l2phile Δημοσιεύτηκε Μάϊος 22, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 22, 2008 Καλησπέρα παίδες, άλλη "μία" ερώτηση εκ μέρους μου. Θέλω να συνδέσω το XBOX360 arcade (περιέχει μόνο καλώδιο SCART -> SCART) της κοπέλας μου με την οθόνη του πισιού (η νυν έχει μόνο DVI, σε 1-2,3,4 μέρες θα έχω 26" με HDMI) και τις ηχειάρες μου Logitech Z-5500. Η Μικροσοφτ σου δίνει δύο καλώδια για πισι: α. Scart(ένα δικό τους) -> D-Sub + Stereo στα 30 ευρώ b. HDMI -> HDMI + Stereo + Optical S/PDIF στα 50 ευρώ Οι έχοντες XBOX360 +5.1 ηχεία, πως έχουν κάνει το κονέ; Το α' καλώδιο σίγουρα δεν υποστηρίζει 5.1??(δεν είμαι σίγουρος ότι βγάζει μόνο στέρεο)Και μπορώ στο D-Sub να βάλω αντάπτορα σε DVI και από εκεί αντάπτορα σε HDMI?? Επίσης στο β' καλώδιο, αν συνδέσω τα ηχεία με οπτική ίνα, στο HDMI, που περισσεύει, μπορώ να βάλω έναν αντάπτορα σε DVI? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Μάϊος 22, 2008 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2008 μεταφερθηκε εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Μάϊος 22, 2008 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2008 To vga cable βγαζει κανονικα optical out για να συνδεσεις τα 5,1 ηχεια σου. Μετα το να το κανεις hdmi ειναι θεμα ανταπτορα και εχει μπολικους στο eshop και σε μαγαζια με ηλεκτρονικα. Απλα να ξερεις οτι το vga καλωδιο του xbox ερχεται με ανταπτορακι που το κανει απο αρσενικο σε θυληκο αν χρειαστει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarasque Μάϊος 22, 2008 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2008 και εγώ με vga καλώδιο και optical έχω κάνει τη δουλειά, δυστυχώς δεν έχω δοκιμάσει με hdmi για να έχω άποψη για την ποιότητα.το monitor που χρησιμοποιώ είναι το dell 2407 και το συνδέω μέσω του d-sub (vga). Το πρόβλημα είναι πως για λόγο που δεν έχω καταλάβει η εικόνα του xbox έχει στο κάτω μέρος της οθόνης καμιά 10αριά παράλληλες σειρές πάχους μισού εκατοστού που φαίνονται τα χρώματα πιο σκούρα. αυτό συμβαίνει μόνο στο xbox... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Μάϊος 22, 2008 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2008 Εγω δεν ειχα τετοιo θεμα με το vga cable ουτε εχω τωρα με το hdmi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Μάϊος 22, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2008 Ευχαριστώ, απαντήστε μου λίγο κ σε αυτά αν γνωρίζετε. Και μπορώ στο D-Sub να βάλω αντάπτορα σε DVI και από εκεί αντάπτορα σε HDMI?? Επίσης στο β' καλώδιο, αν συνδέσω τα ηχεία με οπτική ίνα, στο HDMI, που περισσεύει, μπορώ να βάλω έναν αντάπτορα σε DVI? Επίσης το D-Sub σηκώνει 1080p? Απλά είναι πολλά τα 50 (HDMI) + 30 (VGA) για να τα έχω όλα κ λέω μήπως γλυτώσω τπτ με ανταπτοράκια (πάντως κ οι δύο οθόνες υποστηρίζουν D-SuB και DVI, απλώς θέλω μέγιστη ποιότητα με λιγότερα λεφτά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Μάϊος 22, 2008 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2008 Ναι σηκωνει 1080 το vga! Και οπως ειπα και πιο πανω ανταπτορακια υπαρχουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Μάϊος 22, 2008 Author #8 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2008 Καλά ότι να 'ναι είμαι. Ευχαριστώ κ παλιEDIT: Αυτό δεν είναι το καλώδιο;Λέει 5.1 αλλά που μπαίνει το οπτικό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Μάϊος 22, 2008 Author #9 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2008 http://img509.imageshack.us/img509/6310/clipboard01gt7.jpgΝα τοοοοοοΛαλακία πάντως.Είχα πάει χθες MediaMarkt, αλλά δεν φαινόταν πουθενά το οπτικό και δεν το τσίμπησα. Θα είχα λιώσει 720p GTA IV χθες.Ευχαριστώ κ πάλι παίδες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Μάϊος 22, 2008 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2008 Ναι εκει ειναι η υποδοχη. Καλο λιωσιμο οταν το παρεις.ΥΓ: Κανε και κανενα friend invite αν μπαινεις live. Το gamertag μου το βλεπεις στην sig μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Μάϊος 22, 2008 Author #11 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2008 ΟΚ. Αν κ δεν το βλέπω σύντομα να μπαίνω Live Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.