Jump to content

Δεν ανοίγει με τίποτα...

nikpony

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα παιδιά,δεν ξέρω αν τοποθετώ το θέμα στο σωστό topic αλλά δεν έβρισκα και κάτι πιο σχετικό.

Λοιπόν εγώ έχω ένα Compaq 6ετίας με P4 2.4 Ghz επεξεργαστή και μνήμη στα 756 αφού του έχω βάλει και εγώ εδώ και 2 χρόνια παραπάνω μνήμη.

Τον τελευταίο καιρό,αραιά και που καθώς άνοιγα τον υπολογιστή έμενε στην αρχική εικόνα με το σήμα της Compaq,ούτε καν φόρτωνε Windows ούτε τίποτα,ούτε να πατήσω κάποιο κουμπί για να μπω στο setup μου δινε,ούτε τίποτα.Τέλος πάντων,έβρισκα τρόπο και τον άνοιγα(έβγαζα το βύσμα του πληκτρολογίου,το ξανάβαζα,το άνοιγα έπαιρνε μπρος)από χτες το βράδυ δεν καταλαβαίνει τίποτα όμως.Ότι καλώδιο και να του βγάλω αυτό το βιολί του.Λέτε να τα παιξε η μητρική;Ή τι άλλο να 'ναι δεν ξερω,τροφοδοτικό μήπως;

Ρίχτου ένα καθάρισμα από σκόνες αν έχει, και κάνε ένα έλεγχο με το μάτι στους πυκνωτές της μητρικής...

Βασικα τι να πρωτοκοιτάξεις σε αυτην την περίπτωση...μητρική, τροφοδοτικό, μνημες τα πάντα παίζουν...

τωρα δηλαδη πατας το power button και δεν κάνει τιποτα απολύτως?

Όχι κάνει,ανάβει δίνει ρεύμα,βγάζει το σήμα της Compaq και πέριμένω να φορτώσουν τα Windows...και περιμένω,περιμένω....

Δεν ξεκινας να βρεις ενα δανεικο τροφοδοτικο να δοκιμασεις???

Παιζει να χρειαστεις και δανεικη μητρικη βεβαια...αλλα ξεκινα με το τροφοδοτικο.

συνήθως υπάρχει κουμπί (tab?) να παρακάμψεις το boot screen και να δεις τις boot info...

οπότε λογικά θα δεις και τα error που βγάζει...

bios έχεις μπει? βλέπει το σκληρό?

Ότι κουμπί και να πατήσω είτε για να παρακάμψω το boot screen είτε για να μπω στα Bios θα με βγάλει σε μια μαύρη οθόνη όπου δεν πιάνει κανένα κουμπί και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι CTRL+ALT+DEL.

Μπορεί να είναι και δίσκος... αποσύνδεσέ τον και δες αν προχωράει...

βγάλε την μπαταρία της μητρικής και την τροφοδοσία της για 10 δεύτερα...

Ευχαριστώ παιδιά.τελικά οι δίσκοι ήτανε,τους έβγαλα και τους ξανάβαλα και τώρα εντάξει,για πόσο δεν ξέρω,ευχαριστώ πάντως.

(δε νομίζω να είναι φορητός...)

μποταρια δεν εχουν μονο τα φορητα............................:happy2::happy2:

μπαταρια δεν εχουν μονο τα φορητα............................:happy2::happy2:

Ναι αλλα πως δινεις ρευμα σε εναν σταθερο με "φορτιστη" :whistling

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.