athlon=greek Δημοσιεύτηκε Μάϊος 20, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 20, 2008 Παιδιά θέλω να παραγγείλω ένα σετάκι μνήμες απο την Crucial,επειδή γνωρίζετε τον τρόπο μπορείτε να με καθοδηγήσετε να γίνει σωστά η παραγγελεία;Ευχαριστω..
Artist_ Μάϊος 20, 2008 #2 Μάϊος 20, 2008 Απο πού θέλεις να κάνεις την παραγγελία? Αν είναι από ελληνικό μαγαζί πάρε τους ένα τηλέφωνο και θα σε εξυπηρετήσουν.edit Crucial = http://www.crucial.com οπότε πάμε eu. Μεταφορικά 7 ευρώ, πολύ καλά.Παραγγελίες μέσω πιστωτικής κάρτας. Φτιάχνεις account, κάνεις την παραγγελία και είσαι οκ.Αποστολή μέσω UPS Express
athlon=greek Μάϊος 20, 2008 Author #3 Μάϊος 20, 2008 Απο πού θέλεις να κάνεις την παραγγελία? Αν είναι από ελληνικό μαγαζί πάρε τους ένα τηλέφωνο και θα σε εξυπηρετήσουν.edit Crucial = http://www.crucial.com οπότε πάμε eu. Μεταφορικά 7 ευρώ, πολύ καλά. Παραγγελίες μέσω πιστωτικής κάρτας. Φτιάχνεις account, κάνεις την παραγγελία και είσαι οκ. Αποστολή μέσω UPS Express έχω κάνει acount artist_ άπλα έλεγα να χρησιμοποιήσω αν υπάρχει δυνατότητα προπληρωμένης κάρτας, και όχι την πιστωτική κάρτα για περισσότερη ασφάλεια κατάτην ανάληψη των χρημάτων απο χακερς και τα παρόμοια κακοποιά στοιχεία....γιατί μετά:wall::wall:
Artist_ Μάϊος 20, 2008 #4 Μάϊος 20, 2008 Δες αν γράφει πουθενά για visa electrone. Αν λέει τότε κάνε αγορά με την προπληρωμένη.Αν και έχω την εντύπωση οτί και να σου φάνε λεφτά από αγορά μέσω νετ, έχεις την δυνατότητα σε 30 μέρες να καταγγείλεις την αγορά αυτήν στην τράπεζα.
athlon=greek Μάϊος 20, 2008 Author #5 Μάϊος 20, 2008 το θέμα είναι να μην τρέχω γιατί δεν είναι καιροί να χάνεις λεφτά απο λαμογιές φιλτάτε artista_
galactob Μάϊος 20, 2008 #6 Μάϊος 20, 2008 πας φίλε μου σε μια τράπεζα (τώρα ποια το κάνουν οι περισσότερες) και βγάζεις μια προπληρωμένη κάρτα το πολύ 30 λεπτά 8α σου πάρει και βάζεις όσα λεφτά κάνει αυτό που θες να αγοράσεις άντε και 5 ευρώ παραπάνω. Έτσι δηλώνεις αυτή στη αγορά σου και έτσι ούτε γάτα ούτε ζημιά. Όποτε θες πάλι να αγοράσεις κάτι βάζεις πάλι τα λεφτά της αγοράς και είσαι ΟΚ χωρίς να σε κλέψει κανείςΥ.σ κοιτα η καρτα που 8α βγαλεις να εχει εναν 3ψηφιο αριθμο απο πισω..τοτε μπορεις να την χρησημοποιησεις παντου στις αγορες σου μεσο internet
athlon=greek Μάϊος 20, 2008 Author #7 Μάϊος 20, 2008 οπότε λογίκα η τράπεζα θα κάνει την μετατροπή απο ευρώ σε δολλάριο και όλα κομπλέ,ευχαριστώ παιδιά:jump1::clap:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.