bean Δημοσιεύτηκε Μάϊος 21, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 21, 2008 το εχετε δει αυτο ποτε να χάνωνται τα χρωματα σαν background ποθ βαζω στους τιτλους στους στο word 2007 εχτες εκανα ενα εγγραφο 15 σελιδες και σημερα που το ανοιξα δια μαγειας χαθηκαν τα χρωματα, και σε μερικα τα χρωματα εμειναν, δηλ σε μερικους τιτλους τα χρωματα μενουν και σε αλλους εξαφανιζονταιξερει κανεις που οφειλεται αυτο και πωσ θα το λυσω γιατι μου εχει σπασει τα νευρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Μάϊος 21, 2008 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2008 Πρώτη φορά το ακούω αυτό.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis22 Μάϊος 21, 2008 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2008 το χρώμα δεν είναι τιποτα... εγώ έκανα εργασία και το σημείο λειτουργίας του κινητήρα μου έπεφτε μέσα στο τραπέζιο του διάγραμματος.Όταν έστειλα την εργασία σε ένα φίλο μου το ίδιο σημείο ήταν εκτός τραπεζίου!!!!!!!!!! Απλά εγώ έχω service pack και αυτός όχι...Τα συμπεράσματα για το office δικά σας........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.