Jump to content

Πάστα...πότε??

SHOG

Recommended Posts

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply
Ναι ολοι χυμα τις πηραμε μην αγχωνεσαι.

Τι να την κανεις την συσκευασια εξαλου!

Ε ξέρω γω; Η Zalman που είχα σε συσκευασία ήταν. Μου φάνηκε πολύ μπακαλίστικο χωρίς, γι' αυτό ρώτησα. Τhanx για την ενημέρωση. :banging:

Κι εμένα έτσι μου φαίνεται φίλε μου αλλά έχει λογική από πίσω.

Πρώτον δεν χρειάζεται λόγω της διαστάσεως του σωληναρίου

και δεύτερον σκέψου και το οικονομικό. Κοστίζει 5 Ευρώ. ΦΑΝΤΑΣΟΥ να είχε και συσκευασία!!!!! Ένας λόγος που το κάνουνε είναι αυτός σίγουρα

Κι εμένα έτσι μου φαίνεται φίλε μου αλλά έχει λογική από πίσω.

Πρώτον δεν χρειάζεται λόγω της διαστάσεως του σωληναρίου

και δεύτερον σκέψου και το οικονομικό. Κοστίζει 5 Ευρώ. ΦΑΝΤΑΣΟΥ να είχε και συσκευασία!!!!! Ένας λόγος που το κάνουνε είναι αυτός σίγουρα

Λογικό τότε. Τέλος πάντων. Το αποτέλεσμα μετράει (της πάστας εννοώ). :whistle2:

Εντάξει λοιπόν, μάθαμε για το πώς πρέπει να βάζουμε πάστα στον επεξεργαστή.

Τι γίνετε όπως με την κάρτα γραφικών? Φυσικά αποκλείεται η ΑS5 λόγο ότι είναι ηλεκτρικά αγώγιμη. Άρα πάμε στην γνωστή λευκή πάστα του κιλού από μαγαζί ηλεκτρονικών εξαρτημάτων ή σε Arctic ceramique.

Έχει κανείς να προτείνει κάτι άλλο?

Εντάξει λοιπόν, μάθαμε για το πώς πρέπει να βάζουμε πάστα στον επεξεργαστή.

Τι γίνετε όπως με την κάρτα γραφικών? Φυσικά αποκλείεται η ΑS5 λόγο ότι είναι ηλεκτρικά αγώγιμη. Άρα πάμε στην γνωστή λευκή πάστα του κιλού από μαγαζί ηλεκτρονικών εξαρτημάτων ή σε Arctic ceramique.

Έχει κανείς να προτείνει κάτι άλλο?

Thermal Paste Seven Carat Diamond,http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977805&product=1037080

Λοιπόν μου ήρθε μια απορία με το παραπάνω ποστ.

Τι διαφορά έχει αυτή η carat από την as5 ?

Εντάξει έχει λίγα διαμάντια μέσα και έχει και ένα ευρώ παραπάνω λόγω αυτού αλλά η ουσία ποιά είναι ?, Ποιά είναι η διαφορά στις επιδόσεις ?

Λοιπόν μου ήρθε μια απορία με το παραπάνω ποστ.

Τι διαφορά έχει αυτή η carat από την as5 ?

Εντάξει έχει λίγα διαμάντια μέσα και έχει και ένα ευρώ παραπάνω λόγω αυτού αλλά η ουσία ποιά είναι ?, Ποιά είναι η διαφορά στις επιδόσεις ?

2-3 βαθμους http://icrontic.com/forum/showthread.php?t=64731

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.