darkCount Μάϊος 23, 2008 #181 Μάϊος 23, 2008 Θεωρείς προσβολή να γράψει κάποιος στο Google τη λέξη ATIMAN και να μοιραστεί τα αποτελέσματα της αναζήτησης? Δεν νομίζω να σχολιασα προσωπικά τις διάφορες σελίδες. Και αφού είσαι παραπονιάρης πάλι άλλη μία
Jason Μάϊος 23, 2008 #183 Μάϊος 23, 2008 Ρε σεις κριμα το παλικαρι ρε παιδια δεν το σκεφτεστε? Τα εβαλε με τον Hipro και εχασε μα τον καιμενο τι του συνεβει Μα γιατι δεν απανταει πια που πηγε? στον Canada να δουλεψει στην ATI :rant::hehe::hehe:
VIL Μάϊος 23, 2008 #184 Μάϊος 23, 2008 Από τα λεγόμενά σου φίλε darkCount καταλαβαίνουμε ότι ο atiman δεν πήγε για (banιο) και ότι έχει ακόμα βήμα για να απαντήσει, τότε ας τον περιμένουμε λίγο ακόμα.
darkCount Μάϊος 23, 2008 #185 Μάϊος 23, 2008 Έχει πέσει λίγο νέκρα στη δουλειά και είπα να Googlάρω λίγο μωρέ... Κάτι να έχουμε να κοιτάμε μέχρι να γυρίσει να μας εξηγήσει τι έχει παιχτεί. Μια εύθυμη νότα στις κατσαρόλες που έπεσαν νωρίτερα. Εντάξει βαριέμαι το παραδέχομαι EDIT: Όχι για μπάνιο δεν έχει πάει από όσο ξέρω. Προς το παρόν έχει ανοίξει το θερμοσίφωνο για να ζεστάνει το νερο... EDIT2: Πώς είναι εκεί στη Σύρα, ζέστανε το νερο? Κάνα μπανάκι παίζει?
Goku Μάϊος 23, 2008 #186 Μάϊος 23, 2008 Φαντασου να σκασει ο ATIman σημερα με φωτος απο το τουμπανο-pc του και με scannarismeno σε τρελα dpi πιστοποιητικο εργασιας στην Ati και τπτ ενσημα! χαχαχα
Jason Μάϊος 23, 2008 #189 Μάϊος 23, 2008 χαχαχαχαχα και με αυτα μαλοσε?:P α ρε ο τυπος ειναι για τρελες φ@πε$
Goku Μάϊος 23, 2008 #190 Μάϊος 23, 2008 Μπάαα...έχει μαλώσει με τα dpi.. ΧΑΧΑΧΑ!!Ελιωσα ομως!!:upside:
VIL Μάϊος 23, 2008 #191 Μάϊος 23, 2008 Έχει πέσει λίγο νέκρα στη δουλειά και είπα να Googlάρω λίγο μωρέ...Κάτι να έχουμε να κοιτάμε μέχρι να γυρίσει να μας εξηγήσει τι έχει παιχτεί. Μια εύθυμη νότα στις κατσαρόλες που έπεσαν νωρίτερα. Εντάξει βαριέμαι το παραδέχομαι EDIT: Όχι για μπάνιο δεν έχει πάει από όσο ξέρω. Προς το παρόν έχει ανοίξει το θερμοσίφωνο για να ζεστάνει το νερο... EDIT2: Πώς είναι εκεί στη Σύρα, ζέστανε το νερο? Κάνα μπανάκι παίζει? Δεν είμαι στην Σύρο (πιο νότια), όσων αφορά το νερό (ανάλογα με τις εσωτερικές κάψες)
GoMaR Μάϊος 23, 2008 #192 Μάϊος 23, 2008 ο atiman δεν απανταει για εναν απλο λογο.....δε ξερει που πηγε το thread και εκτος αυτου ,αν το βρει θα βαρεθει να διαβασει 10 σελιδες....γιαυτο μη το συνεχιζουμε.ας απαντησει και μετα ας γινουν 20
VIL Μάϊος 23, 2008 #193 Μάϊος 23, 2008 Ρε GoMaR άσε να μας πει ο ίδιος το γιατί και το πως.Εκτός και εάν του δοθεί χρονικό περιθώριο. Τον χιπρούλη δεν βλέπω. Μήπως τα έχουν πει αναμεταξύ τους με π.μ?Χιπρούλη έχεις τίποτα νεότερο?
