nickstamat Σεπτέμβριος 21, 2010 #281 Σεπτέμβριος 21, 2010 Βρε atiman, μην κουράζεις τον κόσμο, χάνεις και το δίκιο σου άνθρωπέ μου.Δεν πιστεύεις ότι κάπως δικαιολογημένα σου λένε πολλοί ότι θέλουν να αποδείξεις αυτά που γράφεις?Όλοι φυσικά δεχόμαστε ότι έχεις βοηθήσει. Αλλά μέχρι εκεί.Δεν έχουν νόημα threads σαν αυτό. ΔΕΝ αποδεικνύεις τίποτα, ούτε καν στον εαυτό σου.Αν θέλεις να προσφέρεις κάρτες για δοκιμή, μίλα με κάποιον reviewer, μέσω ΠΜ.Αν θέλεις να εκφράσεις παράπονα, κάν' το σε κάποιον admin, μέσω ΠΜ.Τέτοια threads οδηγούν αποδεδειγμένα μόνο σε flames και ξεκατίνιασμα και το ξέρουμε πολύ καλά.
goku_dbz Σεπτέμβριος 21, 2010 #282 Σεπτέμβριος 21, 2010 ηρεμα ρε παιδια...!δεν τον ξερω τον ατιμαν αλλα απ'οσα ειδα και διαβασα εδωμεσα στον εναμιση χρονο που ειμαι μελος, ο ανθρωπος βοηθησε και βοηθαει πολυ κοσμο!Οσον αφορα τωρα το παρον θεμα, δεν νομιζω να το εκανε για τα ματια του κοσμου...απλα για να μας πει (εστω και αινιγματικα) τον λογο που απο Δευτερα (???) δεν θα ειναι πια μαζι μας!υγ: δεν γνωριζω τι εγινε και γιατι, αλλα παρακαλω καποιον απο την ΔΟ να μας διαφωτισει επι του θεματος...:daisy:
GoMaR Σεπτέμβριος 21, 2010 #283 Σεπτέμβριος 21, 2010 YouTube - Xristos Aygerinos - Gia ta matia tou kosmou??
zpaf Σεπτέμβριος 21, 2010 #284 Σεπτέμβριος 21, 2010 ??[ame=http://www.youtube.com/watch?v=ee925OTFBCA]YouTube - Best Cry Ever[/ame]
BStath Σεπτέμβριος 21, 2010 #286 Σεπτέμβριος 21, 2010 κανεις λαθος.το θεμα που ξεκινησε ο ατιμαν δεν ειναι μονο οι 68χχ αλλα και οτι φευγει.. προφανως για τα ματια του κοσμου το ξεκινησε.. Πές έτσι να καταλάβω ! Είμαι καινούργιος εδώ ! @ATIMAN: Μην φύγεις, ή αν φύγεις να μας κρατάς ενήμερους :flower: @Δ.Ο.: Ελάτε ρε παιδιά τώρα και εσείς, τι το τραβάτε ? :flower: OnTopic: Και εν κατακλείδι, με τις 68χχ τι θα γίνει ? :devil:
predator7 Σεπτέμβριος 21, 2010 #287 Σεπτέμβριος 21, 2010 ρε ατιμαν ποιος ο λογος να το κανεις αυτο με τις καρτες πραγματικα το βρισκω πολυ ανουσιο εχεις προσφερει αρκετα εδω μεσα κ παιρνεις το ευχαριστω σου με μια διαγραφη θες να το πεις με μια συμπεριφορα αντιπαθειας απο ορισμενους που δεν εξηγειτε,για μενα καλυτερα να μην ερθουν οι καρτες ποτε εδω κ να σταματησεις κ συ να προσφερεις στον καθε αχαριστο εχεις ανοιξει τα ματια σε πολλους κ τωρα κοιτανε να βγουνε κ απο πανω ειναι καθαρα δικο σου θεμα το τι θα κανεις αλλα για μενα με αυτα που διαβαζω εδω μεσα δεν αξιζει να κανεις το παραμικρο παρε την αξιοπρεπεια σου κ φυγε να ησυχασεις.
