mech5107 Μάϊος 27, 2008 #21 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2008 Κολλάει καθόλου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Μάϊος 27, 2008 Author #22 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2008 οχι χριστο δεν καταλαβαινει.. απορω πως δεν ελιωσε κανα πλαστικο.. με δυσκολια κραταγες το χερι σου πανω 10 δευτερολεπτα στο κατω μερος του...μονο firefox και utorrent ετρεχαν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Μάϊος 27, 2008 #23 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2008 αστο στο κρεββατι ,να τρεχει Orthos για κανα 3 ωρο να δουμε τι θα γινει(και τραβα βιντεο ε)θα γινει σουξε στο Youtube! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Μάϊος 27, 2008 Author #24 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2008 o bro εχει apple με επεξεργαστη ιδιο αλλα στα 2.4...εμενα ειναι στα 2.00το apple ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΚΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΕΣΤΕΝΕΤΑΙ Κ-Α-Θ-Ο-Λ-Ο-Υ//τι να γινει ρε συ.. δεν θα κλεισει απο καποια θερμοκρασια (βρασμου/?? λολ) και πανω?τωρα που καθεται σε κανονικη επιφανεια .. σε γυαλι δηλδη εχω 75αρια... ουτε να σερφαρω δεν μπορω με την ησυχια μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
peter89 Μάϊος 27, 2008 #25 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2008 γενικοτερα απο οσο ξερω τα HP εχουν προβλημα με τις θερμοκρασιες αλλα εσενα φιλε εχει ξεπερασει καθε οριο..Μια καλη ιδεα ειναι να το κρατισεις στα χερια σου για λιγη ορα, να σου κανει εγκαυματα και να κανεις μηνυση στην HP! Να ζητησεις να σε αποζημιωσουν και για ψυχικη οδυνη! xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Μάϊος 28, 2008 Author #26 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2008 εγω ξερω τι θα κανω...θα περασω xp και θα αποσυνδεσω το ανεμιστηρακι.. αν καει καηκε.. οχι που θα μου τα πρηζει... επεκταση εγγυησης πληρωσα κυριοι... αντε γεια...το απομενο θα ειναι apple και τελος το θεμα φορητοτητας-αποδοσης-ησυχιας Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Μάϊος 28, 2008 #27 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2008 Πόσο καιρό το έχεις?Στο δικό μου Acer όταν άρχισε να δουλεύει ασταμάτητα το ανεμηστιράκι το άνοιξα και διαπίστωσα πως η πάστα στην ψύκτρα είχε εξαϋλώθεί....Έβαλα AS Ceramique και ηρέμησα...Βέβαια το έχω και 4.5 χρόνια και έχει φάει πολύ χρήση...μέχρι και Ρόδο 50άρες χωρίς cooler...πλέον λειτουργεί αποκλειστικά με ένα CM Infinite... Link to comment Share on other sites More sharing options...
skiabox Μάϊος 29, 2008 #28 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2008 Κανε και ενα undervolting συμφωνα με αυτο το link(http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=194487) και πες μας αν ειδες βελτιωση.Παρε και μια cooling base! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Μάϊος 29, 2008 Author #29 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2008 το ξερω φιλε μου και το εχω κανει..σκ@τα undervolting κανει.. το everest αλλα λεει... (κανει αλλα οχι τοσο οσο λεει)η λυση που εχω βρει ειναι κλιματιστικο να φυσαει στον κ@λο του .. εχω 48αρια με αυτη τη τακτικη αλλα εξακουλουθει να κανει θορυβο..μολις βρω χρονο.. φορματ.. XP + service pack 2 και τελος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.