Jason Μάϊος 23, 2008 #195 Μάϊος 23, 2008 Ο hipro δεν νομιζω να εχει να πει τπτ αλλο γιατι ολα τα ειπε στα Mails που ποσταρε στις προηγουμενες σελιδες Οποτε τον ρουμποσε τον ΑΤΙman και τελος τωρα περιμενουμε τι θα πει το παλικαρι. παιζει να μας πει οτι δουλεβει στο εργοστασιο της χονολουλου :P
Goku Μάϊος 23, 2008 #197 Μάϊος 23, 2008 Μα ο απατιμαν δεν έχει μπει καθόλου από χθες.. Πάντως οφειλω να ομολογησω οτι ειμαι λιγο επιφυλακτικοςγια την ταυτοτητα του ΑΤιMan..Μονο αρρωστος καθεται και σκεφτεται ολοκληρο παραμυθι ( με τοοοσα χρονια προυπηρεσιες,και σκανδαλα με τον διαυλο που δεν πετυχε και εφαγε ενα μικρο σουτο,και την σχεδιαση και και και...).Ισως ολα αυτα κριβουν και μια δοση αληθειας... Αλλα και το mail του hipro δεν αφηνει και πολλα περιθωρια..
deninho Μάϊος 23, 2008 #198 Μάϊος 23, 2008 Πάντως οφειλω να ομολογησω οτι ειμαι λιγο επιφυλακτικοςγια την ταυτοτητα του ΑΤιMan..Μονο αρρωστος καθεται και σκεφτεται ολοκληρο παραμυθι ( με τοοοσα χρονια προυπηρεσιες,και σκανδαλα με τον διαυλο που δεν πετυχε και εφαγε ενα μικρο σουτο,και την σχεδιαση και και και...).Ισως ολα αυτα κριβουν και μια δοση αληθειας...Αλλα και το mail του hipro δεν αφηνει και πολλα περιθωρια.. Άσε.. έχω δει χειρότερα πράγματα από αυτό που περιγράφεις :fist:
Tsakonas Μάϊος 23, 2008 #199 Μάϊος 23, 2008 για οσους εχουν ακομη εστω και την παραμικρη υπονοια οτι ο ηρωας μας δουλευε στην ΑΤΙ θα τους προτεινω να κανουν ενα σερτς στο φορουμ μας,οπου σε παλαιοτερη λογομαχια με τον Γοριλακο,ο ατιμαν,για να αποδειξει οτι δουλευει στην ΑΤΙ,μας παρουσιαζει ενα μεηλ ΔΗΘΕΝ απευθυνομενο σε αυτον και ΔΗΘΕΝ προερχομενο απο ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ της ΑΤΙ.Η πλακα ομως ειναι οτι το δηθεν μεηλ του του στελεχους εχει Αγγλικα χειροτερα απο αυτα ενος μεθυσμενου Πακιστανου που προσπαθει να μαθει δια αλληλογραφιας "αγγλικα σε 30 μερες"... (νομικα,εαν με αυτο το γραμμα επεδιωκε αργοτερα περιουσιακο οφελος,θα θεμελιωνοταν -αξιοποινη- πλαστογραφια...τωρα το στελεχος μπορει απλα να του κανει μια αγωγη βασει του αρθρου 57 του αστικου κωδικα.Οσοι λοιπον κατηγορουν οσους με τακτ ειρωνευτηκαν την παρεξηγημενη ξενιτεμενη ιδιοφυια του μεγαλου ΑΤΙΜΑΝ,ας το σκεφτουν και δευτερη φορα )
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.