sebastian Σεπτέμβριος 21, 2010 #261 Σεπτέμβριος 21, 2010 Αν θελει η ΔΟ να διαγραψει τον ΑΤΙΜΑΝ και επειδη το thelab ειναι ενα δημοσιο forum το σωστοτερο θα ηταν να ανοιχτει ενα poll... Επειδη μπορει 10 ατομα να θελουν να διαγραψουν των ΑΤΙΜΑΝ αυτο δεν σημαινει πως συμφωνουν και οι υπολοιποι... Φιλικα. Με ενα δημοσιο poll, βλεπω τον ΑΤΙΜΑΝ πρωθυπουργο στο τελος!
Lazy Dog Σεπτέμβριος 21, 2010 #262 Σεπτέμβριος 21, 2010 Ε ρε αθανατη ελληνικη νοοτροπια!Τι με νοιαζει ποιος ειναι και απο που ειναι ο ανθρωπος ρε παιδια;Τα πεπραγμενα μιλάνε απο μονα τους....Εν πάση περιπτώσει καλό θα ειναι να μην αποχωρήσεις απο το εργαστηρι γιατι εισαι απο τα πιο χρήσιμα μέλη του. Οπως και να εχει το email σου αποθηκεύτηκε δια παν ενδεχόμενον....
The_Blade Σεπτέμβριος 21, 2010 #263 Σεπτέμβριος 21, 2010 Μου φαίνεται ακατανόητο να ζητηθεί ταυτοπροσωπία σε ένα φόρουμ ερασιτεχνικής απασχόλησης με Η/Υ. είμαι μέλος σε τουλάχιστον 10 ξένα fora ποτέ δεν μου ζητήθηκαν στοιχεία........
isaios Σεπτέμβριος 21, 2010 #264 Σεπτέμβριος 21, 2010 εγω προσωπικα εμαθα πολλα απο τον atiman για το θεμα των drivers της ati.πιστευω οτι ειναι αξιοπρεπης η παρουσια του εδω.το παρελθον δε με ενδιαφερει.εξαλλου η λογοκρισια ταιριαζει σε αλλες εποχες πιο μαυρες...
Athens2004 Σεπτέμβριος 21, 2010 #265 Σεπτέμβριος 21, 2010 Νομιζω οτι εχουμε χασει την μπαλα εδω.... Διαβαζω το παλιο thread (Atiman vs Thelab) που δινει ο Gomar και μου ερχεται να κανω εμετο! Απο οσο ειμαι στο thelab εχω καταλαβει οτι ειναι ενα τεχνολογικο κυριως forum με σκοπο να ανταλλασουμε αποψεις. Μεσα σε αυτο το forum αρκετοι απο εμας μεταξυ και εμου εχουμε γνωριστει και σε προσωπικο επιπεδο. Η εγκυροτητα του καθε μελους ειναι σιγουρη οσο σιγουρο ειναι να πιασεις 3αδα ασσων στο στοιχημα με 1.15 αποδοση (δεν βαζεις κ το χερι σου στη φωτια δηλ.)... Ετσι λοιπον αν 100 ατομα γνωριζομαστε μεταξυ μας δεν σημαινει οτι πρεπει να ξερουμε και για τους υπολοιπους 5000 τι ρολο βαρανε... και ουτε χρειαζεται κιολας.Ο ΑΤΙΜΑΝ απο οσο διαβαζω εχει κανει ατελειωτο troubleshooting εδω και αυτο ειναι αδιαμφισβητητο... Απο εκει και περα ολα τα υπολοιπα θυμιζουν "ΛΑΜΨΗ" σε 1537868 επεισοδιο, σου πα, μου πες κτλ.Απο που και ως που ρε παιδια η ΔΟ ζηταει τα στοιχεια ενος μελους για να μας προστατεψει?! Να μας προστατεψει απο τι? Μηπως ο ΑΤΙΜΑΝ δημιουργει συνεχεια προβλημα και προσβαλει τα αλλα μελη? Αστεια πραγματα... Νομιζω οτι η ΔΟ κανει πολυ καλα τη δουλεια της μεσα στο forum ετσι ωστε να υπαρχει ενα επιπεδο... Αλλα δεν νομιζω οτι πρεπει να κανει τη δουλεια του ντεντεκτιβ.Αν θελει η ΔΟ να διαγραψει τον ΑΤΙΜΑΝ και επειδη το thelab ειναι ενα δημοσιο forum το σωστοτερο θα ηταν να ανοιχτει ενα poll... Επειδη μπορει 10 ατομα να θελουν να διαγραψουν των ΑΤΙΜΑΝ αυτο δεν σημαινει πως συμφωνουν και οι υπολοιποι...Φιλικα. Οχι φιλε μου λαθος σου τα εχουν μαθει . Επειδη ακριβως ειναι τεχνολογικο φορα οτιδήποτε δηλώνει ο καθένας θα πρεπει και να μπορει να το αποδειξει . Εγω μπορει να βγαινω και να λεω παράδειγμα οτι εχω φτιαξει single stage που κατεβαζει -100 , τιμη μου και καμαρι μου . Οταν ομως μου ζητησει καποιος φωτο θα πρεπει να δωσω μια φωτο η εστω να το αποδειξω και οχι να την βγαινω και απο πανω με υφος 200 καρδιναλιων. αλλιως ο λογος μου θα εχει την βαρυτητα μιας ( εδω βαζεις οτι θες ) . Εχουν κανει και αλλοι troubleshooting ΤΕΡΑΣΤΙΟ σε διαφορες κατηγοριες ... ψαξε το φορα και θα καταλαβεις .
