Jump to content

Ψύχωντας μια 9800GX2 - Sneak Preview Project

LevelOne

Recommended Posts

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Αξιος αγορίνα μου :happy2:

Βασίκα πίστευα μόλις μπήκε η πρώτη οτι κάτι δε θα ταίριαζε στην δεύτερη πλακέτα και δε θα κούμπωνε.

.....Μακ....τελικα το σαρκόφυτο σου έφερε γουρι....πρέπει να βάλεις ενα στο πάγκο σου:jump::jump1: (ή μήπως τα Σουιδικά κιοφτέδια?:hehe:)

Μητσο εισαι αξιος πραγματικα :clap:

πολυ καλη ιδεα και εξισου καλη υλοποιηση!

αμα εχεις φαντασια και μερακι τελικα, ολα γινονται...

κι οταν με το καλο βαλεις και νερακι σου εχω ετοιμη την λυση

vid-398gx2_p0.jpg

Κοίτα ποιός μιλάει.... :p:P

Ακομα περιμένω την υπογραφή στο εργαστήριο ε....

Τι ωραίο μπλοκάκι ειναι αυτό; Που θα πάει.. σύντομα θα έρθει και το νεράκι... Ενα μόνο μου την δίνει. Ειμαι fanboy με τα μπλόκ της EK... :p

Τελικα το πες και το κανες!Κι εγω σκεφτομουν οτι μπορει να χωρανε ετσι οι ψυκτρες αλλα αν το τολμουσα ειμαι σιγουρος οτι θα κατεστρεφα την καρτα τελικα(καθοτι αμπαλος)

Πολυ ωραια δουλεια Μητσε :p

Ευγε!

Εγώ πάντως είτε κάνει δουλειά, είτε όχι, θα την άφηνα...ειναι απίστευτα όμορφη!

Να και μερικές πρώτες θερμοκρασίες...

Η κάρτα, αφημένη 3 ώρες να idle-άρει με εναν 12άρη Enermax να τις φυσάει απο πάνω...

Ποιό καλό παιδί θα μου ποστάρει μια ίδια μέτρηση με το Everest με μια στοκ 9800GX2 για να δώ λιγο τις θερμοκρασίες στα Voltage Regulators που με απασχολούνε;;

http://img372.imageshack.us/img372/5166/10266777fm1.jpg

Ποιό καλό παιδί θα μου ποστάρει μια ίδια μέτρηση με το Everest με μια στοκ 9800GX2 για να δώ λιγο τις θερμοκρασίες στα Voltage Regulators που με απασχολούνε;;

Αν πρωτα εσυ σαν καλο παιδι μου την αγορασεις, δεν εχω κανενα προβλημα να μετρησω τις θερμορασιες της :p

Μητσακο φορτωσε την να δεις που παει σε θερμοκρασιες...

τα vrms σε μενα παιζουν γυρω στους 50-55C.

Μητσακο φορτωσε την να δεις που παει σε θερμοκρασιες...

τα vrms σε μενα παιζουν γυρω στους 50-55C.

λες να εκανε ολο αυτο και να την αφησει σε idle ?:p

αν βαλει και απο κατω και απο πανω φανακια πιστευω θα εχει πολυ καλο αποτελεσμα.μιας και θυμαμαι οτι η ψυκτρα αυτη τα εσπαγε απο θεμα αποδοσης.

γιωργο παρε και εσυ δυο και βαλε delta πανω :)

θελουμε δυο βρε :Ρ δελτα εχεις εεε?αντε θελω σκορ λεμε :):whip:

αν την ανοιξεις μονταρε την κιολας

<a  href=%7Boption%7Dhttp://img528.imageshack.us/img528/1219/tempsek2.th.jpg' alt='tempsek2.th.jpg'>

το EVEREST δεν μας λέει σωστά τις θερμοκρασίες του cpu γιατί με το RealTemp ειναι μέχρι και 8 βαθμούς κάτω.

Το pc ηταν σε idle για 2 ώρες περίπου με ανοιχτό καπάκι και cpu cooler μια thermaltake ψύχτρα απλή.

Η κάρτα είναι στην κάτω pci γιατί η πρώτη δεν δουλεύει σωστά.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.