολους...ο ΑΤΙΜΑΝ ανεβηκε πολυ στα ματια μου, οταν ο official 10.9 ηταν ακριβως η ιδια εκδοση με τους 10.9 beta1:shutup:, ακριβως ομως, και δεν ηταν ο μονος ομοιος...και εχει εξηγηθει περι των δοκιμαστικων οδηγων, official βρισκεις amd, για πες εξυπνε που μπορεις να βρεις beta, για πες να μαθουμε ολοι μας...!!!

δεν υπαρχουν συμπτωσεις...μονο σωστες και πληροφορημενες περιπτωσεις...:jump1: εκτος και αν ο κυριος αυτος ,ειναι κανας προφητης, μαγος, και βλεπει το "μελλον"...και μας εχει ξεγελασει ολους...

και επειδη στοιχηματιζω πως ουδεποτε εχεις ασχοληθει ή δοκιμασει, και δεν ξερεις ουτε γιατι λες οτι λες...αστο...πηγαινε amd.com, οτι πρεπει για αρχαριους...:hi:

Το θέμα συγχωνεύτηκε με αυτό.

Τον atiman ΔΕΝ τον διώχνουμε από το forum, χρειαζόμαστε μερικά στοιχεία (τίποτα προσωπικό ή υπερβολικό) για να είμαστε κι εμείς καλυμμένοι.

• 1 month later...
Ε ολο και καποιο ES / πρωτα κομματια θα παραλαβεις, αν δεν το χεις κανει ηδη.

Μενει να επαληθευτει η "εκτιμηση".

Εδώ δεν μας έχει δείξει κανένα από τα άλλα ES που έχει (6850,6870) θα μας έδειχνε την 6970 ?

.... εάν δούλευα στην ΑΤΙ σιγά μην έδειχνα ΕS !

Πλάκα κάνουμε! ....για να πάω την επόμενη μέρα στο γραφείο και να μου πούνε!!! BYE, bye, ξεκουBYE!

Ποιος σοβαρός εργαζόμενος θα έκανε αυτό που λες jiggabyte ?

.... εάν δούλευα στην ΑΤΙ σιγά μην έδειχνα ΕS !

Πλάκα κάνουμε! ....για να πάω την επόμενη μέρα στο γραφείο και να μου πούνε!!! BYE, bye, ξεκουBYE!

Ποιος σοβαρός εργαζόμενος θα έκανε αυτό που λες jiggabyte ?

Ποιός σοβαρός εργαζόμενος της ATI δεν έχει το δικαίωμα να δείξει μια 6850/6870 που του δώσανε ή έχει στο bench του...

υ.γ. Ακόμα πιστεύετε μερικοί τον John Diakakis @ ATI ? :D

εισαι ενοχλητικος...τουλαχιστον προκλητικος...γιατι δεν ασχολεισαι με κατι αλλο...??? απαιτω να παρει μια θεση ενας διαχειρηστης, το γυρναμε εκτος θεματος και παμε για αλλα παλι, τα βαρεθηκαμε αυτα...

ας δώσει κανένας μια απάντηση σε αυτό :innocent:

Ποιός σοβαρός εργαζόμενος της ATI δεν έχει το δικαίωμα να δείξει μια 6850/6870 που του δώσανε ή έχει στο bench του...

Man είμαι ενεργό μέλος από το 2004 σε αυτή την κοινότητα και πριν από αυτό στο pctech...

...δεν πιστεύω τίποτα και δεν με ενδιαφέρει. Το μόνο καλό που έχω να καταλογίσω σε αυτό τον άνθρωπο είναι ότι ασχολείται με μια μερίδα ανθρώπων και προσπαθεί να βρει λύση.

Βλέπω οτι τον κυνηγάς συνέχεια! Δεν βγάζει πουθενά όλο αυτό...

Δεν υποστηρίζω τον ATIMAN, δεν το ξέρω και δεν με ξέρει...

Είπε κάποια νούμερα, το αν βγουν ή όχι θα το δούμε, και εμένα μου φαίνονται εκπληκτικά εάν είναι αληθινά αλλά μέχρι εκεί. Κοντή γιορτή μάγκες!

... ελπίζω να τελειώσει εδώ, πίσω στο θέμα!

Όσο για το όνομα και Ταμτακο απο το Ναυτικο να τον έλεγαν τι αλλάζει ? Σημασία έχει αυτά που λέει να στέκουν και να βγαίνουν αληθινά.

.... πάντως τα νούμερα που έδωσε είναι εκπληκτικά... μήπως ήταν μια είδους πλάκα για μερικούς Αtiman?

Ελεος... τι αλλο θα διαβασουμε ακομα εδω μεσα... Λες και μας ενδιαφερει ποιος ειναι ο John Diakakis atiman... Φαντασματα κυνηγατε ορισμενοι.

Επι του θεματος.. εκει που ειχα ηρεμισει, με βλεπω να μπαινω παλι σε εξοδα!:p

:OT:

Ασχετως ολων των αλλων,,

Ποιος, γιατι και με ποια ανοχη εχει δικαιωμα να αναφερει δημοσια ονοματα?

Καποιοι, πρεπει τουλαχιστον να ....

Επισης,,

Ειμαι τοσο ξεροκεφαλος και πεισματαρης που οσο με πατανε στον "καλο" εγω γελαω..

Συνεχιστε, μου αρεσει..

Εσύ το έκανες μόνος σου (αμνησία?)

Πριν λίγο καιρό δε,σου είχε ζητηθεί να αποδείξεις τους ισχυρισμούς σου,αλλά από ότι φαίνεται κάποιοι κ*λόσανε ή προτίμησαν το παραπάνω traffic/activity.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.