kopros1416003331 Νοέμβριος 7, 2008 #101 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2008 απιστευτη δουλεια Κοπρίτη συγχαρητηρια!!:drool::drool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Νοέμβριος 7, 2008 #102 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2008 Που το χες κρυμμένο ρει αυτό και δε το δα (θα το παιρνα και θα φευγα τρέχοντας ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Νοέμβριος 7, 2008 #103 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2008 απιστευτη δουλεια Κοπρίτη συγχαρητηρια!!:drool::drool: ωπ! κι αλλος? ελα να μαζευομαστε σιγα-σιγα ολα τα αδεσποτα.... ευχαριστω φιλε μου. Που το χες κρυμμένο ρει αυτό και δε το δα (θα το παιρνα και θα φευγα τρέχοντας ) Σου ξεφυγε γιατι το 'χει ηδη παρει ο Ακης εδω και κανα μηνα... απλα μεχρι να το ποσταρει ο ιδιος....μαλλον θα του χω φτιαξει και την οθονη Link to comment Share on other sites More sharing options...
aeroengine Νοέμβριος 7, 2008 #104 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2008 υποκλινομαι..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Νοέμβριος 7, 2008 #105 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2008 Υποκλινομαι επίσης. Ως αεροπλανάκιας, ΒΠΠάκιας και παλιός μοντελιστής ομολογώ ότι μου πέφτουν τα σάλια... ΑΨΟΓΗ και επαγγελματική δουλειά. Ότι και να πούμε είναι λίγο. Εύγε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
geogeoland Νοέμβριος 7, 2008 #106 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2008 Εμένα το πληκτρολόγιο γιατί μ' άρεσε πιο πολύ απ' το κουτί? (στο εξωτερικό και ως γενική εικόνα, γιατι η ομορφιά του κουτιού είναι πιστεύω στη λεπτομέρεια) And that says something! εξαιρετικό Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Νοέμβριος 7, 2008 #107 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2008 all the money... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX Νοέμβριος 7, 2008 #108 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2008 Congrats και από μένα!!Απλά... :worship::worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
enzo Νοέμβριος 8, 2008 #109 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2008 ΩΧ !!! Τα πληκτρα κ το ποντικι μου!!!! Υπεροχη δουλεια κυριε Κοπριτη... Οπως παντα !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Νοέμβριος 9, 2008 #110 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2008 το tastaturen τα σπασε όλα . εύγε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demis_1416003266 Νοέμβριος 10, 2008 #111 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2008 Ενα μεγαλο bravo και απο εμενα ρε Γιωργοο .. .Αναμονη για το επομενο Project εμπνευσμενο ισως απο μια αλλη εποχή .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Νοέμβριος 10, 2008 #112 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2008 Ευχαριστω απαντες για τα καλα σας λογια να'στε καλα :red: Εμένα το πληκτρολόγιο γιατί μ' άρεσε πιο πολύ απ' το κουτί? (στο εξωτερικό και ως γενική εικόνα, γιατι η ομορφιά του κουτιού είναι πιστεύω στη λεπτομέρεια)And that says something! εξαιρετικό δεν εχεις αδικο απλα πολλες φορες, τα στρατιωτικα θεματα μπορει να μην μπορουν να χαρακτηριστουν ομορφα με την κλασσικη εννοια της λεξης αλλα μαλλον ενδιαφεροντα με εναν αλλο τροπο η λογικη του form follows function και της λιτης στιβαρης κατασκευης εχει μια δικη της γοητεια. Ενα μεγαλο bravo και απο εμενα ρε Γιωργοο .. .Αναμονη για το επομενο Project εμπνευσμενο ισως απο μια αλλη εποχή .. Demi δεν εχω ξεμπερδεψει ακομα με τον Β.ΠΠ... δεν θα μπορουσα να αφησω στην απ'εξω πχ τον κοκκινο στρατο :devil: (για να μην μιλησω για Afrika Korps. Eastern front winter camo, U.S.A.F, ναυτικο κ.α....) ιδεες υπαρχουν ατελειωτες χρονος δεν υπαρχει οσος θα ηθελα Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkJL Μάρτιος 21, 2009 #113 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2009 Λίγο αργά από εμένα αλλά συγχαριτήρια, άψογος καλά έλεγε ο άλλος ότι αδικήσαι στην Ελλάδα. Το κουτί μαζί με τα πληκτρολόγιο-τροκτικό είναι όλα τα λεφτά περιμένω με αγωνία να δω την οθόνη.Υ.Γ. Έχετε σκεφτεί να κάνετε και τα ηχεία ασορτί; Link to comment Share on other sites More sharing options...
yz250 Μάϊος 3, 2009 Author #114 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2009 Λίγο αργά από εμένα αλλά συγχαριτήρια, άψογος καλά έλεγε ο άλλος ότι αδικήσαι στην Ελλάδα. Το κουτί μαζί με τα πληκτρολόγιο-τροκτικό είναι όλα τα λεφτά περιμένω με αγωνία να δω την οθόνη.Υ.Γ. Έχετε σκεφτεί να κάνετε και τα ηχεία ασορτί; καποια στιγμη θα φτιαχτει οθονη και ηχεια.... πιστευω μεσα στο καλοκαιρι να φτιαχτουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
hondo1 Μάϊος 3, 2009 #115 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2009 να φερω βαριοπουλα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_under Μάϊος 3, 2009 #116 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2009 απλα τρελο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Μάϊος 4, 2009 #117 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2009 το εχω δει αρκετες φορες στο EXTREME και το θαυμαζω με τις ωρες . απο την αρχη ομως που το ειδα σκεφτηκα πως θα ηταν αρκετα βολικο αν μεσα στην κατασκευη της οθονης και του πληκτρολογιου ενσωματωνοταν και το HARDWARE του desk top ωστε να ειχαμε ενα φορητο με επιδωσεις . Η δουλεια σου παντως ειναι απιστευτη. :worship::worship::worship::worship: Το sketchup οσο και να προσπαθω δεν θα το μαθω ποτε.:rant::rant::rant: Αυτό που βλέπεις στο Extreme δεν είναι σαν του Yz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.