Jump to content

Παραγγελεία μέσω Internet

athlon=greek

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδιά θέλω να παραγγείλω ένα σετάκι μνήμες απο την Crucial,επειδή γνωρίζετε τον τρόπο μπορείτε να με καθοδηγήσετε να γίνει σωστά η παραγγελεία;Ευχαριστω..:o

Απο πού θέλεις να κάνεις την παραγγελία? Αν είναι από ελληνικό μαγαζί πάρε τους ένα τηλέφωνο και θα σε εξυπηρετήσουν.

edit

Crucial = http://www.crucial.com οπότε πάμε eu. Μεταφορικά 7 ευρώ, πολύ καλά.

Παραγγελίες μέσω πιστωτικής κάρτας. Φτιάχνεις account, κάνεις την παραγγελία και είσαι οκ.

Αποστολή μέσω UPS Express

Απο πού θέλεις να κάνεις την παραγγελία? Αν είναι από ελληνικό μαγαζί πάρε τους ένα τηλέφωνο και θα σε εξυπηρετήσουν.

edit

Crucial = http://www.crucial.com οπότε πάμε eu. Μεταφορικά 7 ευρώ, πολύ καλά.

Παραγγελίες μέσω πιστωτικής κάρτας. Φτιάχνεις account, κάνεις την παραγγελία και είσαι οκ.

Αποστολή μέσω UPS Express

έχω κάνει acount artist_ άπλα έλεγα να χρησιμοποιήσω αν υπάρχει δυνατότητα προπληρωμένης κάρτας, και όχι την πιστωτική κάρτα για περισσότερη ασφάλεια κατάτην ανάληψη των χρημάτων απο χακερς και τα παρόμοια κακοποιά στοιχεία....γιατί μετά:wall::wall::wall::wall:

Δες αν γράφει πουθενά για visa electrone. Αν λέει τότε κάνε αγορά με την προπληρωμένη.

Αν και έχω την εντύπωση οτί και να σου φάνε λεφτά από αγορά μέσω νετ, έχεις την δυνατότητα σε 30 μέρες να καταγγείλεις την αγορά αυτήν στην τράπεζα.

το θέμα είναι να μην τρέχω γιατί δεν είναι καιροί να χάνεις λεφτά απο λαμογιές φιλτάτε artista_

πας φίλε μου σε μια τράπεζα (τώρα ποια το κάνουν οι περισσότερες) και βγάζεις μια προπληρωμένη κάρτα το πολύ 30 λεπτά 8α σου πάρει και βάζεις όσα λεφτά κάνει αυτό που θες να αγοράσεις άντε και 5 ευρώ παραπάνω. Έτσι δηλώνεις αυτή στη αγορά σου και έτσι ούτε γάτα ούτε ζημιά. Όποτε θες πάλι να αγοράσεις κάτι βάζεις πάλι τα λεφτά της αγοράς και είσαι ΟΚ χωρίς να σε κλέψει κανείς

Υ.σ κοιτα η καρτα που 8α βγαλεις να εχει εναν 3ψηφιο αριθμο απο πισω..τοτε μπορεις να την χρησημοποιησεις παντου στις αγορες σου μεσο internet

οπότε λογίκα η τράπεζα θα κάνει την μετατροπή απο ευρώ σε δολλάριο και όλα κομπλέ,ευχαριστώ παιδιά:jump1::clap:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.