yz250 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 20, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 20, 2008 Γεια σας μολις μου πηρα το νεο μου κουτι που μου εφτιαξε ο Κοπριτης(γνωστο και μη εξαίρεταιο μελος του thelab) το κουτι οπως ηταν αρχικα http://www.chieftec.com/ba-01b-b-b.html μετα την περιποιηση του Γιωργου... το στησιμο της υδροψυξης εγινε και sleeving καποιον καλωδιων τα οποια θα φαινονται επισης λαπαριστικε και το block Link to comment Share on other sites More sharing options...
yz250 Μάϊος 20, 2008 Author #2 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2008 reserve Link to comment Share on other sites More sharing options...
psilos Μάϊος 20, 2008 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2008 Respect απλα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Μάϊος 20, 2008 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2008 Ξέχασες τη φωτό του Αδόλφου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Μάϊος 20, 2008 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2008 Aπλα για αλλη μια φορα ο κοπριταρος τα εσπασε κανονικα εγινε τρομερο το κουτακι του ΥΖ ενα μεγαλο μπραβο :clap::clap::clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Μάϊος 20, 2008 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2008 Νταξ...τι να λεμε τωρα...:worship: :worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
yz250 Μάϊος 20, 2008 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2008 Ξέχασες τη φωτό του Αδόλφου.... ο Αδόλφος θα μπει σε αφισα πισω απο το ολο συστημα (case,monitor κτλ).... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th. Μάϊος 20, 2008 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2008 reverseβρε παλλικαρι μου reverse ειναι στο μπασκετ....βαλε ενα reserve..:happy2:απλα κλασσικα αριστουργημα το κουτι...μπραβο....:drool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 20, 2008 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2008 θελω να δω πως θα τραβαει νερο η αντλια απο το reservuar μιας και ειναι καθετα τοποθετιμενο και με τα ρακορ προσ τα πανο...εχει βαλει κανα σωλινα στην μεσα μερια των ρακορ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Μάϊος 20, 2008 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2008 Βάλε κι αυτό για background στα widowzhttp://www.het.org.uk/images/birkenau_0.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
yz250 Μάϊος 20, 2008 Author #11 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2008 βρε παλλικαρι μου reverse ειναι στο μπασκετ....βαλε ενα reserve..:happy2:απλα κλασσικα αριστουργημα το κουτι...μπραβο....:drool:αμα εισαι 2 μερες με 1 ωρα υπνο δικαιολογουμε πιστευω(μας χαλασε το dota :whistle2: ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Μάϊος 20, 2008 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2008 :-O Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάϊος 20, 2008 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2008 Ωραία δουλειά! Βάλε κι αυτό για background στα widowzhttp://www.het.org.uk/images/birkenau_0.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
yz250 Μάϊος 20, 2008 Author #14 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2008 θελω να δω πως θα τραβαει νερο η αντλια απο το reservuar μιας και ειναι καθετα τοποθετιμενο και με τα ρακορ προσ τα πανο...εχει βαλει κανα σωλινα στην μεσα μερια των ρακορ? το συστημα παει ως εξης: αντλια->τανκ->ψυγειο->block Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hohenstaufen Μάϊος 20, 2008 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2008 Καλά το κουτί είναι σε άλλη διάσταση.....Ι VANT IT!!! SCHNELLL!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sol Μάϊος 20, 2008 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2008 να μαντέψω στο cod2 έπερνες πάντα γερμανούς? κλασσική δουλειά Κοπριταε... άψογο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Μάϊος 20, 2008 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2008 @ Neuromancer: Συμφωνώ στην "αντιπάθειά" σου, απλά θεωρώ πως ακόμα και οι Ναζί, είχαν μια "τέχνη" στα εμβλήματα και logo τους. Το σήμα των Γερμανών αλεξιπτωτιστών π.χ., με τον αετό σε εφόρμηση και στα νύχια τη σβάστιγκα, είναι από τα "ομορφότερα" που έχω δει σε αλεξιπτωτιστές. Όπως και ο Κομμουνισμός στην ΕΣΣΔ (Σταλινισμός) έχει απίστευτο "ρομαντισμό", με την επιβλητική συλλογή από λογότυπα μέχρι και προπαγάνδες, έτσι έχουν ρομαντισμό και αυτά. Just my thought Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Μάϊος 20, 2008 #18 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2008 Θες κι ένα τέτοιο, ειδικά αν παίζεις 1942.http://www.german-helmets.com/WSS/SS-M1942.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Μάϊος 20, 2008 #19 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2008 @ Neuromancer: Συμφωνώ στην "αντιπάθειά" σου, απλά θεωρώ πως ακόμα και οι Ναζί, είχαν μια "τέχνη" στα εμβλήματα και logo τους. Το σήμα των Γερμανών αλεξιπτωτιστών π.χ., με τον αετό σε εφόρμηση και στα νύχια τη σβάστιγκα, είναι από τα "ομορφότερα" που έχω δει σε αλεξιπτωτιστές.Όπως και ο Κομμουνισμός στην ΕΣΣΔ (Σταλινισμός) έχει απίστευτο "ρομαντισμό", με την επιβλητική συλλογή από λογότυπα μέχρι και προπαγάνδες, έτσι έχουν ρομαντισμό και αυτά. Just my thought Μη νομίζεις, παρόμοια το βλέπουμε το θέμα. Δεν εγκρίνω σε καμμιά περίπτωση αυτά που έκαναν αλλά ως fan της στρατιωτικής τεχνολογίας τους βγάζω το καπέλο. 'Η να στο θέσω διαφορετικά, στο γραφείο μου έχω ενα μοντέλο Stuka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Μάϊος 20, 2008 #20 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2008 Πόσο καιρό του πήρε να το moddάρει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.