voudas Μάϊος 21, 2008 #41 Μάϊος 21, 2008 απαντήσεις εννοούσα για εδώ πχ που το παρέβλεψες... τώρα για το θέμα των προδιαγραφών, εμένα μου φαίνονται ανούσια μιας και τα 75w, 150w ταμπελάκια εφώσον και ο ίδιος quotαρες/παραδέχτηκες ότι unofficially περνάνε παραπάνω, η κουβέντα έχει φιλολογικό χαρακτήρα... μιας και αποδεικνύει ότι ο σχεδιασμός των προτύπων και το πόσα μαύρα πόσα κίτρινα κλπ δεν είναι απολύτως περιοριστικά για να μαλώνουμε πάνω από blueprints...
atiman Μάϊος 21, 2008 Author #42 Μάϊος 21, 2008 Στον AN7 να τα πεις αυτα, εκεινος επιμενει.Στο αλλο που θες απαντηση, σε ποιο ακριβως, δεν εχω καταλαβει.
GoMaR Μάϊος 21, 2008 #43 Μάϊος 21, 2008 Οσο για τις αποριες που χρωσταω, περιμενετε να γυρισω στη "μαμα" σε μερικες μερες και θα εχετε σε αποκλειστικοτητα τις νυν γιατι οι υπαρχουσες ειναι παλιες και μπαγιατεψαν.Μεχρι τοτε , ελπιζω να μαθαινεις καλα το photoshop και να εχεις αρκετο υλικο απο "google images"
GoriLLakoS Μάϊος 21, 2008 #44 Μάϊος 21, 2008 Οσο για τις αποριες που χρωσταω, περιμενετε να γυρισω στη "μαμα" σε μερικες μερες και θα εχετε σε αποκλειστικοτητα τις νυν γιατι οι υπαρχουσες ειναι παλιες και μπαγιατεψαν.Εσύ δέν είχες μια πολύ καλή δουλειά στην Ελλάδα σαν προσωπικός σύμβουλος?Γιατί να φύγεις πάλι?
atiman Μάϊος 21, 2008 Author #45 Μάϊος 21, 2008 Ας δειτε πρωτα και μετα λετε..Παντως απαντηση πως βρηκα κι ανεβασα τοσους beta drivers και τοσα bios που δεν υπαρχουν στο net ακομα δεν πηρα.....Απειρως καλυτερα εκει gorillako , τουλαχιστον μ αγαπουν και με σεβονται.
voudas Μάϊος 21, 2008 #46 Μάϊος 21, 2008 Εσύ δέν είχες μια πολύ καλή δουλειά στην Ελλάδα σαν προσωπικός σύμβουλος?Γιατί να φύγεις πάλι?αφού ούτε εσύ δε το ήξερες μαν αυτό... πως κυκλοφόρησε????@ATIMAN, τα caps είναι απάντηση σε αυτά οπυ μου έγραφες (μέσα στο quote)σου παραδέχομαι ότι ξέρεις να ελίσεσαι...
GoriLLakoS Μάϊος 21, 2008 #47 Μάϊος 21, 2008 Ας δειτε πρωτα και μετα λετε..Παντως απαντηση πως βρηκα κι ανεβασα τοσους beta drivers και τοσα bios που δεν υπαρχουν στο net ακομα δεν πηρα.....Απειρως καλυτερα εκει gorillako , τουλαχιστον μ αγαπουν και με σεβονται.Η αγάπη και ο σεβασμός είναι δύο αξίες που δημιουργούνται αυθόρμητα απο τους γύρω μας πρός εμάς, και δέν είναι δύο αξίες που μπορούμε εμείς να τις θέσουμε πρός τους άλλους.
atiman Μάϊος 21, 2008 Author #48 Μάϊος 21, 2008 Η αγάπη και ο σεβασμός είναι δύο αξίες που δημιουργούνται αυθόρμητα απο τους γύρω μας πρός εμάς, και δέν είναι δύο αξίες που μπορούμε εμείς να τις θέσουμε πρός τους άλλους.Αυθόρμητα ποτε!!, θελουν καλιεργεια κι οχι δια αλληλογραφιας.Οι δικοι μου "αλλοι" ειναι εκει.
cptkoulis Μάϊος 21, 2008 #49 Μάϊος 21, 2008 Ειδικα οταν ο ιδιος στο XS παραδεχεται οτι αλλαξε μερικους πυκνωτες κι εβαλε πιο μεγαλα mosfet.Αυτο μπορει να ειναι σωστο κι αληθινο. Δεν ειναι ομως ακομα σωστοτερο για να ειναι καλυμενος να βγαλει μια φωτογραφια το εσωτερικο να δουμε με τα ματια μας αυτη τη διαφορα?Που ειναι το παραλογο?Λες να μας εχει κοροιδεψει ολους ,να αλλαζει απλα τα ταμπελακια και να το πλασαρει για δικο του??Και γιατι να "εξαπατησει" τον κοσμο χρησιμοποιωντας το nickname του που το ξερουν κι οι πετρες??Χαθηκαν τα ονοματα??Εγω και πολυ εγω που δεν ξερουν ποιος ειναι ο hipro δεν πρεπει να πειστω , πχ για να αγορασω?Αν δεν κανω λαθος,ο Γιωργος εχει τα περισσοτερα παγκοσμια ρεκορ με καρτες που εχεις σχεδιασει εσυ και η εταιρεια σου.Εντυπωση μου κανει που δεν τον ξερεις...
