Jump to content

Κουτί και ηλεκτρομαγνητικά πεδία

Santa Cruz

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έχοντας το case διπλα παραπάνω απο 10 ώρες την ημέρα σε σπίτι και δουλειά αρχίζω να προβληματίζομαι στο ποσο είμαστε ασφαλείς στην ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία.Καλά θα πείτε εδώ ξεχνάς τα κινητά και έπιασες τους υπολογιστές;

Μα καλά το κινητό το πετάω αν χρειαστεί το pc όμως;

Το δικό μου case έχει μια ιδιαιτερότητα έχει δεκάδες τρυπίτσες για να μπορεί το σύστημα να αερίζεται ...οπότε δεν κόβω να κόβει τίποτα σαν κουτί...

Υπάρχει κάποιος που να έχει ασχοληθεί με το θέμα;

Αν ναι ας μας δώσει τα φώτα του....:nuke:

Το θέμα από ό,τι θυμάμαι έχει συζητηθεί. Αν και οι περισσότερες αναφορές αφορούν τα ασύρματα, έχει ενδιαφέρον να κάνεις μια αναζήτηση.

εσυ εχεις ενα pc εγω που εχω σε ενα δωματιο 4 με αρκετες οθονες τι να πω?

και αφιερωνω πολλες ωρες λογο δουλιας σπουδων και χομπι....

Στα πισι η κυρια πηγη η/μ ακτινοβολιας ειναι η οθονη και με τις tft εχει περιοριστει κατα πολυ.

Και μην ξεχνατε πως η μεγαλυτερη πηγη ακτινοβολιας στο σπιτι ειναι ο φουρνος μικροκυματων...

αυτο που δεχομαστε απο τι πισι ειναι πραγματικα ελαχιστο και περιοριζεται το περισσοτερο στις οθονες

Ο φούρνος μικροκυμάτων στο 1.5 μέτρο σπέρνει.

Νομιζω πως ο κανονικος φουρνος σε μια αποσταση 50 εκατοστων ειναι οκ

Και ο Φουρνος Μικροκυματων σε μια αποσταση διπλασια...

Το προβλημα ομως με τον ηλεκτρομαγνητισμο ειναι το τριπτυχο της Φυσικης

Σε τι αποσταση?

Ποση ωρα?

Με ποση ενταση?

Εδω ειναι το θεμα επειδη καποιεσ συσκευες καλη ωρα σεσουαρ ειναι διπλα στο κεφαλι μας και παραγουν καποιο πεδιο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.