Jump to content

LG 22'' L226WA-WN , την έχει κανείς? Εντυπώσεις?

ghostdog

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μετά από αρκετό ψάξιμο σε 22άρες και 24άρες οθόνες κατέληξα πως μου ταιριάζει περισσότερο μια 22'' αφού θέλω να παίζω και κανά παιχνίδι ενώ δε καίγομαι για full HD. Με ενδιαφέρει πάντως η οθόνη να έχει καλή συνδεσιμότητα, έτσι κατέληξα στην LG L226WA-WN που έχει D-sub , DVI , HDMI και component και στο eshop έχει 275 ευρώ.

Την έχει κανένας? Πως είναι τα χρώματα , είναι ανεκτά? Έχει πολύ backlight bleeding? Πως φαίνεται η εικόνα σε χαμηλότερες αναλύσεις από την native? Έχω ακούσει πως δεν έχουν όλα τα monitor την ίδια απόδοση σε μικρότερες αναλύσεις και θα με ενδιέφερε να μάθω. Γενικά με ενδιαφέρει η LG να έχει απλά ένα καλό TN panel δε χρειάζεται να είναι κάτι το ιδιαίτερο.

Δεν έχω βρεί κάπου ένα αναλυτικό review για αυτό το Monitor και για αυτό ψάχνω για γνώμες χρηστών , που είναι και πολλές φορές πιο αξιόπιστες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.