spike83 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 21, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 21, 2008 Καλημερα! κατεβασα καποια αρχεια *.reg τα οποια πρεπει να περασω στον υπολογιστη μου.Παταω διπλο κλικ κ μου ανοιγουν σαν TxT .. μπορω να κανω κατι γιαυτο !>??? Ευχαριστω για την βοηθεια!! στο πισι μ εχω περασμενα windows xp - pro GR Sp3 !! Thnx again Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Μάϊος 21, 2008 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2008 Με ανοιγμένο έναν Windows Explorer θα πας στα Εργαλεία (έχω WinXP ΕΝ, οπότε να με συγχωρείς για όποιο λάθος), Επιλογές φακέλων (Folder Options) και στο παράθυρο που θα σου ανοίξει θα πάς στο 3ο tab που λογικά γράφει "Τύποι Αρχείων"...Βρίσκεις βάσει της επέκτασης ".reg" και επιλέγεις τον "Registry Editor" C:/Windows/regedit σαν στάνταρ πρόγραμμα για να ανοίγουν...Εναλλακτικά , δεξί κλίκ, "Ανοιγμα με" και επιλέγεις το ίδιο πρόγραμμα, αφού τικάρεις την επιλογή του να ανοίγει πάντα με το πρόγραμμα που έχεις επιλέξει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Μάϊος 21, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2008 Felix Ευχαριστω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.