Jump to content

ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΝΗΜΩΝ

deshi13

Recommended Posts

Παιδες χερεται. Λοιπον οπως λεει και ο τιτλος εχω προβλημα με το τι μνημες να παρω αφου δεν εχω ιδιαιτερες γνωσεις επι του θεματος (π.χ o/c μνημων) και θα ηθελα να παρω ενα ζευγαρη στα 1066 2*1 gb ή 2*2gb(DDR2). Tο προβλημα μου ειναι οτι δεν θελω να ξεπερασω τα 100 ευρω. Aν μπορειτε δωσετε ενα χερακι βοηθειας θα ηταν τελεια.Απο πλαισιο κατα προτιμιση

Ενα search δεν θα ηταν κακο.. Υπαρχουν απειρα αντιστοιχα θεματα περι αναζητηση μνημων (και συγκεκριμενα 2χ1 και 1000 ) αλλα και το thread του Σπυρου στα sticky να παρεις γνωμες.

Ανεπιφύλακτα αυτές:

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977727&product=1034014

Έχουν κι αυτές Micron D9GMH τσιπάκια, αν και απορώ γιατί από 65 που είχαν τόσο καιρό (κι εγώ τόσο τις πήρα) πήγαν 74...

Ανεπιφύλακτα αυτές:

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977727&product=1034014

Έχουν κι αυτές Micron D9GMH τσιπάκια, αν και απορώ γιατί από 65 που είχαν τόσο καιρό (κι εγώ τόσο τις πήρα) πήγαν 74...

εκανα παραγγελια στο πλαισιο 2 τετοια κιτακια και δεν υπαρχιυν ουτε για δειγμα στις αποθηκες τους!:hmm::hmm::hmm:

Ε μα με 65 ευρώ που είχαν, λογικό είναι να εξαφανιστούν...

Οι δικές σου (Transcend Axe Ram 1200) λένε τίποτα ή είναι ολίγον υπερβολή (σε σχέση με τις 1066);

κοιτα αρκετοι τις θεωρουν υπερβολη! εμενα ομως μου αρεσουν γιατι δεν σε κοβουν πουθενα στο o/c, παιζεις με οτι διαιρετη θελεις και μαλιστα στα default της θελει λιγοτερο ρευμα απ'οτι λεει ο κατασκευαστης! απλα απο 125€ που ειχαν τωρα πηγαν 169€ και το σκεφτομαι για ενα ακομη κιτακι!

Περιμέντε να ξαναπέσει :hehe:

Αφού το Πλαίσιο είναι σαν το χρηματιστήριο ένα πράμα:πρέπει να βρείς την κατάλληλη στιγμή να αγοράσεις :hehe:

Όντως. Το είχα παρατηρήσει και με τις δικές μου μνήμες. Μέσα σε 10 μέρες είχε ανεβοκατέβασματα στην τιμή από 75 μέχρι 65€ - ίσως και να είχε και μεγαλύτερες αποκλίσεις - δε θυμάμαι ακριβώς. :whistling

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.