Jump to content

CrossFire και ανάγκες τροφοδοσίας

AN7 OverClocker

Recommended Posts

Δλδ με 2 γειώσεις παραπάνω πήραμε τα διπλά Α ή κάναμε το σύστημα να αντέχει τα διπλά Α.Τι λέμε ρε παιδιά.

οκ.

Πάω πάσο.

Δεν ξέρω καθόλου ηλεκτρονικά.

Δεν πηραμε τα διπλα Α γιατι η πηγη (τροφοδοτικο) παραμενει μια και ιδια. Απλα διευκολυναμε αυτα τα Α να περασουν με "ανεση". Γι Αυτον το λογω βγηκαν τα συγκεκριμενα specs. Προτιστως προεχει η ασφαλεια..

• Replies 174
  • Created
  • Last Reply
Ναι,δεν έχει πουθενά να κάνει το αν μπορεί το τροφοδοτικό να βγάλει +75w επειδή έχει γείωση παραπάνω ή να πάρει η κάρτα +75.

Δεν είπα ότι είναι άχρηστες τελείως οι γειώσεις που βάζουν,το ότι μπορεί να έχει να κάνει με τον θόρυβο ισως και να ισχύει...αλλά με τόσα φίλτρα στα τροφοδοτικά μιλάμε για ripple mV ούτως η άλλως.

Έλλλααααααααα....το καλώδια μόνο είναι οι διαμεταγωγοί(ή όπως αλλιώς είναι η λέξη) των Α?

Πώ,τι μαθαίνει κανείς...............

Δλδ με 2 γειώσεις παραπάνω πήραμε τα διπλά Α ή κάναμε το σύστημα να αντέχει τα διπλά Α.Τι λέμε ρε παιδιά.

οκ.

Πάω πάσο.

Δεν ξέρω καθόλου ηλεκτρονικά.

χαχαχ δεν παιζεσαι.. εισαι πνευμα αντιλογιας.....:rofl::rofl::rofl:

λες και οι dual slot καρτες(διπλη επαφη με το σασι του κουτιου) να να μπορουν να τραβιξουν πιο πολυ ρευμα???

(πλακα κανω να χαλαρωσετε λιγο.... :innocent::innocent::innocent:)

ετσι και αλλιως τα περναμε τα διπλα Α αν τα χρειαζοταν η καρτα απλα οπως ειπες και εσυ δεν ειναι αχρηστες τα GND.

Κι όμως..το back i/o της κάρτας κάνει και αυτό την ίδια δουλεια.

Σε πληροφορώ ότι οι GND του 6/8pin του κονεκτορα στην καρτα είναι στο ίδιο κύκλωμα με το back i/o.

Δλδ οι ατι που δουλεύουν κανονικά στην υποδοχή του 8pin Με το 6pin θα καούν?

Το ότι ακόμα και η άτι λέει ότι δουλεύει κανονικά με 2*6πιν και ότι με το 8πιν απλά ξεκλειδώνει το overdrive δεν λέει κάτι?

Οντως δεν παιζεσαι τελικα.

Μα και βεβαια δουλευει κανονικα. Στο λινκ που εδωσα μιλαω οτι θα δουλευε ακομα και με ενα ζευγαρι καλωδιων.

Ξερεις για τι πραγμα μιλαμε αλλα, don't worry, no mind no party and i am not "mind maker"

δεν σας αντεχω αλλο παω για υπνο...:giveup::giveup::giveup:

να δω ποσα θα εχετε πει μεχρι το πρωι που θα ξαναμπω..... :)

(καφεδακι και lab war το πρωι) :computer: :computer: :computer:

καληνυχταααα...

Οντως δεν παιζεσαι τελικα.

Μα και βεβαια δουλευει κανονικα. Στο λινκ που εδωσα μιλαω οτι θα δουλευε ακομα και με ενα ζευγαρι καλωδιων.

Ξερεις για τι πραγμα μιλαμε αλλα, don't worry, no mind no party and i am not "mind maker"

Δεν πειράζει.

Δεν νομίζω να έχει νόημα να συζητάμε..ελπίζω να έχουν καταλάβει όλοι τι παίζει.

:OT:hipro5,,αγαπητε Γιωργο. Σ εκτιμω και σε διαβαζω καιρο στα ξενα φορουμ αλλα σε παρακαλω ασε το θεμα του τροφοδοτικου σας......please...

αγαπητε atiman. Σε διαβαζω καιρο μεσα στο thelab και δεν νομιζω να εχω εκφρασει καμια αντιπαραθεση στο προσωπο σου, αλλα νομιζω οτι το παραπανω ποστ ειναι ελλειπες.

''ασε το θεμα του τροφοδοτικου σας.......(για ποιο λογο?) ''

αυτο που κυριως θελω να θιξω ειναι οτι δεν δεχεσαι αρνητικα σχολια και αμφισβητηση απο κανεναν και οχι μονο κανεις report post οταν σε αμφισβητουν αλλα επισης δεν δινεις και απαντησεις σε αρκετα ευλογες αποριες αλλων μελων.

το συγκεκριμενο σου ποστ ομως με ενοχλει γιατι κριτικαρεις ως ασχετο και χωρις καμια επεξηγηση το ποστ απο καποιο αλλο μελος (του οποιου η συνεισφορα και το γνωστικο επιπεδο βρισκονται στην κορυφη του thelab.gr).