atiman Μάϊος 21, 2008 Author #50 Μάϊος 21, 2008 Εσυ που με "διαβαζεις" με "ξερεις"? αλλο τοσο ξερω κι εγω για τον hipro.
tsan Μάϊος 21, 2008 #51 Μάϊος 21, 2008 Γιατη απλα δεν εχει δουλεψη ποτε στην ati και κακος ασχολουμαστε τοσος κοσμος μαζη του και του απανταμε και του δινουμε αξεια αν δουλευη αυτος στην ati θα πεταξω τοις 4 καρτες που εχω και απο δω και εμπρος μονο nvidia αμαν πια με αυτον τον axtiman μας επρηξε το συκοτι:happy2:
AN7 OverClocker Μάϊος 21, 2008 #52 Μάϊος 21, 2008 Στον AN7 να τα πεις αυτα, εκεινος επιμενει.Στο αλλο που θες απαντηση, σε ποιο ακριβως, δεν εχω καταλαβει. :OT: άλλα λέει η θειά μου αλλά ακούν τα αφτιά μου..... Πραγματικά δεν έχεις καταλάβει για τι πράγμα μιλάω εγώ και τι πράγμα λέει ο voudas
nickstamat Μάϊος 21, 2008 #53 Μάϊος 21, 2008 Ρε atiman σταμάτα πια να προσπαθείς να μας αποδείξεις κάτι...Βαρέθηκα να βλέπω το logo της ATi και πιο δεξιά ένα ακόμα εριστικό/ενοχλητικό/επιθετικό ποστ σου...Θα μου πεις "μη διαβάζεις τότε", αλλά οκ... Ένιωσα ότι πρέπει να το πω...
Borg Μάϊος 21, 2008 #55 Μάϊος 21, 2008 καλα αν πρεπει να πιστεψω οτι ο ατιμαν εχασε την μπαλα τοτε για εσας εχασα καθε πασα ιδεα με την πρωτη αφορμη να παρετε σχεδον ολοι τις πετρες μεχρι να του ματοσετε τα μουτρα ....δεν μπορω να πιστεψω τι διαβαζω ωρες ωρες δεν εχει σημασια αν λεει μαμακιες, αλλα ακομα να πω σιγουρα οτι λεει τοτε ο τροπος για πολλους εδω περα εχουν χαθει καθε αξια και κυρος
AN7 OverClocker Μάϊος 21, 2008 #56 Μάϊος 21, 2008 Παιδιά,ύμαρτον Μην μαμάμε άλλο το thread του Γιώργου Περιμένετε να απαντήσει επιτέλους
Maximus Μάϊος 21, 2008 #57 Μάϊος 21, 2008 καλα αν πρεπει να πιστεψω οτι ο ατιμαν εχασε την μπαλα τοτε για εσας εχασα καθε πασα ιδεα με την πρωτη αφορμη να παρετε σχεδον ολοι τις πετρες μεχρι να του ματοσετε τα μουτρα ....δεν μπορω να πιστεψω τι διαβαζω ωρες ωρες δεν εχει σημασια αν λεει μαμακιες, αλλα ακομα να πω σιγουρα οτι λεει τοτε ο τροπος για πολλους εδω περα εχουν χαθει καθε αξια και κυροςΤο ζήτημα είναι απλό man:Πιθανότητα 1) Ο atiman είναι ο atiman. Δηλαδή είναι ένας πρώην υπάλληλος της AMD/ATi, "πατέρας" της 2900 ΧΤ, Έλληνας που έκανε καριέρα στον Καναδά, γύρισε στην πατρίδα του και θέλησε να μοιράσει κάποιες από τις γνώσεις του εδώ, στο Lab.Δεχόμεθα λοιπόν ότι ο άνθρωπος αυτός, όπως έχει δηλώσει:- Έχει στην κατοχή του σχεδόν όλη τη σειρά των καρτών γραφικών της ATi από το 2001, μαζί με αρκετές nVIDIA.- Είναι πρώην υπάλληλος της ATi.- Δημιούργησε την 2900 ΧΤ για την ATi.- Γνωρίζει εκ των έσω πάρα πολλά πράγματα, αναπτύσσει/βελτιώνει drivers, λειτουργεί κάπως σαν ένας Beta Tester.- Έχει επίσης στην κατοχή του ένα υπερ-PC, Server-Like, με πάμπολλα καλούδια.Σε κανένα από όλα αυτά όμως, εκτός μερικών ποστ για τους drivers της ATi, ΔΕΝ ΕΧΕΙ δώσει καμία απολύτως απόδειξη. Από όσο καταλαβαίνω, το κάνει γιατί απλά νιώθει πως δεν έχει κανέναν λόγο να δώσει αποδείξεις, είναι αυτός που είναι και λυπάται που δεν τον πιστεύουν, ενώ θέλει να βοηθήσει.