Jump to content

Custom Case by ~Paintstar~

Paintstar

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Και να που ηρθε η ωρα να μπω κι εγω στον κοσμο του modding...

Σε αυτο το worklog θα δειτε την μεχρι ωρας πορεια της δουλειας μου.

ΤΑ υπολοιπα δυστυχως σε κανα μηνα,μιας και εχω εξεταστικη και δεν υπαρχει χρονος..

Δεκτες ολες οι αποψεις καθως και οι γνωμες σας για κατι που θα μπορουσα να κανω!!

Enjoy!!!!

-Eδω βλεπουμε το παλιο μου κουτι (αγνωστων στοιχειων),το οποιο και ευελπιστω να γινει αγνωριστο στο τελος του project!

cstlnkur7mn4jqbwzs7h.jpg

-Η προσοψη και το υπολοιπο 'γυμνο'

s5dfmgg2ho4tcg4oydcl.jpg

-Εσωτερικο

oomuf7gham8wfnjx9nr6.jpg

609nbcn8whxuau5n9cia.jpg

-Ξεκινησα κοβοντας -αποτυχημενα- την πισω θεση του 8αρη ανεμιστηρα θελοντας να βαλω εναν 9αρη..

yhwemr6vh1n26zcmwuwn.jpg

-Με το που πηρα στα χερια μου το dremel ομως..Η τρυπα ανοιξε..

3mv65zq6iwu29393mx8g.jpg

-Δινοντας θεση σε εναν 12αρη!

mxf32y0hxtq0t003iwy8.jpg

-Μετα απο αυτο συνεχισα να κοβω..:)

lb7dr0gjapqbvpqjce8h.jpg

-Για σωστο airflow στην αρχη ελεγα να βαλω μπροστα εναν 8αρη,αλλα κατι μ επιασε παλι και αρχισα το κοψιμο (οπου εκανα και λαθος μετρημα) βαζοντας εναν 9αρη στν προσοψη

c1idbx3at7g0bt35kptx.jpg

vuxifutdkfra8e1rfeip.jpg

-Σε αυτες τις φωτο φαινεται αρκετα καλο,παρακατω 8α διαπιστωσετε ομως οτι δεν ειναι.Στην αρχη απογοητευτηκα,αλλα με υπομονη ολα κυλησαν ομαλα!

ozw8k2w1zzcyhuemnf8l.jpg

-Επομενο βημα το τρυπημα του πανω μερους.Δεν ηθελα να βαλω αλλα ανεμηστηρα,οποτε αρκεστηκα στο να ανοιξω αρκετες τρυπες ωστε να φευγει ο ζεστος αερας..

-Οι τρυπες που ειχα στο μυαλο μου ηταν καπως ετσι..

lyoem9k7a7efxlmmosu5.jpg

-Οποτε και..

il8nr08rjdl0f2dunux8.jpg

-Κοψιμο ξανα λοιπον..

piak3cgzbroyqpfo6y3v.jpg

8dkml5c9qrljaa71hnof.jpg

-και να το κουτι με τις τρυπες ολες και το μπροστα ανεμηστηρακι να δινει λιγο 'χρωμα' :

i13ikfqwtq5pim68agu3.jpg

8gbv5e9hcvq4yw7gdzrt.jpg

-Η συνεχεια θα γινει αργοτερα οπως ειπα πριν,οποτε εχω τη δυνατοτητα να κανω τροποποιησεις συμφωνα με τις γνωμες σας!

-Κοπριτη (respect λεμεεε:worship:) περιμενω και απο σενα!

-->to be continued...

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Φαινεται καλη η δουλεια..

Ομως περιμενουμε την ολοκληρωση για να φανει το αποτελεσμα..

nice job

Πολυ όμορφη ιδέα με τις κυψέλες.

Εξίσου καλή η υλοποίηση.

Περιμένουμε και το υπόλοιπο.

