kopros1416003331 Νοέμβριος 7, 2008 #101 Νοέμβριος 7, 2008 απιστευτη δουλεια Κοπρίτη συγχαρητηρια!!:drool::drool:
Maximus Νοέμβριος 7, 2008 #102 Νοέμβριος 7, 2008 Που το χες κρυμμένο ρει αυτό και δε το δα (θα το παιρνα και θα φευγα τρέχοντας )
Κοπρίτης Νοέμβριος 7, 2008 #103 Νοέμβριος 7, 2008 απιστευτη δουλεια Κοπρίτη συγχαρητηρια!!:drool::drool: ωπ! κι αλλος? ελα να μαζευομαστε σιγα-σιγα ολα τα αδεσποτα.... ευχαριστω φιλε μου. Που το χες κρυμμένο ρει αυτό και δε το δα (θα το παιρνα και θα φευγα τρέχοντας ) Σου ξεφυγε γιατι το 'χει ηδη παρει ο Ακης εδω και κανα μηνα... απλα μεχρι να το ποσταρει ο ιδιος....μαλλον θα του χω φτιαξει και την οθονη
neuromancer Νοέμβριος 7, 2008 #105 Νοέμβριος 7, 2008 Υποκλινομαι επίσης. Ως αεροπλανάκιας, ΒΠΠάκιας και παλιός μοντελιστής ομολογώ ότι μου πέφτουν τα σάλια... ΑΨΟΓΗ και επαγγελματική δουλειά. Ότι και να πούμε είναι λίγο. Εύγε!
geogeoland Νοέμβριος 7, 2008 #106 Νοέμβριος 7, 2008 Εμένα το πληκτρολόγιο γιατί μ' άρεσε πιο πολύ απ' το κουτί? (στο εξωτερικό και ως γενική εικόνα, γιατι η ομορφιά του κουτιού είναι πιστεύω στη λεπτομέρεια) And that says something! εξαιρετικό
enzo Νοέμβριος 8, 2008 #109 Νοέμβριος 8, 2008 ΩΧ !!! Τα πληκτρα κ το ποντικι μου!!!! Υπεροχη δουλεια κυριε Κοπριτη... Οπως παντα !!!
Demis_1416003266 Νοέμβριος 10, 2008 #111 Νοέμβριος 10, 2008 Ενα μεγαλο bravo και απο εμενα ρε Γιωργοο .. .Αναμονη για το επομενο Project εμπνευσμενο ισως απο μια αλλη εποχή ..
Κοπρίτης Νοέμβριος 10, 2008 #112 Νοέμβριος 10, 2008 Ευχαριστω απαντες για τα καλα σας λογια να'στε καλα :red: Εμένα το πληκτρολόγιο γιατί μ' άρεσε πιο πολύ απ' το κουτί? (στο εξωτερικό και ως γενική εικόνα, γιατι η ομορφιά του κουτιού είναι πιστεύω στη λεπτομέρεια)And that says something! εξαιρετικό δεν εχεις αδικο απλα πολλες φορες, τα στρατιωτικα θεματα μπορει να μην μπορουν να χαρακτηριστουν ομορφα με την κλασσικη εννοια της λεξης αλλα μαλλον ενδιαφεροντα με εναν αλλο τροπο η λογικη του form follows function και της λιτης στιβαρης κατασκευης εχει μια δικη της γοητεια. Ενα μεγαλο bravo και απο εμενα ρε Γιωργοο .. .Αναμονη για το επομενο Project εμπνευσμενο ισως απο μια αλλη εποχή .. Demi δεν εχω ξεμπερδεψει ακομα με τον Β.ΠΠ... δεν θα μπορουσα να αφησω στην απ'εξω πχ τον κοκκινο στρατο :devil: (για να μην μιλησω για Afrika Korps. Eastern front winter camo, U.S.A.F, ναυτικο κ.α....) ιδεες υπαρχουν ατελειωτες χρονος δεν υπαρχει οσος θα ηθελα
DarkJL Μάρτιος 21, 2009 #113 Μάρτιος 21, 2009 Λίγο αργά από εμένα αλλά συγχαριτήρια, άψογος καλά έλεγε ο άλλος ότι αδικήσαι στην Ελλάδα. Το κουτί μαζί με τα πληκτρολόγιο-τροκτικό είναι όλα τα λεφτά περιμένω με αγωνία να δω την οθόνη.Υ.Γ. Έχετε σκεφτεί να κάνετε και τα ηχεία ασορτί;
yz250 Μάϊος 3, 2009 Author #114 Μάϊος 3, 2009 Λίγο αργά από εμένα αλλά συγχαριτήρια, άψογος καλά έλεγε ο άλλος ότι αδικήσαι στην Ελλάδα. Το κουτί μαζί με τα πληκτρολόγιο-τροκτικό είναι όλα τα λεφτά περιμένω με αγωνία να δω την οθόνη.Υ.Γ. Έχετε σκεφτεί να κάνετε και τα ηχεία ασορτί; καποια στιγμη θα φτιαχτει οθονη και ηχεια.... πιστευω μεσα στο καλοκαιρι να φτιαχτουν
Jason Μάϊος 4, 2009 #117 Μάϊος 4, 2009 το εχω δει αρκετες φορες στο EXTREME και το θαυμαζω με τις ωρες . απο την αρχη ομως που το ειδα σκεφτηκα πως θα ηταν αρκετα βολικο αν μεσα στην κατασκευη της οθονης και του πληκτρολογιου ενσωματωνοταν και το HARDWARE του desk top ωστε να ειχαμε ενα φορητο με επιδωσεις . Η δουλεια σου παντως ειναι απιστευτη. :worship::worship::worship::worship: Το sketchup οσο και να προσπαθω δεν θα το μαθω ποτε.:rant::rant::rant: Αυτό που βλέπεις στο Extreme δεν είναι σαν του Yz.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.