Jump to content

Custom Case by ~Paintstar~

Paintstar

Recommended Posts

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Μια μικρη ενημερωση...

-Το μπροστινο τελικα σημερα θα ειναι ετοιμο και αυριο που θα παρω χρωμα θα βαφτει,αφου πρωτα τοποθετησω και τις 'γριλλιες' με το εμβρυο και τις κυψελες..

-Ολο το υπολοιπο εχει περαστει ενα χερι βερνικι,εν αναμονη αλλου ενος περασματος και αυριο θα ειναι και αυτο ετοιμο..

-Τα διακοπτακια για on/off και reset ειναι ετοιμα αλλα εκκρεμει η τοποθετηση στο μπροστινο..

Οποτε οπως τα εχω υπολογισει,μεχρι αυριο βραδυ θα ειμαστε κομπλε!

Να πω ενα ακομα ευχαριστω σε ολους σας ( :hug: ) και συγνωμη για την τοοοοοοοοοση ταλαιπωρια μεχρι να τελειωσει αυτο το project ( :sorry: )...

Stay tuned!!!!!!!

Το κουτι λογω του οτι θα το χρησιμοποιει ο πατερας μου δεν ηθελα να ειναι too much..

Και εκτος των αλλων,εχουμε γεμισει παραθυρα...:nerd:

Να μην υπαρχει και κατι διφορετικο??:cool:

πολύ όμορφο το αποτέλεσμα άλλα μπροστά εκεί που είναι το μωρό έπρεπε να δόσεις παραπάνω λεπτομέρεια. γιατί με το χρώμα δεν δείχνει τι είναι...

Απο κοντα δειχνει πολυ καλυτερα,πιστεψε με..

Και επειδη ειχα πολλα κεφια...

Ειπα να βαλω μια μια υπογραφουλα...

dsc00566yh0.th.jpgthpix.gif

Τι καλυτερο απο πλεξυ και χαραγμα λοιπον??:banging:

Καταπληκτικό φίλε! Πολλα μπράβο κι απο μενα! :clap::clap::clap:

Οσο για παραθυρο ναι μεν εχει πηξει ο τοπος αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα σκεφτεις κατι προτοτυπο αν θες! Θα δωσει αλλο αερα!

Η γνώμη μου είναι να φτιάξεις "παράθυρο" από πεντάγωνα σαν αυτά που έχεις στο πάνω μέρος. Πολλά πεντάγωνα μαζί δηλαδή.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.