Paintstar Δημοσιεύτηκε Μάϊος 21, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 21, 2008 Και να που ηρθε η ωρα να μπω κι εγω στον κοσμο του modding... Σε αυτο το worklog θα δειτε την μεχρι ωρας πορεια της δουλειας μου. ΤΑ υπολοιπα δυστυχως σε κανα μηνα,μιας και εχω εξεταστικη και δεν υπαρχει χρονος.. Δεκτες ολες οι αποψεις καθως και οι γνωμες σας για κατι που θα μπορουσα να κανω!! Enjoy!!!! -Eδω βλεπουμε το παλιο μου κουτι (αγνωστων στοιχειων),το οποιο και ευελπιστω να γινει αγνωριστο στο τελος του project! -Η προσοψη και το υπολοιπο 'γυμνο' -Εσωτερικο -Ξεκινησα κοβοντας -αποτυχημενα- την πισω θεση του 8αρη ανεμιστηρα θελοντας να βαλω εναν 9αρη.. -Με το που πηρα στα χερια μου το dremel ομως..Η τρυπα ανοιξε.. -Δινοντας θεση σε εναν 12αρη! -Μετα απο αυτο συνεχισα να κοβω.. -Για σωστο airflow στην αρχη ελεγα να βαλω μπροστα εναν 8αρη,αλλα κατι μ επιασε παλι και αρχισα το κοψιμο (οπου εκανα και λαθος μετρημα) βαζοντας εναν 9αρη στν προσοψη -Σε αυτες τις φωτο φαινεται αρκετα καλο,παρακατω 8α διαπιστωσετε ομως οτι δεν ειναι.Στην αρχη απογοητευτηκα,αλλα με υπομονη ολα κυλησαν ομαλα! -Επομενο βημα το τρυπημα του πανω μερους.Δεν ηθελα να βαλω αλλα ανεμηστηρα,οποτε αρκεστηκα στο να ανοιξω αρκετες τρυπες ωστε να φευγει ο ζεστος αερας.. -Οι τρυπες που ειχα στο μυαλο μου ηταν καπως ετσι.. -Οποτε και.. -Κοψιμο ξανα λοιπον.. -και να το κουτι με τις τρυπες ολες και το μπροστα ανεμηστηρακι να δινει λιγο 'χρωμα' : -Η συνεχεια θα γινει αργοτερα οπως ειπα πριν,οποτε εχω τη δυνατοτητα να κανω τροποποιησεις συμφωνα με τις γνωμες σας! -Κοπριτη (respect λεμεεε:worship:) περιμενω και απο σενα! -->to be continued...
jimakos21 Μάϊος 21, 2008 #2 Μάϊος 21, 2008 Φαινεται καλη η δουλεια..Ομως περιμενουμε την ολοκληρωση για να φανει το αποτελεσμα..
crio Μάϊος 21, 2008 #4 Μάϊος 21, 2008 nice jobΠολυ όμορφη ιδέα με τις κυψέλες.Εξίσου καλή η υλοποίηση.Περιμένουμε και το υπόλοιπο.
sakis_the_fraud1416003252 Μάϊος 22, 2008 #7 Μάϊος 22, 2008 πολυ καλα πας...αυτο με τις κυψελες πολυ μου αρεσε!το φουρφουρι που εχεις μπροστα, ειναι αυτο?http://uk.youtube.com/watch?v=hGe17F1qI6s&feature=related αν ναι πες μας απο που το πηρες!
DMylonas Μάϊος 22, 2008 #8 Μάϊος 22, 2008 Καλό για αρχή, απλά με της τρύπες για ανεμιστήρες βιάστηκες λίγο μου φαίνετε... Θα ήταν καλύερο να τις έκανες στρογκυλές και όχι τετράγωνες για να μπορείς να βάλεις βίδες... Βέβαια και πάλι διορθώνετε αν πάρεις λαμαρίνα και βάλεις... Εγώ για το δικό μου ψάχνω να βρω και κανένας δεν έχει
Paintstar Μάϊος 22, 2008 Author #10 Μάϊος 22, 2008 Ευχαριστω για τα καλα σας λογια,και πιστεψτε με,σας επιφυλασσω ωραια πραγματακια... Το ανεμηστηρακι το πηρα απο το πλαισιο extreme στην Στουρναρη κοντα..