Προσωπική άποψη? Δεν κάνει κακό σε κανέναν, και ειδικά στο Forum, να βγει έστω μια φωτογραφία προς τα έξω. Από οτιδήποτε, από το PC, από τις κάρτες, από κάτι τέλος πάντων. Και ειδικότερα δε θα κάνει κακό στον ίδιο, μιας και θα τύχει της απολαβής σεβασμού από όλους, μιας και θα είναι αυτός που δηλώνει.Πιθανότητα 2) Ο atiman να είναι apatiman. Πολλοί λένε ότι είναι ο γνωστός και μη εξαιρετέος Papakos, πράγμα που το στηρίζουν ειδικά πάνω στο ότι και κόλλημα με τις ATi είχε ο papias και "πρόβλημα" με το Γιώργο (hipro) είχε και έλεγε ΠΟΛΛΑ ψέματα. Σαφώς, στο όλο κλίμα βοηθάει και το γεγονός ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις από κάποια πλευρά, κάνοντας τον κόσμο να αναρωτιέται ποια είναι η αλήθεια. Προσωπική άποψη? Αν ισχύει κάτι τέτοιο, θα πρεπε να αναλάμβανε το Lab να κάνει την έρευνα και όχι να βγάζουν άλλοι το φίδι από την τρύπα, μιας και αν όλα είναι απάτη, η παραπληροφόρηση είναι τεράστια.Άνθρωποι που δεν ξέρουν, θα μπαίνουν εδώ μέσα και θα παραπληροφορούνται, οδηγούμενοι σε λάθος αποφάσεις, ξοδεύοντας τα λεφτά που με τον ιδρώτα τους έβγαλαν.---Προσωπικά, για το αν είναι ή δεν είναι ο atiman αυτός που λέει, δεν έχω άποψη, μιας και δεν έχω επαρκή στοιχεία για να σχηματίσω άποψη.
Borg Μάϊος 21, 2008 #58 Μάϊος 21, 2008 ναι μπορει ολα αυτα που λες δεν ειμαι για τπτ σιγουρος απλα μονο φαντασου να ερθει σε δυσκολη θεση ο hipro μεσο του atiman ...δεν θελω να φανταστω ...μεσα απο κατι τετοια παραδειγματακια εγω βλεπω τον καθρεφτη στο προσωπο τους :...:
Tsakonas Μάϊος 21, 2008 #59 Μάϊος 21, 2008 Ποιες πετρες βρε Borg?Δηλαδη εσενα δεν σε "τσιγκλαει" καθολου οτι καποιος πουλαει e-τσαμπουκα με καποιες γνωσεις και ιδιοτητες που μαλλον "δεν" εχει?Δεν εχεις ξαναδει τετοια παραδειγματα στο φορουμ (οβερβολτ,ο πρωτος μοντερ στην Ελλαδα μποχοχοχο)?Μηπως ειναι τυχαιο πως εδω μεσα,ανθρωποι που λογω γνωσεων και επιτευγματων εχουν καθε δικαιωμα να μην σηκωνουν μυγα στο σπαθι τους (βλ χιπρο-unseen) μιλανε ευγενικα και συζητανε χωρις να λενε"ακου ειμαι αυτος,και αυτο ισχυει επειδη το λεω ΕΓΩ"...?Ειναι δυνατον ατομο πουι να γραφει ΤΕΤΟΙΑ Αγγλικα να ζει στον Καναδα και να δουλευει στην ΑΤΙ?Η μηπως μια καρτα γραφικων ειναι μπλουζα,την σχεδιαζει ενας και τελειωσε?Μετα απο το σκανδαλο πουχε γινει με την νβιντιακαι τους "πρακτορες" της σε φορουμς χρηστων(τσεκαρετε παλιοτερα θρεντς) νομιζεις θα επετρεπε η ΑΤΙ σε εναν υπαλληλο να εμφανιζεται ΕΤΣΙ,με το λογοτυπο στο αβαταρ σε φορουμ?Η μηπως θα τοκανε ο ιδιος χωρις να τρεμει για συνεπειες?εδιτ:μου κινει επισης το ενδιαφερον πως ειναι δυνατον ενα ατομο να αναλαμβανει και αναπτυξη ντραιβερς και σχεδιασμο hardware...superman η διχασμενη προσωπικοτης?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.