angel_f Σεπτέμβριος 21, 2010 #266 Σεπτέμβριος 21, 2010 Είμαι αρκετά χρόνια στο φόρουμ, και θυμάμαι διάφορα γεγονότα. Αγαπητέ atiman, ενα ξέρω, καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Εάν ξανά φύγεις θα θεωρηθείς για ακόμα μια φορά "ύποπτος"( οχι οτι έπαψες ποτέ να θεωρείσαι... )
isaios Σεπτέμβριος 21, 2010 #267 Σεπτέμβριος 21, 2010 εγω ειπα οτι για το συγκεκριμενο θεμα που με ενδιεφερε εμαθα αρκετα.τον ανθρωπο δεν τον γνωριζω.ο φανατισμος παντως δεν ειναι καλος οδηγος και οι απολυτες θεσεις.νομιζω οτι με το διαλογο θα βρεθει λυση...
Athens2004 Σεπτέμβριος 21, 2010 #268 Σεπτέμβριος 21, 2010 Μου φαίνεται ακατανόητο να ζητηθεί ταυτοπροσωπία σε ένα φόρουμ ερασιτεχνικής απασχόλησης με Η/Υ. είμαι μέλος σε τουλάχιστον 10 ξένα fora ποτέ δεν μου ζητήθηκαν στοιχεία........ Ουτε εμενα . Απο την αλλη ομως δεν εχω δηλώσει και σε κανενα οτι σχεδιασα συγκεκριμενο chip της ati και οτι δουλευω-α σε αυτην . εσυ ???
isaios Σεπτέμβριος 21, 2010 #269 Σεπτέμβριος 21, 2010 αφου λοιπον δε σε εκφραζουν και δε βρισκεις χρησιμα ή απορριπτεις παντελως τα οσα υποστηριζει εχεις καθε δικαιωμα να μην διαβαζεις τα post του.αν καποιοι απο εδω ωφελουνται σε κατι απο τα γραφομενα του atiman νομιζω οτι εχουν καθε δικαιωμα να παρακολουθουν τις αποψεις του...αν στην τηλεοραση δε σου αρεσει κατι δεν αλλαζεις καναλι?ελευθεροι ανθρωποι ειμαστε.κριση εχουμε και πραττουμε αναλογως...