sebastian Σεπτέμβριος 21, 2010 #288 Σεπτέμβριος 21, 2010 Πές έτσι να καταλάβω ! Είμαι καινούργιος εδώ ! @ATIMAN: Μην φύγεις, ή αν φύγεις να μας κρατάς ενήμερους :flower: @Δ.Ο.: Ελάτε ρε παιδιά τώρα και εσείς, τι το τραβάτε ? :flower: OnTopic: Και εν κατακλείδι, με τις 68χχ τι θα γίνει ? :devil: ΑΤΙΜΑΝ δωστου μια καρτα κουραστηκα να διαβαζω τα επαναλαμβανομενα ποστ του Eγω θα παρω τις καρτες , χαλαρωσε τωρα! Το review θα γινει τουλαχιστον 3-4 κομματια θα εχω για review ! (sebastian+csaris) Gomar θα εχω jambo pizza hut, σε θελω μεσα στο review
hyperion Σεπτέμβριος 21, 2010 #289 Σεπτέμβριος 21, 2010 πωπω τι ξεροκεφαλια ωρες ωρες και κολλημενα μυαλα...ειρωνια και απελπισια σε ενα...αν σε καποιους δεν αρεσοουν καποιοι χρηστες, να μην κοιτανε το αντιστοιχο νημα...οπως καποιος προειπε, ζητημα αν ενοχλουνται 10 ατομα μονο απο ολο το φορουμ με τον ΑΤΙΜΑΝ...ενταξει μια δεκαδα ανθρωπων, που οποιος ψαξει ειναι μονιμοι που βαλλουν, να γινει ενα poll, να δουμε εν τελει...ξερετε γιατι δεν θα το κανει η ΔΟ, γιατι οι πλειοψηφια θα ειναι συντριπτικα υπερ του, και θα αναβαλλει την κατασταση αυτη...ομως σε ενα δημοσιο φορουμ, δε γινεται και δεν ειναι σωστο η μειοψηφια να υπερτερει στην πλειοψηφια...που η καθε μερια για δικους της λογους, ειναι με την μια μερια ή με την αλλη... και εν τελει για να ειναι ρεαλιστικη η κατασταση, οπως ισχυει σε ολα τα διεθνη φορα, ο λογος πρεπει να ειναι σοβαρος και σημαντικος για να απαιτειται ταυτοποιηση, ή αναγκαστικη προσθηκη αληθινων στοιχειων...το απορρητο ειναι δικαιωμα του καθενος, ειμαστε πισω απο εναν η/υ, πισω απο μια παρακαταθηκη ιδεων, αποψεων, συμβουλων, δεν ειναι real life...και αν μερικοι νιωθουν καποιοι, και προσπαθουν να το προβαλλουν μεσω εδω, δικαιωμα τους...αλλα ποιοι ειμαστε εν τελει εμεις που θα κρινουμε..?? αν καποιος δεν ενοχλει, αλλα ενοχλουνται απο αυτον, δεν ειναι αμεσα υπαιτιος...
sebastian Σεπτέμβριος 21, 2010 #290 Σεπτέμβριος 21, 2010 πωπω τι ξεροκεφαλια ωρες ωρες και κολλημενα μυαλα...ειρωνια και απελπισια σε ενα...αν σε καποιους δεν αρεσοουν καποιοι χρηστες, να μην κοιτανε το αντιστοιχο νημα...οπως καποιος προειπε, ζητημα αν ενοχλουνται 10 ατομα μονο απο ολο το φορουμ με τον ΑΤΙΜΑΝ...ενταξει μια δεκαδα ανθρωπων, που οποιος ψαξει ειναι μονιμοι που βαλλουν, να γινει ενα poll, να δουμε εν τελει...ξερετε γιατι δεν θα το κανει η ΔΟ, γιατι οι πλειοψηφια θα ειναι συντριπτικα υπερ του, και θα αναβαλλει την κατασταση αυτη...ομως σε ενα δημοσιο φορουμ, δε γινεται και δεν ειναι σωστο η μειοψηφια να υπερτερει στην πλειοψηφια...που η καθε μερια για δικους της λογους, ειναι με την μια μερια ή με την αλλη...και εν τελει για να ειναι ρεαλιστικη η κατασταση, οπως ισχυει σε ολα τα διεθνη φορα, ο λογος πρεπει να ειναι σοβαρος και σημαντικος για να απαιτειται ταυτοποιηση, ή αναγκαστικη προσθηκη αληθινων στοιχειων...το απορρητο ειναι δικαιωμα του καθενος, ειμαστε πισω απο εναν η/υ, πισω απο μια παρακαταθηκη ιδεων, αποψεων, συμβουλων, δεν ειναι real life...και αν μερικοι νιωθουν καποιοι, και προσπαθουν να το προβαλλουν μεσω εδω, δικαιωμα τους...αλλα ποιοι ειμαστε εν τελει εμεις που θα κρινουμε..?? αν καποιος δεν ενοχλει, αλλα ενοχλουνται απο αυτον, δεν ειναι αμεσα υπαιτιος... Για extra noob καλα τα λες...
GoMaR Σεπτέμβριος 21, 2010 #292 Σεπτέμβριος 21, 2010 αν φυγει τωρα , θα ερθει παλι σε 2 χρονια και θα τον θεοποιησουν τα μελη του 2012. η ζωη συνεχιζεται seb: δε ξαναρχομαι εκει πανω που μενεις ωρε..! μεχρι και το gps χαθηκε edit :racer , ειδες; ολα ειναι ενα σχεδιο....