για ποιο λογο δηλαδη αμφισβητεις την ''αυθεντια'' που εχει χτισει ο hipro5 μεσα σε αυτο το forum και με ποια δυναμη του λες να αφησει το συγκεκριμενο θεμα.

Επειδή πολλά έχω ακούσει κατά καιρούς και στο Lab και στο XS και στο OutofSpecs για το PSU αυτό, και ειλικρινά όχι άκρη δεν έχω βγάλει, την τύφλα μου δεν ξέρω (δεν έχει κάνει και κανα review o Jonnyguru που τον εμπιστεύομαι :D), sorry αν βγαίνω off-για-off topic, αλλά μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους είναι καλό/κακό αυτό το PSU?

Με καλυψε ο gznp κι οντως ζητω συγνωμη για το ποστ , ειναι ελειπες και ατοπο εδω.

Δεν θα ηθελα να το συνεχισω η να επεκταθω γι αυτο το σβηνω...

Παρακαλω τον greekfragma να κανει edit...

edit

H γνωση μου γι αυτο πηγαζει μονο απο τα λεγομενα του ιδιου του κατασκευαστη hipro5 του Jonnyguru καθως και αλλων μελων του XS, οτι δηλαδη ειναι χωρις καμια διαφορα το Seventeam Hurricane 1200W κι οτι δεν ειναι Ελληνικο. Τιποτα παραπανω.

Λεπτομεριες περι της ποιοτητας του δεν γνωριζω.

Συμφωνα με το FCC δεν υποχρεουται να το κανει διοτι δεν κινδυνευει η ζωη απο την χρηση της.

To FCC είναι αμερικάνικο, δεν ξέρω τι γίνεται με αυτό...

Αν όμως έχει CE είναι υποχρεωμένοι να γράφουν την ακριβή κατανάλωση στο manual τους, αλλιώς δεν παίρνουν το mark...

τελικά έχει CE...? αν δεν έχει εντάξει, αλλιώς είναι υποχρεωμένοι να παρέχουν τα δεδομένα τους στο κοινό...

δεν κανετε και μια ψηφοφορια περι δικαιου .... λεω εγω τωρα ......:nuke:

OMFG

Δεν έχουν over current protection μου λές δηλαδή?

Και τί γίνεται?

Άμα του ζητήσεις 60Α από 1 τροφοδοτικό των 500w συνολικά το οποίο είναι φτιαγμένο για να σου προσφέρει φορτίο μέχρι 500w θα σου δώσει 60Α στο pci-e?δλδ 12*60= 720W?

Ή 1 τροφοδοτικό με 4 σπαστές γραμμές των 20Α θα σου δώσει 60Α σε 1 pci-e άμα του το ζητήσεις?

Το να δώσει 1 τροφοδοτικό το οποίο όπως είπες μπορεί να δώσει 200w , Σε 1 pci-e παίζει.

Το να αντέξουν αν θα αντέξουν τα καλώδια,είναι καθαρά θέμα κατασκευής του τροφοδοτικού.

30-40-60-70 Α

δεν είναι στραγάλια.

λοοολ

Μάλλον δεν έχεις δει τροφοδοτικά των 30€ :p

Καλό είναι να διαβάζουμε κάποια στοιχειωδη πράματα πρίν μπλεχτούμε και αμφισβιτήσουμε κάποιον ;)

Κυρίως το τι ορίζουν τα ATX specs ;)

Συγκεκριμένα Α(αμερ) σε συγκεκριμένες γραμμές.

Βάση αυτών γίνονται όλα.

Άσχετα αν οι "καλές" εταιρείες καταστευής τροφοδοτικών προτιμούν να φτιάχνουν τροφοδοτικά με 1 12άρα και στα specs την αναφέρουν σπαστή για να μπαίνουν στα ATX specs

ΔΙΑΒΑΣΕ ΞΑΝΑ ΑΡΓΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

πώς το έκανες αυτό?

Το πόστ έχει πάει αλλού και εσύ απαντάς εδώ?

Είπα,μπορει να υπάρχει τροφοδοτικό φθηνιάρικο που να δίνει μόνο 75watt/12 6.25A στο pci-e ώστε να μην τα τινάξει στον αέρα ή να ακολουθεί πλήρως τα ΑΤΧ specs.

Τα άλλα που έγραψα είναι ενα κάρο μλκιες μιας και όντως δεν είχα διαβάσει καλα το ποστ όπως το είχα πει και πιο μετα.

@ΑΝ7

Ακη το μηνυμα σου λογω του περιεχομένου του (διπλη απάντηση) υπαρχει και στα 2 θέματα... οι σχετικοι σχολιασμοι ομως θα γινονται κανονικά εδω... ;)

Είπα,μπορει να υπάρχει τροφοδοτικό φθηνιάρικο που να δίνει μόνο 75watt/12 6.25A στο pci-e ώστε να μην τα τινάξει στον αέρα ή να ακολουθεί πλήρως τα ΑΤΧ specs.

Οσα Ampere εχει η 12αρα μπορουν να πανε οπουδηποτε, δεν εχουν αποκλειστικοτητες.

Οσα Ampere εχει η 12αρα μπορουν να πανε οπουδηποτε, δεν εχουν αποκλειστικοτητες.

Όταν λές οπουδήποτε εννοείς στον επεξεργαστή,στην κάρτα,στην μητρική?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.