zpaf Σεπτέμβριος 21, 2010 #270 Σεπτέμβριος 21, 2010 Νομιζω οτι εχουμε χασει την μπαλα εδω.... Διαβαζω το παλιο thread (Atiman vs Thelab) που δινει ο Gomar και μου ερχεται να κανω εμετο! Απο οσο ειμαι στο thelab εχω καταλαβει οτι ειναι ενα τεχνολογικο κυριως forum με σκοπο να ανταλλασουμε αποψεις. Μεσα σε αυτο το forum αρκετοι απο εμας μεταξυ και εμου εχουμε γνωριστει και σε προσωπικο επιπεδο. Η εγκυροτητα του καθε μελους ειναι σιγουρη οσο σιγουρο ειναι να πιασεις 3αδα ασσων στο στοιχημα με 1.15 αποδοση (δεν βαζεις κ το χερι σου στη φωτια δηλ.)... Ετσι λοιπον αν 100 ατομα γνωριζομαστε μεταξυ μας δεν σημαινει οτι πρεπει να ξερουμε και για τους υπολοιπους 5000 τι ρολο βαρανε... και ουτε χρειαζεται κιολας. Ο ΑΤΙΜΑΝ απο οσο διαβαζω εχει κανει ατελειωτο troubleshooting εδω και αυτο ειναι αδιαμφισβητητο... Απο εκει και περα ολα τα υπολοιπα θυμιζουν "ΛΑΜΨΗ" σε 1537868 επεισοδιο, σου πα, μου πες κτλ. Απο που και ως που ρε παιδια η ΔΟ ζηταει τα στοιχεια ενος μελους για να μας προστατεψει?! Να μας προστατεψει απο τι? Μηπως ο ΑΤΙΜΑΝ δημιουργει συνεχεια προβλημα και προσβαλει τα αλλα μελη? Αστεια πραγματα... Νομιζω οτι η ΔΟ κανει πολυ καλα τη δουλεια της μεσα στο forum ετσι ωστε να υπαρχει ενα επιπεδο... Αλλα δεν νομιζω οτι πρεπει να κανει τη δουλεια του ντεντεκτιβ. Αν θελει η ΔΟ να διαγραψει τον ΑΤΙΜΑΝ και επειδη το thelab ειναι ενα δημοσιο forum το σωστοτερο θα ηταν να ανοιχτει ενα poll... Επειδη μπορει 10 ατομα να θελουν να διαγραψουν των ΑΤΙΜΑΝ αυτο δεν σημαινει πως συμφωνουν και οι υπολοιποι... Φιλικα. Πολλα +++++ και αλλα τοσα για το poll Δεν ξερω αλλα μηπως το trifire ανοιγει λιγο τον τροπο σκεψης
Athens2004 Σεπτέμβριος 21, 2010 #271 Σεπτέμβριος 21, 2010 αφου λοιπον δε σε εκφραζουν και δε βρισκεις χρησιμα ή απορριπτεις παντελως τα οσα υποστηριζει εχεις καθε δικαιωμα να μην διαβαζεις τα post του.αν καποιοι απο εδω ωφελουνται σε κατι απο τα γραφομενα του atiman νομιζω οτι εχουν καθε δικαιωμα να παρακολουθουν τις αποψεις του...αν στην τηλεοραση δε σου αρεσει κατι δεν αλλαζεις καναλι?ελευθεροι ανθρωποι ειμαστε.κριση εχουμε και πραττουμε αναλογως... Μην μπερδευεσαι , δεν παιρνω θεση προς η κατα κανεναν . Μερικα πραγματα ομως καλο ειναι να ξεκαθαριζουν. Ο φιλος ρωταει πιο πανω με περιεργεια γιατι δεν του εχουν ζητηθει και σε αυτον προσωπικα στοιχεια . και του εξηγησα γιατι . Ετσι οπως το θετει ακουγεται σαν να εχει η δου του λαμπ κατι προσωπικο με τον ατιμαν κατι που προσωπικα νομιζω δεν ισχυει . Επισης καλο ειναι οσοι παιρνουν θεση να διαβαζουν πρωτα και κανενα παλαιοτερο ποστ.
atiman Σεπτέμβριος 21, 2010 Author #272 Σεπτέμβριος 21, 2010 Η διαφορα ειναι οτι δεν φευγω με δικη μου πρωτοβουλια, η γιατι εγινε κατι, αν φυγω θα ειναι λογω παρατυπης πιεσης.Το θεμα εχει καταντησει ομως γλαφυρο.Ασφαλως και φουσκωνονται καποια γεγονοτα και διαστρευλωνεται η πραγματικοτητα. Παρ ολα αυτα, ειτε σωστα ειτε λαθος καποια πραγματα ανηκουν στο παρελθον. Δεν προκειτε ποτε απο καμια μερια να βγει ακρη, και δεν εχει και νοημα. Αν υπηρξε μια σπιθα στο δασος, τωρα εχει χτιστει μια πολη στην θεση του...Το παρον θεμα το οποιο προεκυψε ξαφνικα και απο το πουθενα, ειναι φανερο οτι δεν ειναι τοσο αθωο.Ειναι αναιτιο και ανυποστατο, καθε σχολιασμος δε, σκοπιμος.angel_f,, "υποπτος" ? Υποχρεωθηκες να δεχτεις κατι απο λαθος ανθρωπο?