csaris Σεπτέμβριος 21, 2010 #294 Σεπτέμβριος 21, 2010 Οχι φιλε μου λαθος σου τα εχουν μαθει . Επειδη ακριβως ειναι τεχνολογικο φορα οτιδήποτε δηλώνει ο καθένας θα πρεπει και να μπορει να το αποδειξει . Εγω μπορει να βγαινω και να λεω παράδειγμα οτι εχω φτιαξει single stage που κατεβαζει -100 , τιμη μου και καμαρι μου . Οταν ομως μου ζητησει καποιος φωτο θα πρεπει να δωσω μια φωτο η εστω να το αποδειξω και οχι να την βγαινω και απο πανω με υφος 200 καρδιναλιων. αλλιως ο λογος μου θα εχει την βαρυτητα μιας ( εδω βαζεις οτι θες ) . Εχουν κανει και αλλοι troubleshooting ΤΕΡΑΣΤΙΟ σε διαφορες κατηγοριες ... ψαξε το φορα και θα καταλαβεις .Μα δεν λεω κατι το διαφορετικο... Ο ΑΤΙΜΑΝ δεν ειναι μονο στα λογια (εχω, κανω, δειχνω, μπλα μπλα, κτλ) εχει δωσει ενα σωρο πραγματα απο beta drivers μεχρι πειραγμενα bios τα οποια δεν κυκλοφορουν. Eγω προσωπικα δεν χρειαζομαι αλλη αποδειξη απο αυτο. Μονο και μονο που βοηθαει τον κοσμο γιατι το γουσταρει του βγαζω το καπελο καθως επισης και σε ολους οσους κανουν το ιδιο... Ο καθενας που γραφει σε αυτο το forum μπορει αν θελει να γραψει πληροφοριες για τον εαυτο του στο προφιλ του. Αν δεν θελει ειναι αναυθαιρετο δικαιωμα του... forum ειναι, δεν ειναι εφορια η Αστυνομικο τμημα να δινουμε τα στοιχεια μας στον καθενα θεμα ασφαλειας ειναι! Και εγω ειχα απο 30/9/09 3χ5870 στα χερια μου... Μηπως επρεπε να scanαρω τις αποδειξεις για να με πιστεψουν? Κλεινωντας μου φαινεται αρκετα υποπτο να γινεται παλι η ιδια ιστορια με τον ΑΤΙΜΑΝ τωρα, ειδικα τωρα που τυγχανει να εχει την αποδοχη απο μεγαλη μεριδα του lab και οχι πριν απο 6μηνες που ξαναμπηκε....Φιλικα.
hyperion Σεπτέμβριος 21, 2010 #295 Σεπτέμβριος 21, 2010 Το 2012 δε θα υπάρχουμε οι τελευταιες gpu που θα δουμε θα ναι hd7870 vs gtx680...μετα θα εχουμε πεθανει οι μισοι ανθρωποι...οποτε τι ασχολουμαστε...χαχαχαχα λιγα εμειναν
BStath Σεπτέμβριος 21, 2010 #296 Σεπτέμβριος 21, 2010 Δεν είναι κανείς on-topic, το θέμα πάει αλλού, κανείς δεν μιλά για 68χχ, oi mods καλώς ή κακώς δεν κάνουν παρατηρήσεις για να μείνει το θέμα on-topic και σύντομα θα το φάει η μαύρη τρύπα. Κρίμα !
Lazy Dog Σεπτέμβριος 21, 2010 #297 Σεπτέμβριος 21, 2010 Δεν είναι κανείς on-topic, το θέμα πάει αλλού, κανείς δεν μιλά για 68χχ, oi mods καλώς ή κακώς δεν κάνουν παρατηρήσεις για να μείνει το θέμα on-topic και σύντομα θα το φάει η μαύρη τρύπα. Κρίμα !Δεν κατάλαβες, πρεπει ηδη να το εχει φαει η μαυρη τρυπα...
BStath Σεπτέμβριος 21, 2010 #298 Σεπτέμβριος 21, 2010 Δεν κατάλαβες, πρεπει ηδη να το εχει φαει η μαυρη τρυπα... Όχι ρε, εδω είναι : TheLab.gr > Βασικό Hardware & Υπερχρονισμός > Κάρτες Γραφικών Radeon HD6000 ...σκεψεις..
Andypandy Σεπτέμβριος 21, 2010 #299 Σεπτέμβριος 21, 2010 Απορω γιατι μερικοι κανουν σαν μωρακια.....Δεν σασ υποχρεωνει ο ατιμαν να χρησιμοποιησεται τους οδηγους του.....Ηρθε, βοηθησε και στο κατω κατω δεν ζητησε και τπτ!Δυστηχως ομως υπαρχει κακία στον κοσμο......Και στην τελικη ρε ζωα γιατι να σας τα αποδειξει ολα αυτα?Θα κερδισετε κατι?Σιγουρα οχι!!!Γιαυτο τα παραπονα σας στην μαμακα σας!!!!
sebastian Σεπτέμβριος 21, 2010 #300 Σεπτέμβριος 21, 2010 αν φυγει τωρα , θα ερθει παλι σε 2 χρονια και θα τον θεοποιησουν τα μελη του 2012.η ζωη συνεχιζεται seb: δε ξαναρχομαι εκει πανω που μενεις ωρε..! μεχρι και το gps χαθηκε edit :racer , ειδες; ολα ειναι ενα σχεδιο.... Θα ερθω να σε παρω...τετοιο event και θα λειπεις! Δεν παιζει
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.