Jump to content

30 ΒΑΘΜΟΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ E6420 ΣΤO DEFAULT ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ?

pastelidis.n.s.

Recommended Posts

για νερο να παρω μεταχειρισμενη ή καινουρια και από που μπορειτε να μου προτεινετε κατι...?????

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply
για νερο να παρω μεταχειρισμενη ή καινουρια και από που μπορειτε να μου προτεινετε κατι...?????

Καινούργια καλύτερα.Πές και πόσα χρήματα είσαι διατεθειμένος να δώσεις..

@Flo,μπορεί να είναι και ο pepakouakos , γράφει χωρίς τόνους:...:(ο γαλανόπουλος δεν είναι πάντως,αυτός,εάν θυμάμαι καλά,δεν είχε 8500 gt:D)

00---jpg.jpg

Αυτά +ένα φθηνό τάνκ ,σωλήνες,υγρό,σφιγκτηράκια κ.λ.π.Κοίτα λίγο και το section Υδρόψυξη , Θα σου φανεί πολύ χρήσιμο;) .

Ε φιλε γιατι δεν εβαλες και τους σολινες και τα ρακορ και το τανκ να ειναι οκ το καλαθι που ποσταρες για τον pastelidis.n.s. Μισες δουλειες κανεις:jump::crazy:

Εγώ αυτή τη στιγμή έχω 45 σε idle με default όλα και τα φουρφούρια (CPU και 1 12άρη πίσω) στο ρελαντί.

50 idle 66 load , αλλα ειμαι σε gaming o/c mode, μολις τελιωσω το gaming θα τον ξαναφερω στα στοκ, 40-41...

εΕΕΕΕεεεΕ εκανε λαθος το παιδι εβαλε 2 cpu τον ενα πανω στον αλλον να κανουν σεχ:o

οποτε συμφωνα με τα παραπανω θα εχω ιδιες θερμοκρασιες με w/c με αυτές που εχω τωρα με αερα οποτε δεν θα με βοηθησει να ανεβω πιο πανω...!!!!!

:nada::o:blink:

?

Δηλαδή το κριτήριο σου εσένα είναι η θερμοκρασία στο idle?

To οτι με την αερόψυκτρα σε συνθήκες o/c θα φτάσεις με 15 λεπτά stress orthos τους 70 βαθμούς ενώ με μια καλή υδρόψυξη θα μείνεις στους 50 αυτό δε λέει τίπoτά για το o/c ?

Μιλώντας για Τ, έχω 45 σε ΜΒ και CPU, όλα καλά. Εκείνη η ρημάδα η ΝΒ πήρε τον ανήφορο και τώρα είναι 55. Έβαλα λίγο crysis να δώ αντιδράσεις και μετά από λίγο άρχισαν να χτυπάνε τα alarm γιατί η ΝΒ ανέβηκε στους 68. Η ψύκρα καίει για τα καλά, άρα δεν είναι θέμα πατήματος....

Μάλλον θέλει το fanάκι της γιατί είναι σκέτη και ο zalman της CPU φυσάει προς τα πίσω και δεν την πιάνει το ρεύμα του αέρα καθόλου.

Αν βαλω νερο θα μπορεσω να μπω στα 495 ΦΣΒ με τον Ε6420?????

Καλα το καταπληκτικο θα ηταν να εμπαινα στα 500 δηλαδη θα παταγα τα 4000ΜΗΖ ....!!!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.