atiman Δημοσιεύτηκε Μάϊος 20, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 20, 2008 Να ρωτησω κι εγω κατι? Εχουμε 4 φωτογραφιες....και μερικα posts. *ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ παρουσίαση του ΠΡΩΤΟΥ Ελληνικού Power τροφοδοτικού από την hipro-tech. *Yep. Seventeam "Thundering" ST1200E-AF. (JonnyGURU) http://www.xtremesystems.org/forums/showpost.php?p=2540557&postcount=10 *NOT exactly the same........ After our demand, WE have "chosen" the internal components of it (power output Mos-Fets - bigger ones than the "default" - )/caps/etc......PLUS a "secret" which will be known since reviewers takes one of them into their hands..... (hipro5) http://www.xtremesystems.org/forums/showpost.php?p=2540572&postcount=12 http://www.xtremesystems.org/forums/showpost.php?p=2542176&postcount=25 κλπ απο XS ΚΑΙ αυτα τα posts απο δω... *Ιδίως στα 1000άρια τροφοδοτικά και σε χώρες με 115VAC που τραβάνε διπλάσιο ρεύμα από εμάς (230VAC), έχει αναφερθεί μέχρι και ΛΙΩΣΙΜΟ του τριπολικού φις τροφοδοσίας γι'αυτό κι εμείς δώσαμε προσοχή ΚΑΙ σ'αυτό. http://www.thelab.gr/showpost.php?p=566334&postcount=1 *Κατασκευάζεται στην Taiwan (λόγω κοστολογείου) αλλά με δικές μας προδιαγραφές/μελέτη..... http://www.thelab.gr/showpost.php?p=566436&postcount=41 Τι ακριβως συμβαινει? Θα με βοηθησει κανεις? Ειναι η δεν ειναι Ελληνικη σχεδιαση? (για να λεγεται Ελληνικο). Εχω μπερδευτει τελειως..... Γιατι να μην εχουμε μια φωτογραφια αυτης της μορφης κι εμεις απο του hipro5?
psilos Μάϊος 20, 2008 #2 Μάϊος 20, 2008 Ειχες την ιδεα πως φτιάχνετε στην Ελλάδα.? Απλα το τι εχει μεσα τα εχει επιλέξει ο Γιώργος και τα βγάζει..Λες να μας κοροιδευε με μια απλη αλλαγη ονοματος...??:fight: Η επειδη στην ειπε σε αλλο τοπικ ασχετο προσπαθεις να τον κατηγορησεις?
tsan Μάϊος 20, 2008 #3 Μάϊος 20, 2008 Ο μονος που μπορη να σε βοηθηση ειναι ενας καλος γιατρος αμαν πια!
atiman Μάϊος 20, 2008 Author #4 Μάϊος 20, 2008 Ειχες την ιδεα πως φτιάχνετε στην Ελλάδα.?Απλα το τι εχει μεσα τα εχει επιλέξει ο Γιώργος και τα βγάζει..Λες να μας κοροιδευε με μια απλη αλλαγη ονοματος...??:fight: Η επειδη στην ειπε σε αλλο τοπικ ασχετο προσπαθεις να τον κατηγορησεις? Πουθενα δεν μου την ειπε.... Δεν κατηγορω κανεναν , ζηταω μια φωτοφραφια εσωτερικα που να δειχνει την διαφορα και να δικαιολογει εστω και λιγο τον τιτλο Ελληνικο. Γιατι και γω μπορω να πω στην ΑΤΙ πχ φτιαξε μου 100-200 κομματια HD3450 που εχουν κοστος 8 δολλαρια και βαλε μου μπλε ανεμιστηρα Χ πυκνωτες Ψ ψυκτικο Ζ βυσματα και να το λεω ΑΤΙΜΑΝ tech. Θα μου ζητας τις αναλογες εξηγησεις τοτε? κι οχι μονο αλλα..... Ειναι παραλογο?
tsan Μάϊος 20, 2008 #5 Μάϊος 20, 2008 φιλαρακο πιος ειναι ο hipro5 και τη μπορη να φτιαξη και τη να βελτιωση(μονταρη) το ξερουν ολη στο lab αν εση εχεις προβληματα υπαρξιακα παρε κανενα κουβαδακη και πηγενε σε καμια παραλια παραταμας βραδιατικα εκανες ενα post ανο κατω .ουτε ο obi δεν ανακατεβοταν παντου:sick::sick:
atiman Μάϊος 20, 2008 Author #6 Μάϊος 20, 2008 Ε.. εγω που δεν γνωριζα το lab και τον hipro5 απο "χτες" οπως εσεις δεν δικαιουμαι να μαθω?Γι αυτο ΡΩΤΑΩ.
