Jump to content

30 ΒΑΘΜΟΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ E6420 ΣΤO DEFAULT ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ?

pastelidis.n.s.

Recommended Posts

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

H μάλλον καλυτέρα…

εξαρτάται

Από το αν το υπόλοιπο σύστημα μπορεί να αντέξει τα 500fsb (μνήμες)

Αυτό που δε μπορώ να καταλάβω είναι το που στηρίζονται οι απόλυτες απαντήσεις.

Μάλλον υπάρχει κάποιο ιστορικό που δε ξερώ εδώ πέρα…

ναι υπαρχει καποιο ιστορικο αλλα να ξερεις δεν με κοβουν οι μνημες γιατι εχω δοκιμασει με διαιρετη με πιο χαμηλο FSB στα 350 και οι μνημες μπουταραν στα 10xx MHz...!!!!!

ξερεις κατι πιστευω πως δεν παει αλλο λογω θερμοκρασιας γιατι πριν δυο εβδομαδες δεν εβαζα ανεμιστηρα ενω τωρα που εβαλα ανεβηκα στα 490 αμα ειχα νερο πιστευω θα ανεβαινα κι αλλο, δεν νομιζω να ειμαι σε wall

To Q3 του 2008 θα κυκλοφορησει...!!!!! και εννοειται πως μιλαμε για τρομερες επιδοσεις...!!!!

τωρα που ειμαι στα 415 FSB και εχω 43C ειναι καλα?????

θα μπορουσε καποιος να μου προτεινει ενα καλο προγραμμα για θερμοκρασιες εκτοσ απο το PC WIZARD το οποιο δεν μου δειχνει θερμοκρασια cpu και δεν ξερω τον λογο...!!!!!

ναι υπαρχει καποιο ιστορικο αλλα να ξερεις δεν με κοβουν οι μνημες γιατι εχω δοκιμασει με διαιρετη με πιο χαμηλο FSB στα 350 και οι μνημες μπουταραν στα 10xx MHz...!!!!!

Σε πιον αναφερεσαι;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.