Jump to content

30 ΒΑΘΜΟΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ E6420 ΣΤO DEFAULT ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ?

pastelidis.n.s.

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θα ηθελα να σας ρωτησω αν ειναι φυσιολογικο 30C αυτη την στιγμη με δυο ανεμιστηρακια απο το πλάι στην ψυχτρα στον CPU. Αν οχι τι φταιει τι πρεπει να αλλαξω...?????

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

γιαιτ πριν αρχισω overclock στα default ειχα 19C-21C στον CPU τωρα ομως δεν ξερω γιατι εχω τοσο????? Να φανταστεις αλλαξα και την παστα πριν μια εβδομαδα....!!!!!

19-21 είχες πότε; Γιατί την προηγούμενη βδομάδα η θερμοκρασία ήταν έξω 23-24 και τώρα είναι 32 :p

τον Γεναρη...και απ'οτι καταλαβαινω το OVERCLOCK το καλοκαιρι το ξεχναμε...

Παληκάρι μου για αυτές της θερμοκρασίες δεν πρέπει να ανυσηχείς δώστου μέχρι να πάει με τα σημερινά δεδομένα κοντα στου 50.Εκεί σταμάτα και ξεκήνα πάλι τον νοέμβριο χαχαχα.Υπάρχει και η λύση του νερού.

αυτο θα κανω ρε συ με το νερο ποσο θα εχω περιπου?????

κανείς δεν μπορεί να σου πει τι θερμοκρασίες θα έχεις. μπαίνουν πολλοί παράγοντες στην μέση και δεν μπορεί ένας τρίτος να ξέρει εκ των προτέρων. ;)

χωρις o/c τα ιδια.πιο κατω δεν παει χωρις extreme ψυξη αφου εξω εχει 30 βαθμους.

Γιατί ανησυχείς? Μια χαρά είναι οι θερμοκρασίες.. Και δε θα τον βάλεις στα defaults, έτσι θα είσαι..

οποτε τελος το o/c για τωρα απο τον νοεμβρη και μετα εεεε????

εκτός και αν βάλεις LN2 οπότε εγγυημένα θα έχεις αρκετά χαμηλές θερμοκρασίες για να δώσεις λίγο ρευματάκι παραπάνω:D

τι σε τρομαζει τωρα? η θερμοκρασια που χεις ειναι απολυτη φυσιολογικη..ακομα και 40 με 45c σε idle να σαι με o/c..δεν νομιζω οτι συντρεχει λογος να αφησεις το o/c..

εχω μαζεψει χρημα και ετοιμαζω το νεο pc με 9800GTX, RAMPAGE, E8400 και Q6600 πανω...!!!!!

Κοιτα την φωτογραφια μου κοιτα τι εκανα για να μπω 490FSB στο μπαλκονι με 1.7V

dsc00517xh9.jpg

dsc00517xh9.016bf0565c.jpg

Εναλλασσόμενοι

Eκτός και αν του πασάρανε καμιά σπέσιαλ μητρική από Καναδά μεριά...

:spell:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.