tsan Μάϊος 20, 2008 #7 Μάϊος 20, 2008 Με τον τροπο που απαντουσες στον an7 και σε ολους τους αλλους μονο σου εχασες την ευκαιρια να σε αντιμετοποισουν φιλικα στο lab .:bye:
atiman Μάϊος 20, 2008 Author #8 Μάϊος 20, 2008 Μιας και το εθεσες απαντουσα υπερβολικα κοσμιωτερα απο τον τροπο που ερωτηθην.Ακριβως το αντιθετο απο τον τροπο που μου μιλας εσυ τωρα...Το θεμα μας ομως δεν ειναι αυτο, αλλα αυτο...Αρχική απάντηση από tasosmos Πολυ καλο φαινεται εκ πρωτης οψεως. Μ'αρεσει να βλεπω αξιολογα εγχωρια προιοντα (ακομα και αν τελικα γινεται μονο ο σχεδιασμος και ελεγχος εδω).Αν και η αλλαγη στο βυσμα τροφοδοσιας ειναι λιγο υπερβολικη για να λεμε την αληθεια στα ~5.5Α που τραβαει.Περιμενω φωτογραφιες απο εσωτερικο και προτεινω να μπει και σαν ειδηση στην κεντρικη.......ναι αλλά.......11Α στα 115VAC έτσι όπως το θέτεις...... Αυτο λεει οτι ο σχεδιασμος γινεται στην ΕΛΛαδα... Ειναι ετσι?
psilos Μάϊος 20, 2008 #9 Μάϊος 20, 2008 Ναι εχει ανοίξει η Taiwan/China πρεσβεία εδώ με μηχανήματα όπως στα εργοστάσια και τα φτιάχνουμε εδώ...Αν ηταν φτιαγμένο Ελλάδα εχεις ιδέα πόσο θα εκανε..??
atiman Μάϊος 20, 2008 Author #10 Μάϊος 20, 2008 Αλλο made in.. κι αλλο design in..Το πρωτο το δεχομαι οτι δεν γινεται, οχι μονο δεν συμφερει.Το δευτερο ζηταω να μαθω....
psilos Μάϊος 20, 2008 #12 Μάϊος 20, 2008 design απο hipro βασισμένο σε ήδη υπαρχων τροφοδοτικό με τροποποιημένα εξαρτήματα καλύτερης ποιότητας κλπ. Εχει ηπωθεί παντού και μιας και ψάχνεις τόσο πολύ στα εξωτερικά φόρουμ θα το είχες δει αλλά μάλλον βλέπεις ότι θέλεις... :OT:Δεν θα χαλασω την ζαχαρένια μου πάω για ύπνο...Ξεκουράσου φιλαράκο μήπως ονειρευτείς εκείνους τους drivers για χτες και μας τους δώσεις..:OT::sorry:
atiman Μάϊος 20, 2008 Author #13 Μάϊος 20, 2008 design απο hipro βασισμένο σε ήδη υπαρχων τροφοδοτικό με τροποποιημένα εξαρτήματα καλύτερης ποιότητας κλπ.Εχει ηπωθεί παντού και μιας και ψάχνεις τόσο πολύ στα εξωτερικά φόρουμ θα το είχες δει αλλά μάλλον βλέπεις ότι θέλεις...design απο hipro σημαινει αλλαγη ΕΣΤΩ και σε μια αντισταση.Αφου εχει χιλιοειπωθει γιατι ποτε και πουθενα δεν ειδαμε μια φωτογραφια απο το εσωτερικο του? Εξαρτηματα απο το διαστημα εχει και φοβαται μηπως το αντιγραψουν?Μια απαντηση απο τον σχεδιαστη η την ομαδα σχεδιασμου, μπορω να εχω?:OT:Αν θυμαστε με πυροβολησαν αρκετοι οτι δεν απαντω σ "ευλογες" κι απλες ερωτησεις.Τωρα που κανω εγω "ευλογες" ερωτησεις δεν διακαιουμαι να παρω απαντησεις? η ειναι μονοπλευρο το διακαιωμα?
psilos Μάϊος 20, 2008 #14 Μάϊος 20, 2008 Κατασκευάζεται στην Taiwan (λόγω κοστολογείου) αλλά με δικές μας προδιαγραφές/μελέτη..... Ψάξε ολο το τοπικ σε παρακαλώ πολύ.
atiman Μάϊος 20, 2008 Author #15 Μάϊος 20, 2008 Το ξερω τι λεει, το ποσταρα κι εγω πρωτο πρωτο αν δεις.Πως να το αποδειξεις αυτο ξερεις? Ξερεις τι σημαινει μελετη φανταζομαι?
psilos Μάϊος 20, 2008 #19 Μάϊος 20, 2008 Ο Μάκης ξέρει ποιος σχεδιάσε το τροφοδοτικό του Hipro..Ο Μάκης εχεις ολες τις απαντησεις που ζητας atiman...:sorry:for the :OT:
elefsinaras Μάϊος 20, 2008 #20 Μάϊος 20, 2008 φιλε μου καλε καλε μου φιλε atimanο μονος που ειναι αρμοδιος να απαντηση στις ερωτησεις σου ειναι ο hiproεχε λιγο υπομονη λογικα θα σου δωσει απαντηση για καθε ερωτημα σουαπλα ο ανθρωπος λογικα τωρα θα κανει νανακια ΥΠΟΜΟΝΗ λογικα εωςαυριο..................:hi:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.