Jump to content

Έπαθε εγκεφαλικό ο υπολογιστής μου;

planetman

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εχθές μετέφερα τον υπολογιστή μου στο νέο σπίτι, τον άνοιξα και μετά από κανένα 10λεπτο ήρεμης χρήσης κάνει restart και δεν μπορούσε να ξεκινήσει. Τον κλείνω, τον ξανανοίγω και πάλι τίποτα. Όλα τα ανεμιστήρια δούλευαν αλλά κανένα μπιπ δεν ακουγόταν και η οθόνη δεν έδειχνε τίποτα. Τον έκλεισα και τον άνοιξα 2-3 φορές και πάλι τα ίδια. Σκέφτηκα ότι η μητρική τά' παιξε επειδή δεν ακουγόταν κανένα απολύτως μπιπ και ήμουν έτοιμος σήμερα το πρωί να την πήγαινα για αλλαγή. Κοιμάμαι όμως το βράδυ και ονειρεύομαι ότι σήμερα το πρωί τον ανοίγω και δουλεύει. Ε σήμερα το πρωί τον άνοιξα και δούλεψε.

Το θέμα μας δεν είναι αν βλέπω πράγματα που γίνονται στο μέλλον αλλά τι τρέχει με τον υπολογιστή μου. Θα το ξανακάνει λέτε; :wassat:

το πιθανοτερο κατα την μεταφορα να κουνηθηκε κατι.ελεγξε τα ολα οτι ειναι σωστα κουμπωμενα.στην αναγκη ξεκουμπωσε και ξανακουμπωσε τα ολα απο την αρχη.

επισης τσεκαρε και το κολπο με το αναποδογυρισμα της πριζας στον τοιχο.:p

Του άρεσε τόσο πολύ το σπίτι φαίνεται, που έπαθε ταράκουλο. :p

Σοβαρά τώρα, 99.9% ήταν βραχυκύκλωμα. Πιθανότατα δε θα το ξανακάνει, αλλά αν δε βαριέσαι, βγάλτα όλα απο το κουτί και ξαναβάλτα. (Δες το και σαν ευκαιρία για καθάρισμα/τακτοποίηση. Με τη μετακόμιση ταιριάζει. :p)

Btw, καλορίζικο. (Το σπίτι). :)

Εχτές ο υπολογιστής δούλεψε για κανένα τρίωρο χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Άνοιξα βέβαια το κουτί καλού κακού και τα πίεσα όλα στη θέση τους.

...... Θα το ξανακάνει λέτε;................. :wassat:

μπορει να δεις στο υπνο σου οτι ξυπνας και δεν ανοιγει...... οποτε κατι μπορει να προλαβεις.....:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:

μπορει να δεις στο υπνο σου οτι ξυπνας και δεν ανοιγει...... οποτε κατι μπορει να προλαβεις.....:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:

:hehe::hehe::hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.