yanni Σεπτέμβριος 21, 2010 #273 Σεπτέμβριος 21, 2010 αφου λοιπον δε σε εκφραζουν και δε βρισκεις χρησιμα ή απορριπτεις παντελως τα οσα υποστηριζει εχεις καθε δικαιωμα να μην διαβαζεις τα post του.αν καποιοι απο εδω ωφελουνται σε κατι απο τα γραφομενα του atiman νομιζω οτι εχουν καθε δικαιωμα να παρακολουθουν τις αποψεις του...αν στην τηλεοραση δε σου αρεσει κατι δεν αλλαζεις καναλι?ελευθεροι ανθρωποι ειμαστε.κριση εχουμε και πραττουμε αναλογως...Δεν έχω παρακολουθήσει αυτά που ποστάρει ο Atiman και δεν ξέρω τι δηλώνει, ή τι είναι. Άποψή μου είναι ότι ως τεχνολογικό forum το thelab έχει το δικαίωμα ή ακόμα και την υποχρέωση να ελέγχει την εγκυρότητα κάποιων πραγμάτων που γράφονται εδώ μέσα, έστω υπό κάποιες συγκεκριμένες συνθήκες, ώστε να διατηρεί ένα κάποιο επίπεδο και ταυτόχρονα να μην υπάρχει παραπληροφόρηση.Αν λοιπόν εγώ ως yanni μπω μέσα και πω "Οι SSD είναι όλοι για πέταμα και θα χαλάσουν όλοι μέσα σε 2 χρόνια χρήσης" δεν τρέχει κάστανο, διότι απλά όλοι θα με πάρουν με τις ντομάτες. Αν όμως μπω και πω το ίδιο πράγμα δηλώνοντας "εργαζόμενος της Intel", εκεί υπάρχει πράγματι θέμα. Υπάρχει ακόμα μεγαλύτερο θέμα αν διαθέτω αρκετές γνώσεις ώστε να μπορώ να πείσω πολύ κόσμο ότι σε 2 χρόνια ο SSD τους θα πεθάνει.Επαναλαμβάνω ότι δεν ξέρω που ή τι είναι το πρόβλημα με τον atiman.
atiman Σεπτέμβριος 21, 2010 Author #274 Σεπτέμβριος 21, 2010 Με ποιον τροπο θα διεθετες περισσοτερες γνωσεις απο το ανω μεσο ορο ολων των υπολοιπων ομως?Αυτο ειναι κατι που ο σκεπτομενος πρεπει να το λαβει υπ οψιν του.Οι ανοιχτες δηλωσεις δεν αφορουν δικα μου κειμενα ομως..Παραμενουν συμπερασματα που πηγαζουν απο το επιπεδο των γνωσεων και των δυνατοτητων. Magic..!!
BStath Σεπτέμβριος 21, 2010 #275 Σεπτέμβριος 21, 2010 Αστε τον χρήστη να κάνει ότι θέλει δικαίωμά του είναι να μείνει ή να φύγει. Στο θέμα plz:Πότε και ποιος θα πάρει την/τις 68χχ για review ???
angel_f Σεπτέμβριος 21, 2010 #276 Σεπτέμβριος 21, 2010 angel_f,, "υποπτος" ? Υποχρεωθηκες να δεχτεις κατι απο λαθος ανθρωπο?Τα πράγματα είναι απλά... εαν φύγεις όπως λες την Κυριακή θα αποδείξεις οτι είσαι "λάθος".Και έπειτα.... γιατι ξεκίνησες αυτο το θεμα? Γιατι έπρεπε να φύγεις με τυμπανοκρουσίες? Τι μας νοιάζει εμας η προσφορά που λες οτι θες να κάνεις?Την ΔΟ πρέπει να ενημερώσεις...Γιατι δεν την κάνεις, οταν δημοσιευθεί και αναφαίρετε το όνομα σου να εκτιμηθεί δεόντως.Ολα αυτά ειναι κάπως περίεργα...
BStath Σεπτέμβριος 21, 2010 #278 Σεπτέμβριος 21, 2010 Μα ποιος ειπε οτι "φευγω"?φέυγεις - σε διώχνουν το αποτέλεσμα το ίδιο είναι.το θέμα είναι Πότε και ποιος θα πάρει την/τις 68χχ για review ???
GoMaR Σεπτέμβριος 21, 2010 #279 Σεπτέμβριος 21, 2010 κανεις λαθος.το θεμα που ξεκινησε ο ατιμαν δεν ειναι μονο οι 68χχ αλλα και οτι φευγει..προφανως για τα ματια του κοσμου το ξεκινησε..
zpaf Σεπτέμβριος 21, 2010 #280 Σεπτέμβριος 21, 2010 προφανως για τα ματια του κοσμου το ξεκινησε..[ame=http://www.youtube.com/watch?v=hbZgcpHrTYg]YouTube - Xristos Aygerinos - Gia ta matia tou kosmou[/ame]
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.