γεράκης Δημοσιεύτηκε Μάϊος 19, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 19, 2008 όπως λέει και ο τίτλος έχω τα άνωθι. οι θερμοκρασίες που βλέπω μέσω του AI Booster της ASUS είναι γύρω στους 35C σε idle με το φουρφούρι να τρέχει στις 2000 στροφές. ήθελα καταρχήν να ρωτήσω εάν είναι καλή η θερμοκρασία, κι αυτό καθώς όταν συναρμολόγησα το σύστημα (νοέμβριος) ήταν γύρω στους 25C. να πω πως το airflow μου είναι πάρα πολύ καλό και πως στην 8800gt, την οποία θεώρησα υπέυθυνη για την αύξηση της θερμοκρασίας αφού πέταγε τον θερμό αέρα μέσα στο case, φόρεσα τελικά υδρόψυξη. τα φώτα σας:tw: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Μάϊος 19, 2008 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2008 Δωσε core temp... Link to comment Share on other sites More sharing options...
γεράκης Μάϊος 19, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2008 εχμμμμμμμ....αρχίζω να ανησυχώ...Βάσει του HWmonitor, από τους ίδιους τύπους που φτιάχνουν το cpu-z(http://www.cpuid.com/hwmonitor.php), μου δίνει : core 0: 48core 1: 45core 2: 44core 3: 44άρα ή το AI booster δίνει λάθος τιμές ή αυτό.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Μάϊος 19, 2008 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2008 Μια χαρα εισαι απο θερμοκρασιες...οσο θα ανεβαινει η θερμοκρασια περιβαλλοντος τοσο θα εχεις αυξηση και συ.Το Asus AI μετραει την εξωτερικη θερμοκρασια του επεξεργαστη ενω core temp, HWmonitor την εσωτερικη θερμοκρασια του πυρηνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.