Καλό για αρχή, απλά με της τρύπες για ανεμιστήρες βιάστηκες λίγο μου φαίνετε... Θα ήταν καλύερο να τις έκανες στρογκυλές και όχι τετράγωνες για να μπορείς να βάλεις βίδες...

Βέβαια και πάλι διορθώνετε αν πάρεις λαμαρίνα και βάλεις... Εγώ για το δικό μου ψάχνω να βρω και κανένας δεν έχει :(

Ευχαριστω για τα καλα σας λογια,και πιστεψτε με,σας επιφυλασσω ωραια πραγματακια...

Το ανεμηστηρακι το πηρα απο το πλαισιο extreme στην Στουρναρη κοντα..

:spell:

Και εμενα μαρεσε πολυ μπορουσες μαλλον ανετα να βαλεις και 12ρη ανεμιστιρα μπροστα

Οι κυψελες τα σπανε πραγματικα μου εδωσες ιδεα:hmm::mobile1:

• 3 months later...

Και μετα απο πολυ καιρο ηρθε η ωρα να συνεχισουμε...

-Μετα τα κοψιματα και την νεα τρυπα για 12αρη ανεμιστηρα μπροστα,ηρθε η ωρα να βαψω τον 'σκελετο'...

cdp5v0cdwtsydma97q2c.jpg

v41bc14j9djeqmurtlmn.jpg

Αρκετα ευχαριστημενος απο το χρωμα και την εφαρμογη του..ΔΕΝ ειναι τελειο παρ ολα αυτα,αλλα τι να κανω?Πρωτη φορα βλεπετε...

-Στη συνεχεια συνεχιζω με την υλοποιηση του πανω μερους..Στις πιο πανω φωτογραφιες ειδαμε το κοψιμο των τρυπων και τωρα ερχεται η συνεχεια με τριψιμο ωστε να φυγει το χρωμα και χαραξη plexyglass και 'κρυφο' φωτισμο..

kzf6xkl8mvzaqga0mh0e.jpg

Το φανταζομαι να δειχνει καπως ετσι..:

x2xdzkcuhysjln8n2xgq.jpg

Και τελικα................:

nmt3rx3vs6ca8mg86u0g.jpg

Αυτο πραγματικα μου αρεσε..:jump1:

-Στη συνεχεια εχουμε το μπροστα μερος,οπου μεγαλωσε η τρυπα για να χωρεσει ο σωληνας..

g1cnlfu6mdcihyva50o3.jpg

Θελοντας να κανω κατι τετοιο..

ahrb90pfjpeekce0q471.jpg

uib2lpo63tzni324hmda.jpg

-Ποιο θα ηταν το ωραιο ομως αν δεν υπηρχε και κατι πρωτοτυπο ΜΕΣΑ στον σωληνα???

Ετσι λοιπον αφηνω τα λογια και δειτε μονοι σας...

j9ppgaiopmgwzm07za87.jpg

Πισω απο αυτο το μωρακι θα υπαρχει κοκκινος 12αρης ανεμιστηρας που θα το φωτιζει...(θελει λιγο δουλεια ακομα αλλα κοντευω!!!!!!:cool:)

Και μερικες φωτο με καποια πραγματα πανω στο κουτι...

pafiqhjkcapjxb8b7qk9.jpg

ip5x4sjma1h3jf2robdy.jpg

e01bjep8ocugghtu07a1.jpg

4z68qpui6nh7cabj0cdn.jpg

Λοιπον...

Αυτα για την ωρα...

Οσο για τον διαγωνισμο για την εκθεση στο Γκαζι προλαβαινω??????????????????????

Ωραίος

Ps Ο διαγωνισμός είναι τον Οκτώβρη προλαβαίνεις, κάνε ότι χρειάζεται και ενεργοποιήσου :p

:boxed:κόκκινο με μαύρο λέει παρα πολύ όμως για το digital week

αν είσαι λίγο πιο γρήγορος παίζει να προλάβεις καλή συνεχεια:whistle2:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.