Jump to content

ΕΧΩ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕ Ε6420 ΣΤΑ 3.920ΜΗz ΜΕ 490 FSB ΠΑΕΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΠΩΣ????

pastelidis.n.s.

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θα η θελα να μου δωσετε την συμβουλη σας για τον αν μπορω να ανεβασω πιο ψηλα τον Ε6420 που εχω παει στα 3.920ΜΗz με 490 FSB με ASUS P5K, RAM Teamgroup 667MHz 1gb, PSU 500W Chieftec, η ψυξη στον επεξεργαστη γινεται με αερα με μια ψυχτρα SCYTHE. Σκοπος μου ειναι να σπασω το σκορ μου SUPER PI που ειναι 13.015s.

δε καταλαβαινω τι θελεις να σου πουμε..

οπως εφτασες στο σημειο αυτο , ετσι θα φτασεις και παραπανω

Δεν με κοβουν η RΑΜ γιατι ειχα παιξει με 340 FSb με διαιρετη και bootara στα 1020MHz οποτε δεν με κοβουν...Μηπως καποιο αλλο κολπακι?????

εννοούσα προφανώς να βάλεις ένα 2ο ίδιο για dual channel... όχι να τις αλλάξεις...

Εχω βαλει ψυξη στα mosfets με ενα ανεμιστηρακι αλλο ενα απο την αλλη πλευρα τησ ψυχτρας και απο πανω με ανοιχτο το κουτι ενα μεγαλο ανεμιστηρα αλλα μου φενεται δεν γινεται γιατι ανεβηκαν οι θερμοκαρασιες εξω εννοω τον καιρο και ολα τα ρευματα ειναι τερμα εκτος απο το VDRAM που δεν το ανεβαζω παραπανω ειναι ηδη στα 2.35

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.