atiman Σεπτέμβριος 21, 2010 Author #241 Σεπτέμβριος 21, 2010 Καμια σχεση δεν εχει το ενα με το αλλο.Η αποφαση και οι κινησεις μου εχουν ξεκινησει πολυ πριν τις διαφωνιες μας.Δεν εχω κανενα σκοπο ουτε να "λαδωσω" μεσω αυτου ουτε να θυμουνται κατι.Ειναι μια κινηση προς το thelab.edit,GoMaR,Υπαρχει τελεσιγραφο, μεταξυ της παροχης των στοιχειων μου η της διαγραφης μου.
yanni Σεπτέμβριος 21, 2010 #242 Σεπτέμβριος 21, 2010 ΟΚ. Εύχομαι να τα καταφέρεις, να βρεις τις κάρτες και να γίνει και μια εξαιρετική παρουσίαση.
GoMaR Σεπτέμβριος 21, 2010 #243 Σεπτέμβριος 21, 2010 GoMaR,Υπαρχει τελεσιγραφο, μεταξυ της παροχης των στοιχειων μου η της διαγραφης μου.γιατι κρυβεσαι απο κανεναν;
atiman Σεπτέμβριος 21, 2010 Author #244 Σεπτέμβριος 21, 2010 Αυτο δεν σημαινει οτι εχω και υποχρεωση να τα παρεχω σε αγνωστους, ομως.
GoMaR Σεπτέμβριος 21, 2010 #245 Σεπτέμβριος 21, 2010 αν ηρθες να παιξεις κρυφτο , σε λαθος φορουμ ηρθες...μαλλον ΞΑΝΑ ηρθες. στο καλο και καλη επιτυχια
sebastian Σεπτέμβριος 21, 2010 #246 Σεπτέμβριος 21, 2010 ATIMAN σε μενα οι καρτουλες για review! Αλλα θελω 3 κομματια, δεν θελω τσιγκουνιες, 3fire αμεσως! Σε αυτο το site πολλα members γνωριζομαστε απο κοντα. Εγω ακομα περιμενω τον gomar να γραψει καλα λογια για το EYEFINITY. Μου εφαγε τις pizzares hut να ουμε και τελικα με κραζει απο πανω gomarako σε παω
GoMaR Σεπτέμβριος 21, 2010 #247 Σεπτέμβριος 21, 2010 ATIMAN σε μενα οι καρτουλες για review! Αλλα θελω 3 κομματια, δεν θελω τσιγκουνιες, 3fire αμεσως! Σε αυτο το site πολλα members γνωριζομαστε απο κοντα. Εγω ακομα περιμενω το gomar να γραψει καλα λογια για το EYEFINITY. Μου εφαγε τις pizzares hut να ουμε και τελικα με κραζει απο πανω gomarako σε παω μου σπας τα νευρα ολες τις φορες αλλα εισαι περιπτωσαρα.Σε παω και εγω:inlove: και btw , ΤΟΝ gomar , οχι "το" δεν ειμαι πραμα
atiman Σεπτέμβριος 21, 2010 Author #249 Σεπτέμβριος 21, 2010 Seb, αναφαιρετο δικαιωμα η φιλια, οχι υποχρεωση ομως.Δεν ειδα πουθενα οτι για να προσφερεις, να χαρισεις και να βοηθησεις πρεπει να εισαι φιλος, αλλιως εισαι εχθρος.Δεν το γραφει αυτο καπου.Για την ιστορια, κανενα προβλημα δεν εχω.
GoMaR Σεπτέμβριος 21, 2010 #250 Σεπτέμβριος 21, 2010 για την ιστορια υπαρχει και αυτο.http://www.thelab.gr/showthread.php?t=51274να μαθαινουν οι νεοι , να θυμουντε οι παλιοι
BloodMage Σεπτέμβριος 21, 2010 #251 Σεπτέμβριος 21, 2010 νομιζω πως σε αυτο το σημειο θα επρεπε να επεμβει καποιος "υπευθυνος" και να μας εξηγισει γιατι ντε και καλα ειναι υποχρεομενος να δωσει τα στοιχεια του ο atiman γιατι εγω προσωπικα δεν καταλαβαινω τον λογο....θελω να πιστευω πως υπαρχει καποιος λογος (σοβαρος)....θα ηταν καλο να ακουσουμε και την αλη πλευρα
ARMAGEDDON Σεπτέμβριος 21, 2010 #252 Σεπτέμβριος 21, 2010 τι έγινε ρε παιδιά ένας αρμόδιος να μας εξηγήσει γιατί αλλιώς θα κατασκηνώσουμε έξω απο τους server μαζί με τους φορτηγατζήδες μέχρι να πέσουν :alien:
atiman Σεπτέμβριος 21, 2010 Author #253 Σεπτέμβριος 21, 2010 Αν αγαπητε GoMaR, αυτη η ιστορια ειχε την βασει που την προσαπτεις, τοτε δεν θα ειχα λογο να ειμαι εδω.Τοτε εφυγα για να μην την συνεχισω, οχι για να την κρυψω, ταυτοχρονα παρα πολλα πραγματα απο τοτε εχουν αλλαξει τελειως.Ως και τωρα. Ουδεποτε αισθανθηκα την υποχρεωση να πω περισσοτερα, γιατι ποτε δεν ειπα ουτε τα ελαχιστα.Τα συμπερασματα και τοτε αλλα και τωρα παραμενουν απο "καποιους" χρηστες αυθαιρετα.Λογια εργα και ιδιοτητες που μου προσαπτουν δεν βρισκονται γραμμενα σε κανενα δικο μου κειμενο.Αρα δεν εχω λογο να τα "δικαιολογησω" η να τα εξηγησω...διοτι απλα δεν υπαρχουν.Απο την αλλη, βρισκομαι εδω γιατι? Δινω και χαριζω, δεν πουλω, δεν ζητω.Οποιος ειναι στο "εχθρικο" προς εμε στρατοπεδο ας παραμεινει εκει. Δεν τον ενοχλω (και ειναι σαφες οτι δεν ενοχλησα ποτε κανεναν) ας μην ενοχλει.Δεν αντιλαμβανομαι το γιατι για να "σου" δωσω τις αποδεδειγμενα σωστες απαντησεις στα ερωτηματα "σου" πρεπει να εχω περασει απο face control αποδοχης "σου". Αν θελεις τις παιρνεις, αν οχι τις πετας.Μηπως ειναι κατι αλλο στην μεση που "σε" κανει τελικα εχθρικο?