Jason Μάϊος 23, 2008 #11 Μάϊος 23, 2008 Και εμενα μαρεσε πολυ μπορουσες μαλλον ανετα να βαλεις και 12ρη ανεμιστιρα μπροστα Οι κυψελες τα σπανε πραγματικα μου εδωσες ιδεα:mobile1:
RazoR Μάϊος 24, 2008 #12 Μάϊος 24, 2008 Πολυ καλη ιδεα οι κυψελες οντως, "δειχνουν" πολυ στο κουτι...
Paintstar Σεπτέμβριος 18, 2008 Author #13 Σεπτέμβριος 18, 2008 Και μετα απο πολυ καιρο ηρθε η ωρα να συνεχισουμε... -Μετα τα κοψιματα και την νεα τρυπα για 12αρη ανεμιστηρα μπροστα,ηρθε η ωρα να βαψω τον 'σκελετο'... Αρκετα ευχαριστημενος απο το χρωμα και την εφαρμογη του..ΔΕΝ ειναι τελειο παρ ολα αυτα,αλλα τι να κανω?Πρωτη φορα βλεπετε... -Στη συνεχεια συνεχιζω με την υλοποιηση του πανω μερους..Στις πιο πανω φωτογραφιες ειδαμε το κοψιμο των τρυπων και τωρα ερχεται η συνεχεια με τριψιμο ωστε να φυγει το χρωμα και χαραξη plexyglass και 'κρυφο' φωτισμο.. Το φανταζομαι να δειχνει καπως ετσι..: Και τελικα................: Αυτο πραγματικα μου αρεσε..:jump1: -Στη συνεχεια εχουμε το μπροστα μερος,οπου μεγαλωσε η τρυπα για να χωρεσει ο σωληνας.. Θελοντας να κανω κατι τετοιο.. -Ποιο θα ηταν το ωραιο ομως αν δεν υπηρχε και κατι πρωτοτυπο ΜΕΣΑ στον σωληνα??? Ετσι λοιπον αφηνω τα λογια και δειτε μονοι σας... Πισω απο αυτο το μωρακι θα υπαρχει κοκκινος 12αρης ανεμιστηρας που θα το φωτιζει...(θελει λιγο δουλεια ακομα αλλα κοντευω!!!!!!) Και μερικες φωτο με καποια πραγματα πανω στο κουτι... Λοιπον... Αυτα για την ωρα... Οσο για τον διαγωνισμο για την εκθεση στο Γκαζι προλαβαινω??????????????????????
ProPitsiriko$ Σεπτέμβριος 18, 2008 #14 Σεπτέμβριος 18, 2008 Αρχοντας...αυτο εχω να πω μονο...Respect...
dellman Σεπτέμβριος 18, 2008 #15 Σεπτέμβριος 18, 2008 Ωραίος Ps Ο διαγωνισμός είναι τον Οκτώβρη προλαβαίνεις, κάνε ότι χρειάζεται και ενεργοποιήσου
Jason Σεπτέμβριος 18, 2008 #16 Σεπτέμβριος 18, 2008 κόκκινο με μαύρο λέει παρα πολύ όμως για το digital week αν είσαι λίγο πιο γρήγορος παίζει να προλάβεις καλή συνεχεια:whistle2:
Paintstar Σεπτέμβριος 18, 2008 Author #18 Σεπτέμβριος 18, 2008 Το χρωμα θα ειναι μαυρος ο σκελετος,κοκκινο εσωτερικο και ασημι με μαυρο σχεδιο απ εξω...
athlon=greek Σεπτέμβριος 18, 2008 #19 Σεπτέμβριος 18, 2008 το εμβρυο μεγάλη μαγκιά keep rocking man...:clap:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.