Jump to content

Λουστράρισμα......

f117

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

:p λοιπόν..... :p λολ..... οχι δεν είμαι κάγκουρας...δεν έχω βάλει πχ φωτάκια στο μοντέο μ.... ΜΠΛΕ :p ..... axmmm...

αλλά "παίζω" ρακέτες......και θέλω τώρα τις ρακέτες να τις λουστράρω......ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω?

NTG? :o :whistle2::whistle2::whistle2:

EL42256.jpg

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

ωραίος......ωραίος......έχει κάνει κανείς τπτ παρόμοιο?πόση ώρα μετα το αφήνω να στεγνώση?με πινέλο?

καταρχάς πάρε πιο βαριές ρακέτες, αυτες είναι πούπουλα και δεν βοηθάνε :p, αμα θες μπορω να σου προτίνω μάρκα...καταδεύτερον δεν θελει φιλοσοφία το βερνίκωμα, πάρε ενα βερνίκι περνα το ενα δυο χέρια αστο να στεγνώσει και είσαι κομπλέ, ολα τα άλλα ειναι λεπτομέρειες

καταρχάς πάρε πιο βαριές ρακέτες, αυτες είναι πούπουλα και δεν βοηθάνε :p, αμα θες μπορω να σου προτίνω μάρκα...καταδεύτερον δεν θελει φιλοσοφία το βερνίκωμα, πάρε ενα βερνίκι περνα το ενα δυο χέρια αστο να στεγνώσει και είσαι κομπλέ, ολα τα άλλα ειναι λεπτομέρειες

Εάν δέν το έχεις το άθλημα τότε είναι φιλοσοφία.:)

ενα βερνικι εμποτισμου ζητας, το περνας με πινελο 2 χερια και τελος.

:p λοιπόν..... :p λολ..... οχι δεν είμαι κάγκουρας...δεν έχω βάλει πχ φωτάκια στο μοντέο μ.... ΜΠΛΕ :p ..... axmmm...

Ποιος έχει μπλέ φωτάκια στο αυτοκίνητο ρε βλ@μένε?Άσπρες λάμπες είναι στα φώτα θέσεως:rant:

Μιλάς εσύ που την μία μου σπινιάρεις το daihatsu σου και την άλλη με πέρνεις τηλέφωνο ότι σου έσπασε η ντίζα του συμπλέκτη?

Άντε μην πώ τώρα τπτ για το λάστιχο :hehe: :hehe::tomato:

Ποιος έχει μπλέ φωτάκια στο αυτοκίνητο ρε βλ@μένε?Άσπρες λάμπες είναι στα φώτα θέσεως:rant:

Μιλάς εσύ που την μία μου σπινιάρεις το daihatsu σου και την άλλη με πέρνεις τηλέφωνο ότι σου έσπασε η ντίζα του συμπλέκτη?

Άντε μην πώ τώρα τπτ για το λάστιχο :hehe: :hehe::tomato:

:rofl::rofl::rofl::rofl:

άσσσσσσσσσσσπρεςςςςςςςςς........? :o θες να ρωτήσουμε τον gorillakoooooooo? ε?Ε?Ε?Ε?Ε/ .......

το daihatsu το ΜΑΤΙΑΣΕΣ.........τέλοςςςςςς

εγώ έχω αχρωματοψία και τις βλέπω άσπρες με το μπλέ να φαίνεται πάνω στο πλαστικό απ το φανάρι.

Άμα τις βλέπω εγώ άσπρες, είναι άσπρες.... τελοC

aihatsu ρε :getlost:

:hehe:

Άστο μια ημέρα να στεγνώσει, 2 ώρες είναι μόνο για αφή. Αν μετά από 2 ώρες πας και παίξεις θα γίνει από το μπαλάκι σκ@τα. Μην σου πω θα σου κολλήσει το μπαλάκι πάνω :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.