GoMaR Σεπτέμβριος 21, 2010 #254 Σεπτέμβριος 21, 2010 σου και μου και του....Πολλα λογια ανευ ουσιας αγαπητε κοκκινανθρωπε.Παντα ετσι..Γιαυτο στο καλο και να μας στελνεις updates στα προγραμματα σου
atiman Σεπτέμβριος 21, 2010 Author #255 Σεπτέμβριος 21, 2010 Παντα "εχθρος" αγαπητε GoMaR. Ειμαστε απλα δυο διαφορετικοι "κοσμοι". Παντα τετοια..
csaris Σεπτέμβριος 21, 2010 #258 Σεπτέμβριος 21, 2010 Νομιζω οτι εχουμε χασει την μπαλα εδω.... Διαβαζω το παλιο thread (Atiman vs Thelab) που δινει ο Gomar και μου ερχεται να κανω εμετο! Απο οσο ειμαι στο thelab εχω καταλαβει οτι ειναι ενα τεχνολογικο κυριως forum με σκοπο να ανταλλασουμε αποψεις. Μεσα σε αυτο το forum αρκετοι απο εμας μεταξυ και εμου εχουμε γνωριστει και σε προσωπικο επιπεδο. Η εγκυροτητα του καθε μελους ειναι σιγουρη οσο σιγουρο ειναι να πιασεις 3αδα ασσων στο στοιχημα με 1.15 αποδοση (δεν βαζεις κ το χερι σου στη φωτια δηλ.)... Ετσι λοιπον αν 100 ατομα γνωριζομαστε μεταξυ μας δεν σημαινει οτι πρεπει να ξερουμε και για τους υπολοιπους 5000 τι ρολο βαρανε... και ουτε χρειαζεται κιολας.Ο ΑΤΙΜΑΝ απο οσο διαβαζω εχει κανει ατελειωτο troubleshooting εδω και αυτο ειναι αδιαμφισβητητο... Απο εκει και περα ολα τα υπολοιπα θυμιζουν "ΛΑΜΨΗ" σε 1537868 επεισοδιο, σου πα, μου πες κτλ.Απο που και ως που ρε παιδια η ΔΟ ζηταει τα στοιχεια ενος μελους για να μας προστατεψει?! Να μας προστατεψει απο τι? Μηπως ο ΑΤΙΜΑΝ δημιουργει συνεχεια προβλημα και προσβαλει τα αλλα μελη? Αστεια πραγματα... Νομιζω οτι η ΔΟ κανει πολυ καλα τη δουλεια της μεσα στο forum ετσι ωστε να υπαρχει ενα επιπεδο... Αλλα δεν νομιζω οτι πρεπει να κανει τη δουλεια του ντεντεκτιβ.Αν θελει η ΔΟ να διαγραψει τον ΑΤΙΜΑΝ και επειδη το thelab ειναι ενα δημοσιο forum το σωστοτερο θα ηταν να ανοιχτει ενα poll... Επειδη μπορει 10 ατομα να θελουν να διαγραψουν των ΑΤΙΜΑΝ αυτο δεν σημαινει πως συμφωνουν και οι υπολοιποι...Φιλικα.
Ταμτάκος Σεπτέμβριος 21, 2010 #259 Σεπτέμβριος 21, 2010 Επειδή τα γεγονότα του παρελθόντος δεν μπορώ να τα κρίνω αλλά και επειδή δεν με ενδιαφέρουν σε τελική ανάλυση, το μόνο που θα ήθελα για την ώρα να πληροφορηθώ από τον atiman είναι το πότε περίπου αναμένεται το επίσημο launch date των νέων ATi.
atiman Σεπτέμβριος 21, 2010 Author #260 Σεπτέμβριος 21, 2010 Παιδια μην ανχωνεστε.Το email μου υπαρχει στο spoiler της υπογραφης μου, μπορειτε να ρωτατε οτι θελετε.Καθε τι που εχω φτιαξει θα εξακολουθει να υπαρχει και να αναβαθμιζεται στην database μου.Καθε μηνα θα υπαρχει ο γνωστος νεος driver, κανονικα.Εαν θελετε τα σχολιαζετε εδω. Αν οχι, παλι καλως.edit,Το ζουμι του νηματος ειναι το ποστ 1, τιποτα παραπανω. Τα υπολοιπα δεν εχουν νοημα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.